• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

husel gelmicek sanırım tinkimi
buna görede başkan seçmemiz lazım aramızdan
arkadaşlar ben yaparım diyen varsa yada önerdiğniz arkadaş varsa bu mesajımı okuyan hemen yazsın fikrini.
hasibe abla bekledim ama gelmediler duruyla özlem geldiklerinde burda olursan sen söyle artık
yardımcı olurlarsa hesap işine yoksa kardeş takıma söylerim birşekilde hallederiz inşallah

niye gelmiyo hüsel ya :çok üzgünüm:

hesap işini detaylı anlatırsan ben yardımcı olurum akrepcim yalnız girememe sorunum olursa o zaman bi hal çaresine bakarız yoksa hesap işinde elimden bir uçan bir da kaçan kurtulur:)))
lilly ablam oğluna üzüldüm aklıma annemi getirdin hala her telefonda ağlıyo kadın... zor iş gurbetlik bee....

neyse yediklerime gelelim ya da gelmeyelim 2 gün toplamda 4 adet ıspanaklı börek 1 adet poaça ve balık yedim bol bol:((( bir misaifirimiz daha gelecek cuma günü pazar akşama kadar....

inşallah cumaya hedeflediğim 1.liğe otururum gerçi akrep kıs kıs gülüyodur bu yemeyle zor oturursun diye ama neyseeee....

öptüm sizi 15-20 dk buralardayım...

liderlik seçimimize gelince akrepcim sana ve lilly ablama oyumu veriyorum...

bende morkelebeğe katılıyorum canım
akrep senle lili yapsın bu işe ben hiç anlamam canım
öptüm kızlar görüşürüz :1hug::1hug:

hmmmm söz hasibe ablada
ve ben çıkıyorum
toplantım var şekerler
hadi bakem öğleden sonra oldu tehlikeli saatlere yani akşama az kaldı
akşam çoook fakir yiyin yemekleri
valla cumaya fena olur ona göre
daha hafif bir cuma için çok az akşam yemeği

ya fıstıklar ne oldu size gelen giden yok:(...

bi bulabilsem geleceklerde
yakalayamadım cadıları :oklava:

kaptanlık meselesine gelince kızlar biliyorsunuz bu takımın iki yıldır kaptanı husel a.s
inanın dünden beri kendisiyle irtibata geçmeye çalışıyorum mALesef bu konuda başarılı olamadım
biraz daha beklemekte fayda var
belki kızgın anında söylenmiş birkaç kelimeydi yazdıkları a.s
ben husele vefasızlık yapamam
biz burda çok eskiyiz yenilerin fikrini bilmiyorum onlar huseli tanımaya fırsat bulamamışlardır ama
çitos mor duru hozlemk asi ninde ben gibi düşüneceğine eminim a.s
luboş tinki azad akrep le samimiyeti ne derece bilmiyorum bu yüzden fikirlerinide :1no2:
ama huselle konuşmadan tam kararının ne olduğunu bilmeden
ben bu oylamayı
uygunsuz buluyorum a.s

lilyum gelirler inşallah
kaç gündür dikkat ettim gerginlik var gibi sizin burda anlamaya çalışıyorum ama nafile,
umarım çabuk toparlanın...
sağol canım ilgin için Şeniz
bende yoktum oğlum burdaydı çok giremiyordum takıma
ama ne olduysa geçen cuma birinciliğin iptaliyle olmuş :1no2:
kaptan havlu atınca diğerleride havlu attı
e ne demişler balık baştan kokarmış a.s
ama çözüm ü mutlaka var bu işin
bu takımın toplanması lazım
artık ne olur hak getire ister darbeyle ister güzellikle istersek zorla kötükedihüso

huselle yakın temasa geçtim ama :jeyyar:
bu güzel haberim size kaydirigubbakcemile5
gönlünü etmeye çalışıyorum sorunu anlamaya çalışıyorum çok kısa bir temas oldu fazla konuşamadım :jeyyar:
dönücem bensize neticeyi bildirecem :teselli:

ben geldim kızlar
bu gün kaçamak yaptım çok fena ama akşama sadce salaya yiğeceğim artık
adaşım geldim ben ama nekardar kalırım bilemiyorum
hesap işine gelince arkadaşlar umarım bir an evvel hüsel geri döner ama dönmicek olursa ben yardımcı olmaya çalışırım
ama biliyorsunuz epeydir takımdan kopuğum .değişiklikleri haber verin bana listenizi hazırlayayım

ablacım anlamadım şimdi eski yeni diye gruplaştıkmı biz
husel konusunda da huselle görüştüğüm için dönmeyeceğini biliyorum
başkanlık konusunda da takımın dağılmaması için bir an önce toparlanması için di çabam haa husel dönerse zor değil onunla devam ederiz memnuniyetle
ama tabi ben yeni olduğum için sanırım çok fazla geçerli değil fikirlerim
buyrun o zaman bir yeni olarak geri çekiliyorum ve sadece izliyorum
dediğim gibi maksadım sadece takımı toparlamaktı

Herkese selam şekerlerrrrrrrr..ben tozutmuş durumdayım çok fena bakalım ne çıkacak cumaya..

Ya ben huselin geri döneceğini hissediyorum niyeyse yani umarım döner huselsiz bi 8. takım düşünemiyorum ben..görüşme fırsatım olmadı henüz ama lilly sana güveniyorum bu konuda..

selam kızlar sanırım tansiyonumm yerlerde yoğurt diyeti die bi haltı yapıyorum ve açım iğrenç bisi sabah sabah yoğurt yemek :( belim ağrıyor dün iki büklüm kalmıstım gece ağrısı çoğalmısıtı biraz hafif ağrı var ama geceye göre süperim...

kaptanlık konusuna gelince selmanın gelmisini bekleyelim yada ben ulasmaya çalısacam net bisey söylesin ... ya kaptanlıgı devir eder yada kendi devam eder gönlüm devam etmesinden yana lakin bi haber alsam bugun doğru düzgün pc basına gecemedim ... selmaya ulasıp bu konuyu açıklığa kavusturusun ... nede olsa bizler onunla eskiye dayalı bi arkadaslık dostlugumus var eminim kafasını toplıcak gelecek o gelesiye kadar da yardımcısı bu konularla ilgilenecek kural böylemiydi acep..?

durucum bu arada facebookda bisi yazmıstın durumuna bi açıklama lütfen:) hangi bölümdeyim:)

Back