• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler :KK66:

Son mesajimdan sonra yine yamulunca liste inanın aklımabile gelmedi :KK43:
Allah razı olsun Ayse yine hızır gibi yetişmiş ♡♡♡♡

Ben bu sekilde daha fazla devam edemem ama yerime bakacak bir kaptan adayı da bulamadım :KK43:
Sizlere fayda olmuyor ve ister istemez takımda motivasyondüşüyor ben de ilgilenemeyince :KK43:

Ne olur hakkınızı helal edin :KK66: İnşallahya yerime birini bulabilirim yada şu ağrılar artık yok olur da bende rahat larım :KK66: inanın baş ağrısı da yapıyor resmen gozlerime vuruyor :KK43:
Şu anda bile gözlerim yanıyor :KK43:

Mesaj atmaya fırsatım olmadı ama soracağım gelmeyecekse listeden çıkarmak zorunda kalacagim sonuçta sizlere haksızlık olsun istemem :KK66:

Şükür günümüze diyelim :KK66: alt tarafı parmakları kullanıyorum ama resmen kaslarimin kasildigini hissediyorum :KK43:
En kisa zamanda tekrar emara girmem gerek sanırım :KK43: 6 ayı geçer demişti doktor iyileşme süreci ama 1 sene oldu artık bir daha baktir mak şart oldu :KK43:
Gecmis olsun cnm insallah bir an once topatlanirsin ❤❤❤

Bugunku menumu yazayim

09.30 turk kahvesi
14.00 7 hurma
16.00 filtre kahve
18.30 resim
22.30 filtre kahve (buyuk ihtimalle o saatte icerim)
20191012_184226.jpg

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bugün agrisiz uyandım ♡
Kızı okula bırakıp bankaya uğradım ;) Marketten de eksiklerimi alıp şimdi Eve girdim ;) Yorgunluk kahvemi içip ufaktan mutfağa gireceğim hem oglenlik hemde aksamlik yemeği yapmak için ;)

Bu sabah çok dinç uyandım ve bismillah dedim beslenme açısından ;) martta kuzenin düğününe kadar inşallah çok güzel bir fark yaratmış olacağım ♡

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bugün agrisiz uyandım ♡
Kızı okula bırakıp bankaya uğradım :KK66: Marketten de eksiklerimi alıp şimdi Eve girdim :KK66: Yorgunluk kahvemi içip ufaktan mutfağa gireceğim hem oglenlik hemde aksamlik yemeği yapmak için :KK66:

Bu sabah çok dinç uyandım ve bismillah dedim beslenme açısından :KK66: martta kuzenin düğününe kadar inşallah çok güzel bir fark yaratmış olacağım ♡
A.s. canım. Haydi hayırlı olsun kararın. Bence beraber başarırız.

Kızlar herkes çok meşgul biliyorum. Ama takıma katıldım ve aktiflik çok az. Ben de memnun değilim kendimden bu açıdan. Buradan uzaklaştığımız anda kiloların hepsi geri geliyor bu kesin. Paylaşımlarımızı biraz daha arttıralım.
Kaptan sayımız da çok azaldı acaba yeni kan mı alsak takıma.

Böyle parça parça yazıyorum ama affedin kızlar. Aklıma geliyor şunu da yazmadan gitmeyeyim diyorum. Cuma ve cumartesi unlu gıda tükettim. Yemez olaydım tabii. Ödem şişkinlik kabız hepsi bir arada. Benim vücuduma un ve benzeri gıdalar yaramıyor. Yeme işte değil mi. İki gündür tüketmiyorum tabii ki. Bugün normale dönmeye başladım.size de tavsiye ediyorum lütfen 3 gün olsa da unu hayatınızdan çıkartın ve sonuçlarını görün. Zaten sonrasında isteyerek devam edeceksiniz.

Kızlar şu ana kadar gayet güzel gidiyorum ♡♡ Aksamlik yemegimi de şimdi ateşe koyacağım ;)
Bol suyla devam inşallah ;) yemegimi ateşe koyunca birde yeşil çay yapayım kendime ;)

A.s. canım. Haydi hayırlı olsun kararın. Bence beraber başarırız.

Allah razı olsun canım ;) kendimi çok iyi hissediyorum şu anda ♡

Kızlar herkes çok meşgul biliyorum. Ama takıma katıldım ve aktiflik çok az. Ben de memnun değilim kendimden bu açıdan. Buradan uzaklaştığımız anda kiloların hepsi geri geliyor bu kesin. Paylaşımlarımızı biraz daha arttıralım.
Kaptan sayımız da çok azaldı acaba yeni kan mı alsak takıma.

Elimden geleni kendi adıma yapacağım iyi olduğum sürece ;)
Takıma yeni üye yakalamaya çalışırım ama sizlerde dilerseniz davet edebilirsiniz ;)

Sabah aile sağlığa gidip ilaç alıp oradan kursa geçtim. İstemesem de antibiyotiğe başladım. Ne yaptıysam bitmedi hastalık.
Çocuklarda ishal ve kusma salgını yaşanıyormuş birçok şehirde. Dikkat etsek de bir yerden bulaşıyor demek ki.

Bende bugün sağlık ocağına uğradım malum Spiral yok :D Ebeyle konuştum maalesef hap önermedi :( yaş ilerleyin olmazmış
Artık bir kaç ay sonra tekrar Spiral takılana kadar sakata gelmemem lazım :D

Böyle parça parça yazıyorum ama affedin kızlar. Aklıma geliyor şunu da yazmadan gitmeyeyim diyorum. Cuma ve cumartesi unlu gıda tükettim. Yemez olaydım tabii. Ödem şişkinlik kabız hepsi bir arada. Benim vücuduma un ve benzeri gıdalar yaramıyor. Yeme işte değil mi. İki gündür tüketmiyorum tabii ki. Bugün normale dönmeye başladım.size de tavsiye ediyorum lütfen 3 gün olsa da unu hayatınızdan çıkartın ve sonuçlarını görün. Zaten sonrasında isteyerek devam edeceksiniz.

Ne demek tabiki yazacaksin ♡
Bende sabah beri şu ana kadar hiç sağlıksız karbonhidrat yemedim ( sadece göbek salata yaptım kendime oda zaten sağlıklı karbonhidrat )
İnşallah hep böyle devam edip eksi gördükçe daha da motive olurum ♡

Kızlar şu ana kadar gayet güzel gidiyorum ♡♡ Aksamlik yemegimi de şimdi ateşe koyacağım :KK66:
Bol suyla devam inşallah :KK66: yemegimi ateşe koyunca birde yeşil çay yapayım kendime :KK66:

Allah razı olsun canım :KK66: kendimi çok iyi hissediyorum şu anda ♡

Elimden geleni kendi adıma yapacağım iyi olduğum sürece :KK66:
Takıma yeni üye yakalamaya çalışırım ama sizlerde dilerseniz davet edebilirsiniz :KK66:

Bende bugün sağlık ocağına uğradım malum Spiral yok :KK70: Ebeyle konuştum maalesef hap önermedi :KK43: yaş ilerleyin olmazmış
Artık bir kaç ay sonra tekrar Spiral takılana kadar sakata gelmemem lazım :KK70:

Ne demek tabiki yazacaksin ♡
Bende sabah beri şu ana kadar hiç sağlıksız karbonhidrat yemedim ( sadece göbek salata yaptım kendime oda zaten sağlıklı karbonhidrat )
İnşallah hep böyle devam edip eksi gördükçe daha da motive olurum ♡
Ayy maşallah maşallah. süper bir başlangıç.

Uzun aradan sonra tekrar merhaba. Ben (Tembel koala), eskiler tanır. Yani sanırım. Yani umarım.

Ne zamandır yazmamıştım. Yazma gereği duydum.

Ben hamile kaldığımda 65 kilo idim. 79 ile doğuma gittim ve 60 a kadar azim ve sporla düştüm. Derken bir kilo almıştım. Almamalıydım. Ama dediğim gibi almıştım.

Tartı 61 kilo gösteriyor. Ama hala mutluyum. Çünkü 1 kilodan birşey olmaz. Veririm.

Diyordum...

Ta ki 2 gün öncesine hamile olduğumu öğrenene kadar 🙈🙈😍

Menümü yazayım.
1.00 x 100gr Hünnap79 kcal
1.50 x 100gr Üzüm110 kcal
3.00 x 100gr Kavun102 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber19 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z108 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Karışık Salata246 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (5 Adet - 150gr) Izgara Köfte300 kcal
Toplam1169 kcal

Uzun aradan sonra tekrar merhaba. Ben (Tembel koala), eskiler tanır. Yani sanırım. Yani umarım.

Ben hamile kaldığımda 65 kilo idim. 79 ile doğuma gittim ve 60 a kadar azim ve sporla düştüm. Derken bir kilo almıştım. Almamalıydım. Ama dediğim gibi almıştım.

Tartı 61 kilo gösteriyor. Ama hala mutluyum. Çünkü 1 kilodan birşey olmaz. Veririm.

Diyordum...

Hayırlı olsun inşallah.kilo gelir gider.saglik olsun.🌹

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Akşam yemeği de yediğine göre bu günün menüsü ile karsinizdayim ♡
Bakalım sizce nasıl ;) ben kendi adıma çok memnunum ♡

Yediklerime gelince;

Sabah uyanış 07:15 de
Bol suyla başlangıç yapıldı ;)

Kahvaltı yapmak istemedi canım birde dışarı işleri olunca acele çıktım ;)

Gelince saat 10:00da şekersiz bir Kahve içtim
Öğlen yemeği; 13.30da
1 koca kase göbek marul salatası
1 sade madensuyu

Ara 15:00de
1 sade nescafe

Ara 17:00de
1 Ananaslı yeşil çay

Akşam yemeği 19:00da
1 tabak tarhana
3 yk yeşil mercimek
Bol naneli karışık salata

Gün içinde 2 litre su içtim ama dahası da gelecek yatana kadar ;)

Bu saatten sonra ancak yeşil çay yada şekersiz Türk Kahvesi içerim ;)

Diyordum...

Sen gördüğüme sevindim canım ;) bir gittin pir gittin :D Rabbim doğmuş olan ve doğacak olan bebegine sağlıklı uzun ömürler versin. ...Aminnnnn

Maşallah eski formuna kavuşmuşsun doğum sonrası ve eminim sonrakı kuzucuk doğana kadar çok fazla kilo almadan o süreci de keyifli bir şekilde tamamlarsin ♡♡♡♡♡

Bu arada buralardan uzaklaşmazsin inşallah da bizde fasulyenin gelişimini takip ederiz ♡♡♡♡

Perşembe diyetisyen randevum var.59.2 idim gittiğimde.bakalim ne diyecek.pek bir şey veremedim tabii ki.yag kas oranına baksa yeter bana.amacim daha fazla kilo vermek değil sonuçta.

Hadi bakalım reglde bittiğine göre eminim çok güzel bir rakam göreceksin tartıda ♡

Back