Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dünü kacamaksiz atlatmış olmanın mutluluğu ile yatınca bu sabah da cok dinç uyandım çok şükür ♡♡♡♡
Sanirim ağrılarım birazda stres yaptıkça kendimi kastigim için oluyordu çünkü iki gündür Allahima çok şükür ağrılarım baya bir hafifledi
kilolar gittikçe de daha da yok olacak inşallah ♡♡♡♡
Güzel bir Duş alıp kendime keyif kahvemi de kapıp geldim
Kahvalti..
1 haşlanmiş yumurta
1 mandarin
Öylen..
1 tabak Brüksel lahana yemeği
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
1 kaze karişik salata
1 N**** (Siyahi)
Toplam kalori 600
Canım valla helal olsun okadarcikla dayanabiliyorsun
gerçi senin midem baya bir ufalmistir kilonda fazla olmadığı için
İnşallah ileride bende minnak bir mideye sahip olurum ♡ Aminnn
Slm kizlar
Bugun ise giderken hurma almayi unuttum, findik goturmucektim zaten. Oglen yemege hicbir seyim kalmadi. Serviste dolaplari aradim bazen hastalar findik getiriyor var mi acaba diye o da yok. Dedim yapacak bir sey yok kahve yapar icerim artik dedim. Kahvemi demledim arkadas dedi "aaaa abla benim cantamda kuru uzum vardi o olur mu sana" okur tabi getir dedim. Birazcik yedim cok tatli geldi bitiremedim baydi resmen.
Is cikisi pazara gidecektim ama kv rahatsizlandi biraz onu dr goturdum pazara gitmedim.pazardan balik alcam balik yapcam diye yemek yapmamisti annem. Dondurucudan yemek cikardim ( sozde ben izmirdeyken esim cikarip isitip yicekti) ama ben yiyemedim patates vardi. Bende kahvalti yaptim.
09.00 filtre kahve
12.00 filtre kahve ve kuru uzum
19.30 yesil zeytin biber domates salatalik labneli omlet 1 tk acika
21.30 filtre kahve
Valla süpersin canım
başkası olsa bir kereden bir şey olmaz der
Gerci hep geçmişte bir kereden birşey olmaz diye diye bu hale gelmedik mi
Bundan sonra bende kesinlikle ne olursa olsun bir kereden bir şey olmaz demeyeceğim ♡♡♡♡
Günaydın arkadaşlar.
Perihan kuş kadar yemişsin .600 kalori çok az.
Kaptan senin işin zor .kızın sürekli deneyecek.hem ilginç hem lezzetli şeyler pişecek evde.tam nefis terbiyesi.
Hasibe toplam kaç kilo gitti arkadaşım.
Valla dediğin gibi nefis terbiyesi olarak farz edeceğim mecbur
ama genelde sağlıklı şeyler yapmaya çalışıyor
Dün de uzun uzun sohbet ettik ( oda iki gündür benle birlikte sıkı tutuyor ) birbirimizi zora sokacak şeyler istemeyecegiz yada birbirimizi uyaracagiz diye ♡ Öğrenmek için mecbur yapacak ama Allahın izniyle ben bu sınavları da atlatacagim
Sonuçta ileride son hedefime ulaştığımızda nadiren de olsa çok az da olsa yenecek farklı şeyler de ♡
Dünkü menüm
1.00 x 1 Adet Elma60 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık90 kcal
0.25 x 100gr Dut Kurusu24 kcal
0.50 x 1 Paket (67gr) Eti̇ Form Mısır Ve Pi̇ri̇nç Patlağı115 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Süzme Yoğurt109 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kapuska392 kcal
1.25 x 1 Avuç Fıstık188 kcal
4.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş)48 kcal
1.00 x 1 Adet Kuru Soğan41 kcal
Toplam1067 kcal
Valla süpersin canım
Maşallah hiç kendini bozmadan devam ediyorsun
Kızlar spor yapamadikca mutsuz oluyorum.sanki hep bir şey eksik hayatımda.
Siz bari yapın da yazın buraya.
Bende bir 10 kilo en azından verdikten sonra sıkı bir şekilde spora da asilacagim ama şu anda maalesef dizlerime ve belime zarar olur üstelik bu kadar yükle diledigim gibi spor yapamayacağım için hiç kendimi zorlamiyorum ♡ Ama göreceksiniz benimde çatır çatır spor yaptığım kan ter içinde kalacağım günler gelecek ♡
Slm cnm
30 agustosta 104.6 ile basladim yeni sisteme
Bugun 93.9 ciktim
Fark -10.7
Helalllllll ♡♡♡♡
Maşallah gerçekten harika bir fark yarattı ve yakında 8 leri de göreceksin eminim ♡♡♡♡