• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yine oruçluyum ben.Allah tüm borçları ödemeyi nasip etsin inşallah.
Sahuru kahvaltı şeklinde yapıyorum ekmeksiz. keşke yumurta yiyebilseydim diyorum böyle zamanlarda. Daha öğle saatlerinde midem her şeyi sindirmiş oluyor. Allah'tan akşam ezanı erken okunuyor.
Allah kabul etsin arkadaşim..benimde 8 gün borcum var bendemi başlasam yarin aceba.çocuklar evdeyken daha iyi olur belki....

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün akşam üzere kızlar abla kardeş Alışveriş Merkezine gittiler tabi büyük kızın yine şarjı bitik olunca benim cebi verdim :KK66:
Geldiklerinde de gripten dolayı öksürük krizi tuttu ve ben yine baygınlık geçirdim :KK43:
Hemşire bir arkadaşa danıştım da onun Annesine de bir ara öyle bir şey olmuş ve doktor yorgunluktan oluyor demiş :KK66: sosyal hatunsun vücut tepki veriyor olabilir dedi :KK66:

Çarşamba günü sağlık ocağına gidip doktorla bir konuşacağım :KK66: hatta bugün bile ugrayabilirim belki açıksa aile hekimini yakalar sorarım ne yapayım nereye gideyim diye :KK66: büyük kız sağ olsun yine dibimden ayrılmıyor ve sırf öksürük krizi yasamayayim diye yudum yudum şu içiyorum paso :KK66:

Gecmis olsun cnm simdi nasil oldun

Yine oruçluyum ben.Allah tüm borçları ödemeyi nasip etsin inşallah.
Sahuru kahvaltı şeklinde yapıyorum ekmeksiz. keşke yumurta yiyebilseydim diyorum böyle zamanlarda. Daha öğle saatlerinde midem her şeyi sindirmiş oluyor. Allah'tan akşam ezanı erken okunuyor.

Allah kabul etsin cnm

Hasibe maşallah gerçekten çok iyi gidiyorsun. Kendine bir yaşam tarzı oluşturdun. Kilo veremiyorum diyen arkadaşlar seni örnek alsın.

Tesekkur ederim cnm sagol.
Kiloyu verecegime inaniyorum ama koruyabilirmiyim diye endiseliyim. Emek emek kilolari verip sonra geri almaktan korkuyorum. 😔

Kizlar ne oluyor..lütven toparlanalim artik..inanin bende cok zorlaniyiorum ..benimde ailevi sorunlarim var 4 çocuğum var birde bu hafta sonbahar tatiline girdiler ..artik 1 hafta boyunca anne canim bunu çekti şunu canim istiyor diye başimin etini yerler..izne ayrilmak çözüm değil..daha çok kilo alma riski var..her yediklerimizi her lokmamiza kadar buraya yazalim kontrolü elden birakmayalim..nefsimize hakim olalim...

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Gecmis olsun cnm simdi nasil oldun

Allah kabul etsin cnm

Tesekkur ederim cnm sagol.
Kiloyu verecegime inaniyorum ama koruyabilirmiyim diye endiseliyim. Emek emek kilolari verip sonra geri almaktan korkuyorum. 😔

:KK9::KK9::KK9::KK9:
1 kilo bile aldığında hemen harekete geçersen korursun hasibe.ben 58 i sınır yaptım mesela.gectigim anda hemen dikkat ve sporla geri döneceğim inşallah.
Bu arada sen tek öğüne mi geçtin.kahvalti görmüyorum menülerinde.

Kaptan nerelerdesin. öksürüğün nasıl oldu doktora gittin mi.
Senin menüleri görmeyi özledim.ben de bugünden itibaren menülerimi net olarak yazacağım.
Diğer kızlar siz de artık bir canlanın lütfen.
Kilo vermek istemiyor musunuz.en güzel genç çağlarınızı yağlarla mı geçireceksiniz. Haydi kendinize bir güzellik yapın. Yıllar geçtikçe pişman oluruz yoksa.

Bugünkü menüm...
Kahvalti..🍀
1 alabaş
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar

Öylen..🍀
1 tabak mantar çorbasi
1 porsiyon vanilyali puding

Akşam..🍀
5 kaşik mantarli şehriye pilav
1 kepçe mantarli çorba
Alabaş ne Perihan.
Puding öğlen yenmiş çok doğru olmuş.aksama kadar yanmıştır ondan gelen kalori. Menün gayet güzel. Bir de spor eklesen harika olacak.

Bugünkü menüm gelsin. Şimdiden yazabilirim ne yiyeceğim belli çünkü. Belki ekstra olarak yeşil çay demler içerim.

2.00 x 100gr Ayva126 kcal
0.25 x 100gr Dut Kurusu24 kcal
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi̇155 kcal
3.00 x 1 Porsi̇yon Ayran Çorbası600 kcal

Toplam905 kcal

Normalde Sabah kahvaltı yapılması gerekiyor. Ben bu sabah yapamadım. Yarın kahvaltını güzelce yapıp detoksa devam edeceğim inşallah.

1 kilo bile aldığında hemen harekete geçersen korursun hasibe.ben 58 i sınır yaptım mesela.gectigim anda hemen dikkat ve sporla geri döneceğim inşallah.
Bu arada sen tek öğüne mi geçtin.kahvalti görmüyorum menülerinde.
Evet cnm su an tek ogundeyim 9 gun daha devam sonra seviye degistircem bakalim nasil olacak

Alabaş ne Perihan.
Puding öğlen yenmiş çok doğru olmuş.aksama kadar yanmıştır ondan gelen kalori. Menün gayet güzel. Bir de spor eklesen harika olacak.
Alabaş bir sebze... görüntü olarak yuvarlak turpa benziyor ama tadi lahanaya benziyor....

Son düzenleme:
Back