- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kaptan canım. Allah yuva kuranların yardımcısı olsun.Hadi ben hala tam kendime gelemedim sizler nerelerdesiniz
Kilo vermekte önemli canim zaten amacimiz bu..bende son zamanlarda düzenli paylaşmiyorum yediklerimi...yarindan ittibaren yazcam inşallah..toparlanmamz lazim takimcaKızlar selam.perihan sana katılıyorum. Kilo verememek önemli değil benim için. Ama buraya günlük yazmak, düzenli menü bildirmek zaten takım arkadaşlarımızın görevi.
Son zamanlarda ben de yeterli çaba göstermiyorum kendi adıma. Çünkü istediğim kiloya ulaştım ve korumadayım.
Yine de takımdan ayrılmayıp sizinle olmak istediğimden buradayım.
Hayırlı olsun kaptan canım. Allah yuva kuranların yardımcısı olsun.
Vallahi ben de pek kendimde sayılmam.
Geçmiş olsun canım.gittin mı doktora.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam üzere kızlar abla kardeş Alışveriş Merkezine gittiler tabi büyük kızın yine şarjı bitik olunca benim cebi verdim
Geldiklerinde de gripten dolayı öksürük krizi tuttu ve ben yine baygınlık geçirdim
Hemşire bir arkadaşa danıştım da onun Annesine de bir ara öyle bir şey olmuş ve doktor yorgunluktan oluyor demiş sosyal hatunsun vücut tepki veriyor olabilir dedi
Çarşamba günü sağlık ocağına gidip doktorla bir konuşacağım hatta bugün bile ugrayabilirim belki açıksa aile hekimini yakalar sorarım ne yapayım nereye gideyim diye büyük kız sağ olsun yine dibimden ayrılmıyor ve sırf öksürük krizi yasamayayim diye yudum yudum şu içiyorum paso
Hasibe maşallah gerçekten çok iyi gidiyorsun. Kendine bir yaşam tarzı oluşturdun. Kilo veremiyorum diyen arkadaşlar seni örnek alsın.Slm kizlar.sabah sikinti vardi sitede sanirim giremedim.
Dun menu vermedim galiba.
Gun icerisinde cay kahve aksam pirasa var dedi annem yemek yapmadim kapagi bir actim ici havuc dolu. Dedim anne bana pismis havuc yasak, baska yemekte yok. Ben de kahvalti hazirladim yedim.
Bugunde misafirim vardi ikramlardan tatmadim. Gun icerisinde cay kahve Aksam mercimek koftesi marul findik