• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm

1.00 x 1 Adet Muz100 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık90 kcal
0.25 x 100gr Dut Kurusu24 kcal
0.25 x 100gr Ayva16 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
2.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber38 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z108 kcal
2.00 x 100gr Ev Yapımı Lor200 kcal
1.50 x 1 Adet Salatalık17 kcal
1.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n5 kcal
10.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n70 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Ezogeli̇n Çorbası360 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Kırmızı Lahana Salatası116 kcal
1.00 x 100gr Danone Doğal Sofrada Yoğurt78 kcal

Toplam1236 kcal

0.50 x 1 Saat Pi̇lates / Plates Yapmak (Normal Tempo)175 kcal

Toplam175 kcal

1250 kalori aldım ve dünyayı yedim.karnim tam doydu.hatta fazla bile geldi elhamdülillah.
Günlük ne yiyeceğimizi çok iyi planlamalıyız. Kaloriden zengin sağlıktan zayıf gıdaları hayatımızdan çıkartacağız.
Her gün kaçamak yapıyorum elimde değil diyen arkadaşlarıma da haftada bir gün kaçamak günü yapmalarını öneriyorum. Ben arada öyle yaptım. Zaten 6 gün dikkatli gidince yedinci günün hasarı fazla olmuyor.

Ben geldim, Tembel Koala, fazla durmayacağım ama hem yazacaklarım burayla alakalı da değil aslında ... 🙄

Duâ edin de, yarın bebeği görüp, kalp atışlarını duyalım🤗 geçen sefer gittiğimde keseyi zar zor görmüştü, 5 dakika aradı resmen o kadar minik çıktı, 1 hafta geriden geliyor gelişim dedi. Bebek daha yok demişti.

Yarın kızım, eşim ben hep beraber gideceğiz. 😍

Ben geldim, Tembel Koala, fazla durmayacağım ama hem yazacaklarım burayla alakalı da değil aslında ... 🙄

Duâ edin de, yarın bebeği görüp, kalp atışlarını duyalım🤗 geçen sefer gittiğimde keseyi zar zor görmüştü, 5 dakika aradı resmen o kadar minik çıktı, 1 hafta geriden geliyor gelişim dedi. Bebek daha yok demişti.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Slm kizlar

Dun rahatsizdim biraz birde cok yogundum giremedim
Dunku menum
09.00 filtre kahve
13.00 7 hurma
18.30 bamya yogurt findik

Bugun serbest gunumdu yedim bir seyler abartmadan bana kalsin onlar :KK48:

Hayirli haberlerle gel insallah cnm ❤

Kahvaltim..🍀
1 küçük dilim ekmek
1 dilim kaşar
2 kaşik labne peynir
Bikaç tane küçük kirmizi turp
1 mandalin
1 haşlanmiş yumurta

Öylen...🍀
1 tabak etli kuru fasilye
4 kaşik pirinç pilav
1 kaze karişik salata

Akşam..🍀
1 tabak etli kuru fasulye
1 kaze salata
1 kaşik pirinç pilav
1 mandalin

Toplam kalori 1330..

Rabbim hayırlısı ile kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah. . Aminnn

Deli olacağım :( omuzum hala kasıyor ve 2 gün sonra esimin halasina cumartesi yapılacak Nişan için yardım sözü verdim ;)
Eşim iki gün hiç bir şeye elini sürme diye tembihledi ♡ Allahtan yarına da yemegim kaldı ve büyük kızın yarın okulu yok ;)

Artık kas gevşetici ağrı kesici takviyesi yapar toparlanmaya çalışırım ;) cumaya da yine kızın dersi yok olmadı o tek yardım eder ( oda yardıma gelirim nasılsa okul yok demişti )

Günaydın arkadaşlar.
Kaptan geçmiş olsun.bu ara herkesin omuz ve boyun şikayeti var.ben de dün şınav çekerken zorladim herhalde bayağı ağrıyor. Bugünkü sporu es geçiyorum.

Sanada çok geçmiş olsun canım ;)
Aman dikkat et sonra daha beter olmasın :(

Bugunku menumude vereyim. Bugun itibari ile tek ogune gectim. Gun icerisinde sivi aldim saatlerine dikkat etmedim. Siradiyla yaziyorum.

Filtre kahve
Kiraz sapi cayi
Filtre kahve
Cay
Firin hamsi roka domates cig kabak cekirdegi
Ilerleyen saatlerde besi bir yerde cay ya da soda yada farkli saatlerde ikisini birden icebilirim 😄

Back