Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SAĞOL CANIM İNŞALLAH SENİN FISTIKTA BÜYÜRo günlerin mutluluğunu herkes yaşar inşallah güzel bir duygu
geçmiş olsun akrep bende senin gibiyim canım şiddetli nezleyim ve sanki boğazımda ceviz var yutkunmak istemiyorum mevlam kötüsünden korusun
Takıma hafta sonu sessizliği hakim sanırım bugün...nabersiniz şekerler?ben spor yapamıyorum ama valla billa totom yer görmüyor..pardon bi oğlanı emzirirken görüyorsırnaşık şey
iyiyiz cnm sağol o dönemlerde bebekle spor yapmak baya zordur cnm 24 saat spor yapıyor gibi oluyor insan bebek de uyuyunca ev işleri yapıyor insan zor yani özel bi zaman ayırmak ben öyleydim bebek uyudumu ev işi yapardım ama çitoscum nasıl büyüdüğünü anlamazsın cnm ben anlayamadım şimdi kocaman oldular
çorumdayım kızlar
çevirmeli ağla bağlandım 1 sayfayı 10 dk da açtım
herkesi öpüyom daha gelemem cuma bildirimde beni sabit geçin
diğer hafta toptan götürürüma.s.
iyi tatiller cnm dikkat et kendine

tinkicim allah şifa versin cnm :Saruboceq:

günaydın günaydın..
çok fenayım kızlar az sonra doktora gidicem..geceden bu yana öksürükle çıkarıyorum..kan geliyor artık yaa..yutkunamıyorum bi yandan..
perşembe gitmiştim oysa..vuracam o doktoru..bana sadece kortizonlu alerji ilaçları yazmış..dişe dokunur bişi yok içinde..beni pek zayıfmı gördü naptı kortizonlarla şişirecek iyice

sağol canım yaaa..dr a gittim şimdi bir parça peynir ekmek yedim zorla.ilaçlarımı içtim..çıkarmamak için burayı açtım..yatarım biraz durimda..
dr bi öksürük şurubu vermiş anammm bir acı bir mentol hiç bişi yiyemez insan varya üstüne..
iyileince de alsam mı napsam diyete destek iştahımı kessin diye..

günaydın canlarım ciğerlerim işleri toparladım koştum buraya, hafta sonu çok abarttım ben çok hatta eşim bile dediki verdiğin 2 kiloyu 1 günde alıcan az ye artık dedi ((
bende bu sabahtan itibaren tekrar sıkmaya başladım, sabah sirkeli suyumu içtim, 1 kupa çay ve 3 adet etiform bisküvi yedim

saolun kızlar evet çok güsel geçti çok sewindi sewgilim güsel bi organizasyon yaptım evli bi arkadaşı var 25 yıllık artık kardeş gibiler onun oğlu eşi falan geldiler ufaklığı pek sewio aşkım ii oldu pastam ilk denemem olmasına rağmen süper oldu bide patatesli poğaça yaptım c.tesi günü sabah 8,5 akşam 4e kadar ev temizliği ve mutfakla uğraştım anlicanız:) ama gece 3te yattım sabah 7,5 ta açtım gözümü uyuyamıorum yaww off of

herşey çok güseldi :)
akrebim çok geçmiş olsun yaa dr a gitceksin dimi canım

günaydın kızlar
tatil herkesi vurmuş bakıyomda boşalmış buralar
hastalara geçmiş olsuna.s.
gülom allah nazarlardan saklasın umarım sonsuza kadar bir olursunuz sevdiğinle
edicim eşin doğru söylemiş valla bir anda verdin kiloyu öyle hızlı laırsınki sen bile şaşarsın toplanmana sevindim
diğerleri hala uykudalar snaırım hepinizi öpüyom en kocamanındanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…