Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin arkadaşim..benimde 8 gün borcum var bendemi başlasam yarin aceba.çocuklar evdeyken daha iyi olur belki....Yine oruçluyum ben.Allah tüm borçları ödemeyi nasip etsin inşallah.
Sahuru kahvaltı şeklinde yapıyorum ekmeksiz. keşke yumurta yiyebilseydim diyorum böyle zamanlarda. Daha öğle saatlerinde midem her şeyi sindirmiş oluyor. Allah'tan akşam ezanı erken okunuyor.
Olmaz mı hiç.sahuru yapar yatarsın.Allah kabul etsin arkadaşim..benimde 8 gün borcum var bendemi başlasam yarin aceba.çocuklar evdeyken daha iyi olur belki....
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam üzere kızlar abla kardeş Alışveriş Merkezine gittiler tabi büyük kızın yine şarjı bitik olunca benim cebi verdim
Geldiklerinde de gripten dolayı öksürük krizi tuttu ve ben yine baygınlık geçirdim
Hemşire bir arkadaşa danıştım da onun Annesine de bir ara öyle bir şey olmuş ve doktor yorgunluktan oluyor demiş sosyal hatunsun vücut tepki veriyor olabilir dedi
Çarşamba günü sağlık ocağına gidip doktorla bir konuşacağım hatta bugün bile ugrayabilirim belki açıksa aile hekimini yakalar sorarım ne yapayım nereye gideyim diye büyük kız sağ olsun yine dibimden ayrılmıyor ve sırf öksürük krizi yasamayayim diye yudum yudum şu içiyorum paso
Yine oruçluyum ben.Allah tüm borçları ödemeyi nasip etsin inşallah.
Sahuru kahvaltı şeklinde yapıyorum ekmeksiz. keşke yumurta yiyebilseydim diyorum böyle zamanlarda. Daha öğle saatlerinde midem her şeyi sindirmiş oluyor. Allah'tan akşam ezanı erken okunuyor.
Hasibe maşallah gerçekten çok iyi gidiyorsun. Kendine bir yaşam tarzı oluşturdun. Kilo veremiyorum diyen arkadaşlar seni örnek alsın.
Kizlar ne oluyor..lütven toparlanalim artik..inanin bende cok zorlaniyiorum ..benimde ailevi sorunlarim var 4 çocuğum var birde bu hafta sonbahar tatiline girdiler ..artik 1 hafta boyunca anne canim bunu çekti şunu canim istiyor diye başimin etini yerler..izne ayrilmak çözüm değil..daha çok kilo alma riski var..her yediklerimizi her lokmamiza kadar buraya yazalim kontrolü elden birakmayalim..nefsimize hakim olalim...
Menün çok güzel..Bugunku menum
Filtre kahve
Turk kahvesi
Firin levrek salata (su an pisiyor yarim saate yerim)
Gecede sade soda icerim belki bir de cay demlersem icebilirim
Sagol cnmMenün çok güzel..
1 kilo bile aldığında hemen harekete geçersen korursun hasibe.ben 58 i sınır yaptım mesela.gectigim anda hemen dikkat ve sporla geri döneceğim inşallah.Gecmis olsun cnm simdi nasil oldun
Allah kabul etsin cnm
Tesekkur ederim cnm sagol.
Kiloyu verecegime inaniyorum ama koruyabilirmiyim diye endiseliyim. Emek emek kilolari verip sonra geri almaktan korkuyorum.
Alabaş ne Perihan.Bugünkü menüm...
Kahvalti..
1 alabaş
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
Öylen..
1 tabak mantar çorbasi
1 porsiyon vanilyali puding
Akşam..
5 kaşik mantarli şehriye pilav
1 kepçe mantarli çorba
Evet cnm su an tek ogundeyim 9 gun daha devam sonra seviye degistircem bakalim nasil olacak1 kilo bile aldığında hemen harekete geçersen korursun hasibe.ben 58 i sınır yaptım mesela.gectigim anda hemen dikkat ve sporla geri döneceğim inşallah.
Bu arada sen tek öğüne mi geçtin.kahvalti görmüyorum menülerinde.
Alabaş bir sebze... görüntü olarak yuvarlak turpa benziyor ama tadi lahanaya benziyor....Alabaş ne Perihan.
Puding öğlen yenmiş çok doğru olmuş.aksama kadar yanmıştır ondan gelen kalori. Menün gayet güzel. Bir de spor eklesen harika olacak.
Yaşları kaç perihan.ergenlik bunalimlari mı acaba.hepimizin bezdigi neden çocuk yaptığını sorguladığı oluyor inan.sonra bir sarilıyorlar öpüyorlar hepsi geçiyor.Bugün günüm malesef hiç iyi geçmedi çocuklar beni çok bunaltiyor...