• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım o biraz benim işim :KK70: o zaman muhabbet esnasında 1-2 kilo guclendirmeye gecmeden alma verme opsiyonu muhabbeti olduğu için öyle yazmıştım sende sanırım görüp itiraz etmediysen öyle kalmış :KK66:
Senin icin sıkıntı olur mu bilemedim ama nasılsa gayet güzel gidiyorsun ♡♡♡♡
Kiz kaptan Beni kac yazdin amanin gozum korktu 😅

Günaydin arkadaşlar sanirim kimse bildirim yapmamiş..ben malesef artidayim mümkün olduğunca dikkat etmeye çaliştim ama eksi göremedim tartida ne yazikki....stressdende oldu sanirim..inasanin morali iyi olursa kilolarda gidiyo..moral olmayinca tikanip kaliyo insan...
Geçen hafta 66,5 kg
Bu hafta 66,9 kg
0,4 artidayim 😣
Kusura bakmayin kizlar .çok üzgünüm...

Günaydin arkadaşlar sanirim kimse bildirim yapmamiş..ben malesef artidayim mümkün olduğunca dikkat etmeye çaliştim ama eksi göremedim tartida ne yazikki....stressdende oldu sanirim..inasanin morali iyi olursa kilolarda gidiyo..moral olmayinca tikanip kaliyo insan...
Geçen hafta 66,5 kg
Bu hafta 66,9 kg
0,4 artidayim 😣
Kusura bakmayin kizlar .çok üzgünüm...
Üzülme canım insanın canı sıkkınkken kilosunu düşünemiyor o anda :(

Kiz kaptan Beni kac yazdin amanin gozum korktu 😅

Korkma korkma :D Dur sana da bakayım ilk fırsatta ama kilo hedefine ulasirsan da daha aşağı cekeriz :D tabi devam dersen ;)

Günaydın kızlar ♥

Ben bu aralar giremiyorum ve bir süre de giremeyeceğim. Diyete devam ediyorum, cuma günleri kilo bildirimi de yaparım.
Acaba izne mi ayrılsam ne yapsam bilemedim.
Bu arada ciddi ödemim var, 62.5 kilo bu sabah, geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum umarım almamışımdır.

Sana kolay gelsin canım ;) eğer cuma bildirimlerini ihmal etmem dersen idare ederiz ♡ İnşallah yoğunluğun hafifler de yine daha sık aramızda olursun ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım nerelerdesin çokmu hatasın :KK43:

Şükür kendime geldim ;)
Sabah yine fena ağrı vardı kızı bile zorla hazırlayıp gönderdim :( üzerine birde regl olunca belden aşağısı iptal :D
Biraz daha iyiyim de hemen aklimdayken buraya baktım ;)

***8. Takım 643.Etap***

Usagisan ( 77 / 76.1 / 0.9 / 1.17%)
DilaBG( 62.6 / 62.5 / 0.1 / 0.16 % )
ABE3( 70.7 / 70.5 / 0.2 / 0.28 %)
Colombre( 58.2 / / / %) sabit
esraas( 81 / / /%) 2. Kilo bildiriminde bulunmadı.
perihan00( 66.5 / 66.9 / + 0.4 / - 0.60 %)
mavimli ( 69.8 / 79.8 / + 10 / -1.19 % ) Üye 631. Etapta izne ayrilmisti, geri dönüyor, yüzdesi 12'e bölündü

8. Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Usagisan Usagisan canım bir senin bildirimin kaldı sanırım :KK66:
Esraas hemen mesaj atacağım şimdi bakalım bildirimi ne alemde henüz ses çıkmadı :KK66:
Gecen hafta esraya izne ayrıldı yazmıştın kaptanım unuttunmu?Sildim onu listeden izinli görünüyor çünkü.

Gecen hafta esraya izne ayrıldı yazmıştın kaptanım unuttunmu?Sildim onu listeden izinli görünüyor çünkü.

Yok canım izin hakkı yokmuş henüz ( listeye girince en erken 2 aydan sonra izin hakkı var dolmamış daha )

Back