canım yaaa sen hala iyi olamadınmı :1no2:şekerler cumartesi günü tv de magazin proğramında gülayın hasta olduğunu duydum..peynirden brucella olmuş.2,5 ayda 20 kilo vermiş..benim gözlerim ayrıldı..kilo vermiş olmasına takıldım tabii..dedimki acaba hasta olmakmı lazım böyle kolay kilo vermek için..
ya dua kapısımı açıkmışki o an..
şimdi çıkardıkça aklıma geliyor düşüncem..gözlerimin altı siyahlaştı ve çöktü..geceden bu yana çıkarıyorum ve de uyuyamıyorum beeen
vah vah vahhh :1no2:slm arkadaşlar bu gün hiç halim yok yataktan az önce kalktım oda eşim işten gelecek diye bu gün hiç bir şey yemedim akşam yemeyinde sadece bir kaçtane biisküviyi caya bandırarak yedim yarım dilim tam ekmek yedim boğazımdan geçmiyor hiç bir şey yarın doktora gideceğim heralde geçmicek bu hastalık gün geçtik sıra daha kötü oluyorum burnum kopile yara oldu içi oda ayrı canımı yakıyor
allahım herkese acil şiflar versin insanın neresi ağırıyorsa canı oradaa
aynen o aabenakrep. lubabe geçmiş olsun kıslar ...
akrep niye sürekli sana geçmiş olsun diyoruz ya biraz dikkat atsene be canım .....aaa
liliş canım sen benım gurumsun canım ya . arada kaçamak olur ....
kilo verme dönemlerinde çok az yiyyosun galiba sırrın omu tatlım bi deyiver ....... bizde arkandan gelelim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?