Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 643.Etap***

Usagisan ( 77 / 76.1 / 0.9 / 1.17%)
DilaBG( 62.6 / 62.5 / 0.1 / 0.16 % )
ABE3( 70.7 / 70.5 / 0.2 / 0.28 %)
Colombre( 58.2 / / / %) sabit
esraas( 81 / / /%) 2. Kilo bildiriminde bulunmadı.
perihan00( 66.5 / 66.9 / + 0.4 / - 0.60 %)
mavimli ( 69.8 / 79.8 / + 10 / -1.19 % ) Üye 631. Etapta izne ayrilmisti, geri dönüyor, yüzdesi 12'e bölündü

8. Takım Ortalaması; - 0.030 %

Yanlis olmus galiba kaptanim 79.8 ile ayrilmistim ben. 79.5 ile donuyorum.

Dunku menumu yazmayi unuttum

09.00 filtre kahve
13.30 7 hurma findik
19.30 kiymali karnibahar yogurt coban salata
22.30 cay
23.30 sade soda

Bugunku menumude vereyim aksama yiyeceklerimin plani hazir

09.00 filtre kahve
12.00 7 hurma findik (findigi biraz fazla kacirdim)
16.30 filtre kahve
19.30 2 biber dolma bulgurlu bol brokoli salatasi (cnm cok cekti buyuk ihtimalle fazlaca yerim soyle zeytin yagli sarimsakli limonlu ohhh misss) yogurt
22.30 sade soda

2 gundur resim cekemiyorum kv de oluyor sofrada affedin artik ☺

Slm moni ben ne zaman donebiliyorum?

Hasibe başta olmak üzere kilo veren arkadaşları kutlarım.haftaya benim gibi sabit kalanlar ve veremeyenlerden atak bekliyorum.
Abe 60 lari ucundan da olsun görsün mesela.cok sevineceğim.
Sıkıntıda olan arkadaşlarımız da rahatladiklarini yazarsa onlar adına mutlu olacağım.

oynakbasi34 kaptanım nasıl oldun.hafifledi mı ağrıların.
Bu akşam arkadaslara sözümüz vardı ilaç alıp gittim.az önce geldik.bugun menü fena.yazmayayim hiç.bugun yediysem yarından itibaren telafi başlar.haftaya cumaya iyi bir rakam görmek istiyorum.en azından hiç artı çıkmadan hedefime ulasmayi isterim.

Tesekkur ederim cnm ❤❤❤

Slm moni ben ne zaman donebiliyorum?
canım aslında dünde olabilirdin ama aceleyle listenizi yetiştireyim derken, senin ayrıldığın kilo 69 kalmış aklımda o yüzden giremiyordun. 80 le ayrılmışsın kilon da 80 altı olduğu için bu hafta listede olabilirsin.
ama dünkü listede kilon yanlıştı.

Bence hasta baksana sesi solugu cikmiyor insallah cabuk toparlanir.

Ucundan görmim ya dibini göreyim sıyırayım hatta
Ciddiyim kizlar bir akıl verin bana dogumdan once 62 - 65 arası seyrederdim 90 la dogum yaptım kasmadan kendimi 70 e kadar geldim son 6 kilo için diyetisyene gideyim mi yoksa acele etmeyip birkac ay daha zaman vereyim mi kendime

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Son mesajimdan sonra yine yamulunca liste inanın aklımabile gelmedi
Allah razı olsun Ayse yine hızır gibi yetişmiş ♡♡♡♡

Ben bu sekilde daha fazla devam edemem ama yerime bakacak bir kaptan adayı da bulamadım
Sizlere fayda olmuyor ve ister istemez takımda motivasyondüşüyor ben de ilgilenemeyince

Ne olur hakkınızı helal edin İnşallahya yerime birini bulabilirim yada şu ağrılar artık yok olur da bende rahat larım inanın baş ağrısı da yapıyor resmen gozlerime vuruyor
Şu anda bile gözlerim yanıyor

Onu bilmiyodum Banucum anladım şimdi.Peki esra takıma dönmeyi düşünmüyormu.

Mesaj atmaya fırsatım olmadı ama soracağım gelmeyecekse listeden çıkarmak zorunda kalacagim sonuçta sizlere haksızlık olsun istemem

Şükür günümüze diyelim alt tarafı parmakları kullanıyorum ama resmen kaslarimin kasildigini hissediyorum
En kisa zamanda tekrar emara girmem gerek sanırım 6 ayı geçer demişti doktor iyileşme süreci ama 1 sene oldu artık bir daha baktir mak şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…