- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
aceleyle karışmış:))Hayirli Cumalar moni...fakat colombrenin hesabi yanliş olmuş ve mesun olmak istiyor ...abe3 de arti vardi...
zaten kabataslaktı, banuşum gelince düzenleyecekti:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aceleyle karışmış:))Hayirli Cumalar moni...fakat colombrenin hesabi yanliş olmuş ve mesun olmak istiyor ...abe3 de arti vardi...
Kızlar kusura bakmayın yoğunluktan unutmuşum,
Sabah tartıldım, maalesef ekside değilim artıdayım 63 kg ☹ oynakbasi34
Kilom 81.3
Kasıma kadar süre verdim kendime, 10 gün sürekli şehir dışına çıkcam eğitim programlarım var, onları atlatayım, sağlam başlıcam Kasım ayına, Kasım ayında tam 5 kilo vermem lazım, bir an önce şu 6 rakamından kurtulmak istiyorumYogunluktandir o artı haftaya çok daha güzel olur bildirimin ♡
Cok fazla kg aldim malesef. Ama cok sukur bebisler iyiHoşgeldin canım
Sen bir kuzucugu sağlıkla doğur gerisi kolay Nasıl gidiyor beslenme hamilelik sıkıntın yoktur inşallah ♡
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar
Sabah kızı okula bırakıp dışarı islerini hallettim
Bugün büyük kızın doğum günü ♡ hadi boş gecmeyelim nasılsa daha mağazalar açılmamış diye Kahve içelim dedik
Ben tabiki şekersiz Filtre Kahve aldım oda gripliyken iyi geliyor diye chai tea Latte aldı kendine ve 1 saat sohbete dalmisiz
Eşime gömlek ve pantolon aldım birde sarj kablom bozulmustu onuda halledin yeni döndüm
Hemen liste düzenlemesi yapayım dedim sağ olsun iyi yürekli melek arkadaşım moni halletmış ♡♡♡♡ kalanını ben hallederim
Helalllllllk ♡♡♡♡♡ Süpersin canım
Tamamdır canım hemen ekliyorum sende harika gidiyorsun ♡
Üzme tatlı canını Bol su ve yeşil çayla haftaya fazlası da gitmiş olur ♡
Sende harika gidiyorsun canım ♡ Tebrikler
Hemen halledicem canım
Yuvaya donduk bakalim Allah utandirmasin. Allah hedefimize ulasmamizi nasip etsin insallah***8. Takım 645.Etap***
Usagisan ( 76.1 / 76.7 / +0,6 / -0,79 % )
DilaBG( 62.5 / 63 / + 0.5 / - 0.80 % )
ABE3( 70.5 / 70,9/ + 0.4 / - 0.57 %)
Colombre( 57.5 / 56.5 / 1 / 1.74 %)
esraas( 81 / / / %)
perihan00( 65,7 / 65,2 / 0,5/ 0,76 %)
HasibeG ( 93.2 / 92.7 / 0.5 / 0.03 % ) 630. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 16ya bölündü )
8. Takım Ortalaması; %
Maşallah sana arkdaşim sende çok iyi gidiyorsun...böyle giderse hedefine ulaşirsin inşallahSaglikli mutlu huzurlu nice yaslari olsun insallah cnm
Tesekkur ederim cnm ❤
Yuvaya donduk bakalim Allah utandirmasin. Allah hedefimize ulasmamizi nasip etsin insallah
teşekkür ederim cnm inşallahMaşallah sana arkdaşim sende çok iyi gidiyorsun...böyle giderse hedefine ulaşirsin inşallah