8.takima tebrikler gercekten bu hafta guzel kilo verdiniz kizlar devamini dilerimsağolasın canım demmeki ikinci olduk
sizde birinci tebrik ederim canım :hooray::hooray::hooray:
8.takima tebrikler gercekten bu hafta guzel kilo verdiniz kizlar devamini dilerim
tinkimicim canim arkadasim senide tebrik ederim canim basariyosun cok sevindim
saglikli kilo vermeler hanimlar bizim takimada beklerimkaydirigubbakcemile5 a.s.
gözün aydın ablam oğluşun gelmiştir şimdi ben yazını okuyana kadar senden mutlusu yoktur şimdi heralde en kötü günün böyle olsun inşallahyorgunluktanda basmıyo özlem -tatlicadiarzu-
ama oğluşum çıktı yola 1.5 sat önce akşama burda olur umarım allahın izniyle :asigim:
bu arada ssite çok yavaşlamız
mesaj yaazamıyodur kesin kızlar :sm_confused:
geçmiş olsun cnm acil şifalar sevdiğinle beraber nice yıllar geçirirsin inşallahhepinize iyi haftasonlarııı kızlar gözlerim yanıo ateşim varr alerjim fırtladı yinee:)
ben yarın epey bi temizlik ve sewgilime pasta yapıcamm(doğumgünü ya :) )
öperim sizleri çok kaçırmayın ben kaçırmicamm söz
tebrikler aebencim inşallah daha da iyi oluruzkıslar tebrikler sizede .
kardeş takımlar en üst sırayı almışız .....ne güzel hep öyle olur umarım ........
tebrik ederim kızlar süpersiniz,süperiz..hep böyle olalım...öptüüüümmmm.....
ablacım gözünaydın kızına da geçmiş olsun...
bu aralar salgınmı var nedir..öksürük boğa ağrısı hep şikayetler..
benimde kızım uyuyor henüz..
sabah kalktığımda bir kayısı attım ağzıma hala bişi yemeim..evi toparlıyorum bi yandan da..
dünden buyana yağmur var burda..özellikle bugün karanlık gibi hava ve rüzgarda var çok olmasada...
dünden önce iki gün çok sıcak bir hava vardı burda montla dolaşımıyordu..demekki ardında yağmur varmış vede soğukkkk
geçmis olsun abla vallla doktordan ne kadar kaçsakta gitmek zorunda olmak allahımmm kimseyi hastaneye düsürmesin yokluklarınıda göstermesin amninnn..... abla bal çörek otu çok işe yarıyo aliş valla onunla kalktı:) ıhlamuru ben zencefil kara kök tarçın ve karanfilli yapıyorum ıhlamur biliyon gögüsü yumusatıyor zencefil öksürük azaltıp broşları açıyor karanfilde ağrıyı kesiyor... sen biliyosundur ablam bunları ama yazam dedim...
benim cadı birazcık iyi öksürük aynı devam ediyo ama biraz gülmeye basladı:))) bu arada herkeze diyom:)) kızım hoşbuldum diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?