- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yanlis olmus galiba kaptanim 79.8 ile ayrilmistim ben. 79.5 ile donuyorum.***8. Takım 643.Etap***
Usagisan ( 77 / 76.1 / 0.9 / 1.17%)
DilaBG( 62.6 / 62.5 / 0.1 / 0.16 % )
ABE3( 70.7 / 70.5 / 0.2 / 0.28 %)
Colombre( 58.2 / / / %) sabit
esraas( 81 / / /%) 2. Kilo bildiriminde bulunmadı.
perihan00( 66.5 / 66.9 / + 0.4 / - 0.60 %)
mavimli ( 69.8 / 79.8 / + 10 / -1.19 % ) Üye 631. Etapta izne ayrilmisti, geri dönüyor, yüzdesi 12'e bölündü
8. Takım Ortalaması; %
Onu bilmiyodum Banucum anladım şimdi.Peki esra takıma dönmeyi düşünmüyormu.Yok canım izin hakkı yokmuş henüz ( listeye girince en erken 2 aydan sonra izin hakkı var dolmamış daha )
Masallah HasibecimMesaji sabah yazdim ama bir turlu gonderemedim yogunduk cok
Kilo bildirimimi de yapayim
Gecen hafta 97
Bugun 94.6
Fark -2.4
Sagol cnmMasallah Hasibecim
Slmkızlar selam listenizi yukarıdaki şekilde düzenleyip paylaştım.
mavimliyi listeden çıkardım çünkü kilosu yanlış yazılmıştı ve henüz listeye dönemez.
mavimli ( 79.8 / 80 / + 0.2 / -0.25 %) izne ayrılmak istiyor ( 2.izni ) 631. Etap
Tesekkur ederim cnm ❤❤❤Hasibe başta olmak üzere kilo veren arkadaşları kutlarım.haftaya benim gibi sabit kalanlar ve veremeyenlerden atak bekliyorum.
Abe 60 lari ucundan da olsun görsün mesela.cok sevineceğim.
Sıkıntıda olan arkadaşlarımız da rahatladiklarini yazarsa onlar adına mutlu olacağım.
canım aslında dünde olabilirdin ama aceleyle listenizi yetiştireyim derken, senin ayrıldığın kilo 69 kalmış aklımda o yüzden giremiyordun. 80 le ayrılmışsın kilon da 80 altı olduğu için bu hafta listede olabilirsin.Slmmoni ben ne zaman donebiliyorum?
Bence hastaoynakbasi34 kaptanım nasıl oldun.hafifledi mı ağrıların.
Bu akşam arkadaslara sözümüz vardı ilaç alıp gittim.az önce geldik.bugun menü fena.yazmayayim hiç.bugun yediysem yarından itibaren telafi başlar.haftaya cumaya iyi bir rakam görmek istiyorum.en azından hiç artı çıkmadan hedefime ulasmayi isterim.
Ucundan görmim ya dibini göreyimHasibe başta olmak üzere kilo veren arkadaşları kutlarım.haftaya benim gibi sabit kalanlar ve veremeyenlerden atak bekliyorum.
Abe 60 lari ucundan da olsun görsün mesela.cok sevineceğim.
Sıkıntıda olan arkadaşlarımız da rahatladiklarini yazarsa onlar adına mutlu olacağım.
Onu bilmiyodum Banucum anladım şimdi.Peki esra takıma dönmeyi düşünmüyormu.
oynakbasi34 kaptanım nasıl oldun.hafifledi mı ağrıların.
Bu akşam arkadaslara sözümüz vardı ilaç alıp gittim.az önce geldik.bugun menü fena.yazmayayim hiç.bugun yediysem yarından itibaren telafi başlar.haftaya cumaya iyi bir rakam görmek istiyorum.en azından hiç artı çıkmadan hedefime ulasmayi isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?