- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Gecmis olsun cnm insallah bir an once topatlanirsin ❤❤❤Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Son mesajimdan sonra yine yamulunca liste inanın aklımabile gelmedi
Allah razı olsun Ayse yine hızır gibi yetişmiş ♡♡♡♡
Ben bu sekilde daha fazla devam edemem ama yerime bakacak bir kaptan adayı da bulamadım
Sizlere fayda olmuyor ve ister istemez takımda motivasyondüşüyor ben de ilgilenemeyince
Ne olur hakkınızı helal edinİnşallahya yerime birini bulabilirim yada şu ağrılar artık yok olur da bende rahat larım inanın baş ağrısı da yapıyor resmen gozlerime vuruyor
Şu anda bile gözlerim yanıyor
Mesaj atmaya fırsatım olmadı ama soracağım gelmeyecekse listeden çıkarmak zorunda kalacagim sonuçta sizlere haksızlık olsun istemem
Şükür günümüze diyelimalt tarafı parmakları kullanıyorum ama resmen kaslarimin kasildigini hissediyorum
En kisa zamanda tekrar emara girmem gerek sanırım6 ayı geçer demişti doktor iyileşme süreci ama 1 sene oldu artık bir daha baktir mak şart oldu
SupersinBugunku menumu yazayim
09.30 turk kahvesi
14.00 7 hurma
16.00 filtre kahve
18.30 resim
22.30 filtre kahve (buyuk ihtimalle o saatte icerim)
Eki Görüntüle 2544611
Tesekkur ederim cnm ❤❤❤Supersin
A.s. canım. Haydi hayırlı olsun kararın. Bence beraber başarırız.Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün agrisiz uyandım ♡
Kızı okula bırakıp bankaya uğradımMarketten de eksiklerimi alıp şimdi Eve girdim Yorgunluk kahvemi içip ufaktan mutfağa gireceğim hem oglenlik hemde aksamlik yemeği yapmak için
Bu sabah çok dinç uyandım ve bismillah dedim beslenme açısındanmartta kuzenin düğününe kadar inşallah çok güzel bir fark yaratmış olacağım ♡
A.s. canım. Haydi hayırlı olsun kararın. Bence beraber başarırız.
Kızlar herkes çok meşgul biliyorum. Ama takıma katıldım ve aktiflik çok az. Ben de memnun değilim kendimden bu açıdan. Buradan uzaklaştığımız anda kiloların hepsi geri geliyor bu kesin. Paylaşımlarımızı biraz daha arttıralım.
Kaptan sayımız da çok azaldı acaba yeni kan mı alsak takıma.
Sabah aile sağlığa gidip ilaç alıp oradan kursa geçtim. İstemesem de antibiyotiğe başladım. Ne yaptıysam bitmedi hastalık.
Çocuklarda ishal ve kusma salgını yaşanıyormuş birçok şehirde. Dikkat etsek de bir yerden bulaşıyor demek ki.
Böyle parça parça yazıyorum ama affedin kızlar. Aklıma geliyor şunu da yazmadan gitmeyeyim diyorum. Cuma ve cumartesi unlu gıda tükettim. Yemez olaydım tabii. Ödem şişkinlik kabız hepsi bir arada. Benim vücuduma un ve benzeri gıdalar yaramıyor. Yeme işte değil mi. İki gündür tüketmiyorum tabii ki. Bugün normale dönmeye başladım.size de tavsiye ediyorum lütfen 3 gün olsa da unu hayatınızdan çıkartın ve sonuçlarını görün. Zaten sonrasında isteyerek devam edeceksiniz.
Ayy maşallah maşallah. süper bir başlangıç.Kızlar şu ana kadar gayet güzel gidiyorum ♡♡ Aksamlik yemegimi de şimdi ateşe koyacağım
Bol suyla devam inşallahyemegimi ateşe koyunca birde yeşil çay yapayım kendime
Allah razı olsun canımkendimi çok iyi hissediyorum şu anda ♡
Elimden geleni kendi adıma yapacağım iyi olduğum sürece
Takıma yeni üye yakalamaya çalışırım ama sizlerde dilerseniz davet edebilirsiniz
Bende bugün sağlık ocağına uğradım malum Spiral yokEbeyle konuştum maalesef hap önermedi yaş ilerleyin olmazmış
Artık bir kaç ay sonra tekrar Spiral takılana kadar sakata gelmemem lazım
Ne demek tabiki yazacaksin ♡
Bende sabah beri şu ana kadar hiç sağlıksız karbonhidrat yemedim ( sadece göbek salata yaptım kendime oda zaten sağlıklı karbonhidrat )
İnşallah hep böyle devam edip eksi gördükçe daha da motive olurum ♡
Hayırlı olsun inşallah.kilo gelir gider.saglik olsun.Uzun aradan sonra tekrar merhaba. Ben (Tembel koala), eskiler tanır. Yani sanırım. Yani umarım.
Ne zamandır yazmamıştım. Yazma gereği duydum.
Ben hamile kaldığımda 65 kilo idim. 79 ile doğuma gittim ve 60 a kadar azim ve sporla düştüm. Derken bir kilo almıştım. Almamalıydım. Ama dediğim gibi almıştım.
Tartı 61 kilo gösteriyor. Ama hala mutluyum. Çünkü 1 kilodan birşey olmaz. Veririm.
Diyordum...
Ta ki 2 gün öncesine hamile olduğumu öğrenene kadar
Uzun aradan sonra tekrar merhaba. Ben (Tembel koala), eskiler tanır. Yani sanırım. Yani umarım.
Ne zamandır yazmamıştım. Yazma gereği duydum.
Ben hamile kaldığımda 65 kilo idim. 79 ile doğuma gittim ve 60 a kadar azim ve sporla düştüm. Derken bir kilo almıştım. Almamalıydım. Ama dediğim gibi almıştım.
Tartı 61 kilo gösteriyor. Ama hala mutluyum. Çünkü 1 kilodan birşey olmaz. Veririm.
Diyordum...
Ta ki 2 gün öncesine hamile olduğumu öğrenene kadar
Perşembe diyetisyen randevum var.59.2 idim gittiğimde.bakalim ne diyecek.pek bir şey veremedim tabii ki.yag kas oranına baksa yeter bana.amacim daha fazla kilo vermek değil sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?