• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin arkadaşlar birşeyi belirtmeden rahat edemicem..ben açik sözlüyümdür...hani 1-2 hafta insan kilo veremez sabit veya arti olabilir insanlik hali ama her hafta böyle olursa diyer kilo veren arkadaşlarada haksizlik oluyor onca emek veriliyo sonra yüzdeleri kilo verme azmi olmayan arkadaşlar yüzündesi bölünüyor benim motivasyonumda azmimde azaliyor böyle her hafta derecemiz düşük olursa..esraas kusura bakma arkadaşim..hani bilmiyorum aile sorununmu var başka sağlik sorunumu.yanliş anlama beni ama her hafta sabit veya arti olunca bizimde yüzdemiz bölünüyo ve motivasyon düşüyo..bildirimde yapmadiğin zamanlar oluyo..bu sebebten bize katilmak isteyen arkadaşlarda vazgeçiyo başka takimlara katiliyo...dünden beri bende düşünmeye başladim başka takimdami yarişsam diye :KK43:

Son düzenleme:
Benimde sorunlarim var zaten zorlaniyorum kilo vermekte..bazen birşeylere saldirasim geliyor ama takimdaki arkadaşlari düşünüyorum .ve kendi kendime telkinde bulunuyorum pes etme savaşman gerek fazla kilolarinla yoksa başaramazsin diye sonra hemen iştahimi frenleyen birşeyler içiyorum türk kahvesi veya yeşil çay yudumluyorum..ve o stressli halimi böylelikle atlatiyorum...el ele verip bu fazla kilolardan ancak kurtulabiliriz birlikten güç doğar. Biri yukari biri aşaği çekerse olmaz

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Dün akşam resmen posam çıkmış bir şekilde eve döndüm :D
Sabah kosturmacayla geçti ve sonra da Nişan evinde yine her zamanki gibi mutfaktan çıkamadım :D
Erkek tarafı tahmin ettiğimizden kalabalık geldi ( 30 Türk kahvesinden fazla yapıldı tabi makineler sağ olsun :D ) ki içmeyenlere de oldu ;)
Herşey çok güzel geçti ama inanılmaz yoruldum :(
Sabah hafif bir kahvaltı yapmıştım orda yerim diye ama sonra resmen bir lokma bile yemeye fırsatım olmadı ♡ Hatta eşimin halası yediniz mi diye sorduğunda yedim dedim yemedigim halde :D Eve döndüğümde açlıktan bayilacak gibiydim ama ayran midemi doldurdum ;)

Okadar yorulmustum ki duşa girecek takatim bile yoktu ama biraz dinlendikten sonra duş alıp kendime geldim ve erkenden yattım ;)

Sabah da hafif bir kahvaltı ile güne başladım ;)

Kızlar selam.perihan sana katılıyorum. Kilo verememek önemli değil benim için. Ama buraya günlük yazmak, düzenli menü bildirmek zaten takım arkadaşlarımızın görevi.
Son zamanlarda ben de yeterli çaba göstermiyorum kendi adıma. Çünkü istediğim kiloya ulaştım ve korumadayım.
Yine de takımdan ayrılmayıp sizinle olmak istediğimden buradayım.

Kızlar selam.perihan sana katılıyorum. Kilo verememek önemli değil benim için. Ama buraya günlük yazmak, düzenli menü bildirmek zaten takım arkadaşlarımızın görevi.
Son zamanlarda ben de yeterli çaba göstermiyorum kendi adıma. Çünkü istediğim kiloya ulaştım ve korumadayım.
Yine de takımdan ayrılmayıp sizinle olmak istediğimden buradayım.
Kilo vermekte önemli canim zaten amacimiz bu..bende son zamanlarda düzenli paylaşmiyorum yediklerimi...yarindan ittibaren yazcam inşallah..toparlanmamz lazim takimca

Slm kizlar.sabah sikinti vardi sitede sanirim giremedim.
Dun menu vermedim galiba.
Gun icerisinde cay kahve aksam pirasa var dedi annem yemek yapmadim kapagi bir actim ici havuc dolu. Dedim anne bana pismis havuc yasak, baska yemekte yok. Ben de kahvalti hazirladim yedim.
Bugunde misafirim vardi ikramlardan tatmadim. Gun icerisinde cay kahve Aksam mercimek koftesi marul findik

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün akşam üzere kızlar abla kardeş Alışveriş Merkezine gittiler tabi büyük kızın yine şarjı bitik olunca benim cebi verdim ;)
Geldiklerinde de gripten dolayı öksürük krizi tuttu ve ben yine baygınlık geçirdim :(
Hemşire bir arkadaşa danıştım da onun Annesine de bir ara öyle bir şey olmuş ve doktor yorgunluktan oluyor demiş ;) sosyal hatunsun vücut tepki veriyor olabilir dedi ;)

Çarşamba günü sağlık ocağına gidip doktorla bir konuşacağım ;) hatta bugün bile ugrayabilirim belki açıksa aile hekimini yakalar sorarım ne yapayım nereye gideyim diye ;) büyük kız sağ olsun yine dibimden ayrılmıyor ve sırf öksürük krizi yasamayayim diye yudum yudum şu içiyorum paso ;)

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün akşam üzere kızlar abla kardeş Alışveriş Merkezine gittiler tabi büyük kızın yine şarjı bitik olunca benim cebi verdim ;)
Geldiklerinde de gripten dolayı öksürük krizi tuttu ve ben yine baygınlık geçirdim :(
Hemşire bir arkadaşa danıştım da onun Annesine de bir ara öyle bir şey olmuş ve doktor yorgunluktan oluyor demiş ;) sosyal hatunsun vücut tepki veriyor olabilir dedi ;)

Çarşamba günü sağlık ocağına gidip doktorla bir konuşacağım ;) hatta bugün bile ugrayabilirim belki açıksa aile hekimini yakalar sorarım ne yapayım nereye gideyim diye ;) büyük kız sağ olsun yine dibimden ayrılmıyor ve sırf öksürük krizi yasamayayim diye yudum yudum şu içiyorum paso ;)
Geçmiş olsun canım.gittin mı doktora.

Yine oruçluyum ben.Allah tüm borçları ödemeyi nasip etsin inşallah.
Sahuru kahvaltı şeklinde yapıyorum ekmeksiz. keşke yumurta yiyebilseydim diyorum böyle zamanlarda. Daha öğle saatlerinde midem her şeyi sindirmiş oluyor. Allah'tan akşam ezanı erken okunuyor.

Slm kizlar.sabah sikinti vardi sitede sanirim giremedim.
Dun menu vermedim galiba.
Gun icerisinde cay kahve aksam pirasa var dedi annem yemek yapmadim kapagi bir actim ici havuc dolu. Dedim anne bana pismis havuc yasak, baska yemekte yok. Ben de kahvalti hazirladim yedim.
Bugunde misafirim vardi ikramlardan tatmadim. Gun icerisinde cay kahve Aksam mercimek koftesi marul findik
Hasibe maşallah gerçekten çok iyi gidiyorsun. Kendine bir yaşam tarzı oluşturdun. Kilo veremiyorum diyen arkadaşlar seni örnek alsın.

Gunaydin arkadaslar 2 gundur giremiyorum sistemde bir sikıntı vardı ya da benim nette bilemiyorum bu yuzden dunku menumu yazayım
Sabah 2 haslanmis yumurtayı baharatlayarak yedim 2 galeta peynir
Sonra dısarı çıktık araogun filan yapamadım cocukların pogacasindan kaçırdım biraz
Aksam yine avm olunca iskenderin etlerini yedim gecede sutlü bir nescafe

Kizlar ne oluyor..lütven toparlanalim artik..inanin bende cok zorlaniyiorum ..benimde ailevi sorunlarim var 4 çocuğum var birde bu hafta sonbahar tatiline girdiler ..artik 1 hafta boyunca anne canim bunu çekti şunu canim istiyor diye başimin etini yerler..izne ayrilmak çözüm değil..daha çok kilo alma riski var..her yediklerimizi her lokmamiza kadar buraya yazalim kontrolü elden birakmayalim..nefsimize hakim olalim...

Back