Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar haydi spor zamani :spor::spor:
şuan evin içinde tempolu yürüyorum daha sonra egzersiz yapacağım:halay:
Müziksiz olmaz tabiki süper motive ediyor :KK73::KK73:

Selaaamm dun gece 2 yi geciyordu saat o saate kadar hep denedm ara ara grmeye calstm yok bakim varms ki dunku aksm menum cok kotu oldu..iyi olan sey 1 saate yakin yuruyusmdu ama sutuda az tukettm malasef:(

Merhabalar arkadaşlsr.
Bi görünüp kayboldum ama haftasonu yeğenim geldi.nasıl geçti anlamadım.
geçen haftaya göre -400 gr.çıktım bugün.
Telefonumdan fatsecret uygulamasını indiedim.kalori sayarak devam edicem inş.
Akşama yazarım yediklerimi sporumu.

Günaydınlar kızlar ,
Nasılsınız...
Bugün diyetin ilk günü akşam bi tartılayım dedim 69,4 kilo çıktım :skandal:
Sabah aç karnıma bir daha tartılayım dedim 68,4 çıktım :KK57: Kilo mu aldım şişkinlik mi bilmiyorum...

Bugün haşlanmış patates günüm,
Sabah 1 tane patates yiyemedim. Tıkandım gibi oldu aslında istediğim kadar yiyebilirdim ama yiyemedim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak..

Hadi bakalım cumaya güzel bir sonuç göreceğini düşün eminim daha kolay gelecektir ;)
Rakama takılma kuzum ödem vardır ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 canım herkesin rakibi kendi kilosuna yakın, bir benimki mi böyle
Hadi onu da geçtik sen izinli deniz izinli

Aaaa dur o zaman bakayım seni olmadı kilona uygun bir gruba ekleyelim motivasyonun düşmesin ;)
Ben hadi 3erli gruplar olsun diye öyle yapmıştım ama sıkıntı olmaz sonuçta gruplarıda enerjimiz dahada yükselsin diye yapmıştık ;)

Kaptancim hayirdir uykusuzmu kaldin :KK66:

Gece eve geç gelince hadi kuzuyu yatır etrafı toparla derken 1i geçiyordu gecede eşim aman sabah geç kalmasın diye tedirgin yatınca gece 3ü geçiyordu yine yerimden fırladım aman sabah oldu diye :D sanırım ondan düzen bozuldu :D

oynakbasi34 oynakbasi34 canım seninle kaptanımızla aynı grupta olmak güzel bişey ama
Canım yanlış anlama olur mu beni:KK19:

Olurmu Güzelim niye yanlış anlayayım

Kızlar toplam yarım saat sporumu Yaptım

Hemen ekliyorum canım listeye sporunu ;)

Selaaamm dun gece 2 yi geciyordu saat o saate kadar hep denedm ara ara grmeye calstm yok bakim varms ki dunku aksm menum cok kotu oldu..iyi olan sey 1 saate yakin yuruyusmdu ama sutuda az tukettm malasef:KK43:

Seninde sporunu dahil ettim listeye canım ;) bakalım cuma kim daha fazla spor yapmış olacak ;)

Merhabalar arkadaşlsr.
Bi görünüp kayboldum ama haftasonu yeğenim geldi.nasıl geçti anlamadım.
geçen haftaya göre -400 gr.çıktım bugün.
Telefonumdan fatsecret uygulamasını indiedim.kalori sayarak devam edicem inş.
Akşama yazarım yediklerimi sporumu.

Süpersin Fatoşcuğum ;) artık sende daha sık gel buraya ki şu kiloları birlikte gönderelim ;) bu arada sen izne ayrıldığın kilodan ne kadar fazlasın yada ne zaman döneceksin eğer kilon aynıysa ;)

Kızlar guruplar düzenlenmiş sanırm.
Geçmişi pek okuyamadm.
Benide yazdnmzmı acabao_O

Kızları renglere ayırıp gruplandırdık ;) herkes kendim grubunu motive etmeye çabalıyor ;)
Menü ve spor takibine de başladım ;) Takım içinde de kilo verenler arasında birincimizi ilan ediceğiz birde spor konusunda sıralama yapacağız ;)
Dur senide kilona göre bir gruba dahil edelim o zaman ama bak her gün gelmen şart olucak ona göre :KK48:

Diademe Diademe Alya39 Alya39 sstt tatli rakibelerim nasil gdyorrr???
Cok iyi oldu bu yaa
Insallah daha bi gaza getirir hepimizi

Hafta sonu esimin halasi kadınlar masadayken eltimden icin bak o hic kilo almiyo (eltimde yanimizdaydi) sen aldin basini gittin dedi bana :mad:
Cok uzuldum bisey de diyemedim. :KK61::KK61:
Baska bigun de bana yata yata camış gibi oldun dedi ayni kadin :KK57:
Eşim kızıyo neden vermiyosun cevabını
Bişey deki bidaha demesın dıyo ama ben diyemiyorum ne denirki boyle birine kendini bilse zaten söylemez.
Sonuç olarak benım güzelce zayıflamam lazımkı gerkese kapak olsun

Cok iyi oldu bu yaa
Insallah daha bi gaza getirir hepimizi

Hafta sonu esimin halasi kadınlar masadayken eltimden icin bak o hic kilo almiyo (eltimde yanimizdaydi) sen aldin basini gittin dedi bana :mad:
Cok uzuldum bisey de diyemedim. :KK61::KK61:
Baska bigun de bana yata yata camış gibi oldun dedi ayni kadin :KK57:
Eşim kızıyo neden vermiyosun cevabını
Bişey deki bidaha demesın dıyo ama ben diyemiyorum ne denirki boyle birine kendini bilse zaten söylemez.
Sonuç olarak benım güzelce zayıflamam lazımkı gerkese kapak olsun

Aynen en güzel cevabı zayıfladıktan sonra vermiş olacaksın ;) ama eşinin de dediği gibi bazı insanlara cevap vermekte gerekir ;) Ben mesela ay bir türlü fesatlığı öğrenemedim ki fesat insan zayıf olur derim eğer karşımdakine gıcık oluyorsam :D yada valla kilo verilir ama beyin nakli yapıldığını henüz duymadım dediğimde oldu :D hee sevdiğim biriyse alınmıyorsam söyleyene anam ne yapayım adam seviyor beni beslemeyi bebeğim şunuda yiyelim bunuda yiyelim diye paso dışarı çıkarıyor dediğimde oldu :D
Allah razı olsun eşimin halaları bir gün olsun kiloma laf etmediler aksine hep diyorlar biz senin kadar yeseydik ( ki ikiside baya zayıf ve camış gibi yerler :D ) kesin baygın düşerdik diye :) sıkıntının bünyemden olduğunuda herkes bilir ve onlarda asla laf ettirmezler kim olursa olsun ;)

Kaptancım ben bu spor olayını kacırdım zannımca :oops::oops::oops:

Canım herkes normal menü ve sporunu bildiriyor ya bende hemen not ediyorum haftanın son günü yani cuma günü hafta boyunca en fazla spor yapanları seçeceğiz ;) hem kendi aramızda da liste yapacağız ya hani kiloda ilk 3e giremeyen spor listesinde ilk 3e girerse motive olur inşallah diye düşündük ;)

IrResistibLe_ IrResistibLe_ LargeGemini LargeGemini kizlar siz neler yapiyorsunuz cumaya ne kaldi dimi
Benim hafta sonu kacamaklarim oldu
Onun için her ana öğünden sonra spor yapacağım
Ben diyeti biraktim canim oglan uyumuyor beslenme duzenim tanamen degisti saat 6 da uyudu bende gece acikip yiyorum mecburen ilaclar da sersemletti iyice ne yapacagim hic bilmiyorum :(

Ben diyeti biraktim canim oglan uyumuyor beslenme duzenim tanamen degisti saat 6 da uyudu bende gece acikip yiyorum mecburen ilaclar da sersemletti iyice ne yapacagim hic bilmiyorum :KK43:
Allah yardimcin olsun canım ozaman izne çık herşey düzene girince tekrar aramıza dönersin değilmi oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla
Oğlun içinde canım iyi bir Dr götursen
Benim kizda gece sık sık uyanıyor ama bizimki disten

Back
X