Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim. Yarin ekle o zaman.mavimli canım geçen hafta listeye eklemisken sen takım yüzdesi düşmesin diyince çıkardım ama yarın istersen eklerim yine nasılsa bir kere etkilenir sonra yine bomba gibi yuzdelere seninde büyük katkı olur
Kiz kaptan Beni kac yazdin amanin gozum korktuCanım o biraz benim işim o zaman muhabbet esnasında 1-2 kilo guclendirmeye gecmeden alma verme opsiyonu muhabbeti olduğu için öyle yazmıştım sende sanırım görüp itiraz etmediysen öyle kalmış
Senin icin sıkıntı olur mu bilemedim ama nasılsa gayet güzel gidiyorsun ♡♡♡♡
Spora bir baslasam iyi gidecek eminim.Kızlar spor su durumları nasıl.ben spor nasıl bir şeydi unuttum ya.az terlemeye karşılık bol öksürük alıyorum.
Kışın bu yüzden gelmesini istemiyorum işte.
Üzülme canım insanın canı sıkkınkken kilosunu düşünemiyor o andaGünaydin arkadaşlar sanirim kimse bildirim yapmamiş..ben malesef artidayim mümkün olduğunca dikkat etmeye çaliştim ama eksi göremedim tartida ne yazikki....stressdende oldu sanirim..inasanin morali iyi olursa kilolarda gidiyo..moral olmayinca tikanip kaliyo insan...
Geçen hafta 66,5 kg
Bu hafta 66,9 kg
0,4 artidayim
Kusura bakmayin kizlar .çok üzgünüm...
Kiz kaptan Beni kac yazdin amanin gozum korktu
Günaydın kızlar ♥
Ben bu aralar giremiyorum ve bir süre de giremeyeceğim. Diyete devam ediyorum, cuma günleri kilo bildirimi de yaparım.
Acaba izne mi ayrılsam ne yapsam bilemedim.
Bu arada ciddi ödemim var, 62.5 kilo bu sabah, geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum umarım almamışımdır.
oynakbasi34 kaptanım nerelerdesin çokmu hatasın
Olmaz mı acaba uzadikca uzuyor gram gram gidiyor gitsem cabuk verirdim belki bir kac kilo daha veririm diye dusunuyorum
Gecen hafta esraya izne ayrıldı yazmıştın kaptanım unuttunmu?Sildim onu listeden izinli görünüyor çünkü.Usagisan canım bir senin bildirimin kaldı sanırım
Esraas hemen mesaj atacağım şimdi bakalım bildirimi ne alemde henüz ses çıkmadı
Gecen hafta esraya izne ayrıldı yazmıştın kaptanım unuttunmu?Sildim onu listeden izinli görünüyor çünkü.