• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evimin işleri bitti kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım :KK66: Bir yarım saat sonra da oglenlik birşeyler yerim :KK66:

Kendim çalıp kendim söylüyorum gibi oluyor ama neyse gelen olur nasılsa diye yazayım istedim :KK66:
Ben geldim kiii.🤩
Kaptan maşallah çok güzel gidiyorsun inşallah devamı gelir.yıllarca yedik yedik oramız buramız
çıktı kıyafetleri rahat giyemedik ne için.bazen bakıyorum evet bu yemek çok güzel ama zayıf hissetmek ondan da güzel diyorum. Kursta her gün hamur işi oluyor her gün.ben kuru meyve ve fındığımı yanıma alıyorum çayımla beraber oturup yiyorum.Bakıyorum kilosundan şikayet edenler ikişer üçer götürüyorlar. Neyse.
Kursa gittim geldim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Akşam için yemeklerimi pişirdim. Günlük yiyeceklerimin kalorileri ile beraber hesabını da yaptim.
Bakalım yarına diyetisyende yağ oranı kas oranı ne çıkacak. İnşallah giden bir -bir buçuk kilo da yağdan gitmiştir.

Slm cnm
30 agustosta 104.6 ile basladim yeni sisteme
Bugun 93.9 ciktim
Fark -10.7
:KK73:
Hasibe maşallah maşallah arkadaşım. Çok güzel bir sonuç. Ben inanıyorum ki büyük çoğunluğu da yağdan gitmiştir.kim bilir o 10 kilo seni ne kadar rahatlatmıştır.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dünü kacamaksiz atlatmış olmanın mutluluğu ile yatınca bu sabah da cok dinç uyandım çok şükür ♡♡♡♡
Sanirim ağrılarım birazda stres yaptıkça kendimi kastigim için oluyordu çünkü iki gündür Allahima çok şükür ağrılarım baya bir hafifledi :KK66: kilolar gittikçe de daha da yok olacak inşallah ♡♡♡♡

Güzel bir Duş alıp kendime keyif kahvemi de kapıp geldim :KK66:

Canım valla helal olsun okadarcikla dayanabiliyorsun :KK66: gerçi senin midem baya bir ufalmistir kilonda fazla olmadığı için :KK66:
İnşallah ileride bende minnak bir mideye sahip olurum ♡ Aminnn :KK66:

Valla süpersin canım :KK66: başkası olsa bir kereden bir şey olmaz der :KK43: Gerci hep geçmişte bir kereden birşey olmaz diye diye bu hale gelmedik mi :KK43:
Bundan sonra bende kesinlikle ne olursa olsun bir kereden bir şey olmaz demeyeceğim ♡♡♡♡

Valla dediğin gibi nefis terbiyesi olarak farz edeceğim mecbur :KK66: ama genelde sağlıklı şeyler yapmaya çalışıyor :KK66: Dün de uzun uzun sohbet ettik ( oda iki gündür benle birlikte sıkı tutuyor ) birbirimizi zora sokacak şeyler istemeyecegiz yada birbirimizi uyaracagiz diye ♡ Öğrenmek için mecbur yapacak ama Allahın izniyle ben bu sınavları da atlatacagim :KK66: Sonuçta ileride son hedefime ulaştığımızda nadiren de olsa çok az da olsa yenecek farklı şeyler de ♡

Valla süpersin canım :KK66: Maşallah hiç kendini bozmadan devam ediyorsun :KK66:

Bende bir 10 kilo en azından verdikten sonra sıkı bir şekilde spora da asilacagim ama şu anda maalesef dizlerime ve belime zarar olur üstelik bu kadar yükle diledigim gibi spor yapamayacağım için hiç kendimi zorlamiyorum ♡ Ama göreceksiniz benimde çatır çatır spor yaptığım kan ter içinde kalacağım günler gelecek ♡

Helalllllll ♡♡♡♡
Maşallah gerçekten harika bir fark yarattı ve yakında 8 leri de göreceksin eminim ♡♡♡♡
Evet cnm aynen katiliyorum sana. Bir kereden bir sey olmaz diye diye bu hale geldik zaten. Uyusturucu gibi resmen. Obezitede bir bagimlilik. Insallah en kisa zamanda 8leri gorurum cnm. Bu hafta listeye girerim belki 93.2ydim ayrildigimda sanirim. +0.2 ya da +0.4 olsak fark eder mi girebilmek icin

Bu arada cumartesi günü eşimin Kuzeni kizina doğum günü yapacakmış :KK66: Dün ille Yengecigim kimseyi cagirmadim biz bize yapacağız ama ille sizde gelin dedi :KK66:
Bir sonraki cumartesi de onun Kız kardeşinin nişanı olacak ♡
Allah nasip kısmet ederse inşallah her ikisini de kacamaksiz atlatacagim ♡♡♡♡♡

Doğum gününe zaten evde yemegimi yiyip öyle giderim ve sadece şekersiz çay ve kahveyle idare ederim :KK66: Pastadan bir catal da olsa yemeyi düşünmüyorum ♡

Nişan için de sonraki hafta esimin halasiyla sabah erken gideceğiz Nişanın yapılacağı eve ( eltisinin bahceli evi var 3 katlı orda yapalım demişler ) Sabah güzel sağlam kahvaltimi yapıp çıkarım evden :KK66: yanıma da hem ayran alırım hemde ufak bir poşete az Chia koyarım :KK66: Nasılsa Eltisinde mutlaka yoğurt vardır öğlen acikinca chiali yoğurt yerim diye düşünüyorum :KK66: birde şişeme dukan birami da koyar gotururum ki tıkasın beni :KK66: nasilsa hazirliklar bitince şekersiz kahve de içilir oda uzun süre tok tutar :KK66:
İkramlar açık büfe olacak ( bir gün önce koca bir tencere sarma saracagiz halalarla :KK70: onun harici 2 çeşit salata, 2 çeşit hamur işi ve 3 çeşit pastayla birlikte tatlı ikram edilecek )
Akşam üzere de o İkramlar dan sadece salata yerim :KK66:
Bir kereden birşey olmaz demek yok bundan sonra ♡♡♡♡

Ne yiyecegini planladiysan kacamak yapmazsin. Tedbirli olmakta fayda var.
Azimlisin insallah her sey istedigin gibi olur.

Hasibe maşallah maşallah arkadaşım. Çok güzel bir sonuç. Ben inanıyorum ki büyük çoğunluğu da yağdan gitmiştir.kim bilir o 10 kilo seni ne kadar rahatlatmıştır.

Evet cnm rahatladim cok sukur. Insallah verdikce dahada rahatlicam. Benim tarti vucut analizi yapiyordu ama bu ara sadece kg ve bki gosteriyor cocuklar biraz durtup durdu onu bozdular mi bilmem

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Kuzuyu havuza da götürüp döndüm ;) Kendime şekersiz duble Türk kahvesi yaptım ;) aslında karnım aç ama eşimi beklemek istiyorum ;) adamcağız yanlız yemek istemiyor haklı olarak ;)

Bu saate kadar şükür yine kacamaksiz devam ettim ♡ ufak kızım markette ille ufak bir şey alayım diye tutturunca ona izin verdim ama alışmış ya hemen bana ve ablasina da almış :D Kasaya gelmeden hemen geri koydurdum ;) Ablası da istemedi ♡

Hatta ufak bir kare çikolata vereyim dedi ama onu bile istemedim ♡♡♡♡♡
Cidden kendimle gurur duydum :D Maşallah bana :D

Ben geldim kiii.🤩
Kaptan maşallah çok güzel gidiyorsun inşallah devamı gelir.yıllarca yedik yedik oramız buramız
çıktı kıyafetleri rahat giyemedik ne için.bazen bakıyorum evet bu yemek çok güzel ama zayıf hissetmek ondan da güzel diyorum. Kursta her gün hamur işi oluyor her gün.ben kuru meyve ve fındığımı yanıma alıyorum çayımla beraber oturup yiyorum.Bakıyorum kilosundan şikayet edenler ikişer üçer götürüyorlar. Neyse.
Kursa gittim geldim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Akşam için yemeklerimi pişirdim. Günlük yiyeceklerimin kalorileri ile beraber hesabını da yaptim.
Bakalım yarına diyetisyende yağ oranı kas oranı ne çıkacak. İnşallah giden bir -bir buçuk kilo da yağdan gitmiştir.

Maalesef biz kilolular bir kere ipin ucunu kacirinca resmen midemiz kara delik gibi oluyor :( Aslında doyabilecekken beynimi dahada ye dahada ye diye sinyal veriyor sanki :(
İnan bende uzun bir dönem oyleydim hatta evde börek poğaça ne yaparsam cogunu ben yerim dayanamayip :KK61:öyle iki bardaktan kısır falan asla yapmazdim koca bir kap olurdu ve gelip geçip yerdim sanki biri beni durtuyordu ye bak daha var gibilerinden :(
Sonra da tabi şeker tavan yapardı ve ben baygın duserdim :(

Heee uzun zamandır o şekilde beslenmiyordum ama arada tatlı yada sağlıksız şeyler de yerdim sonrasında kötü olacağımı bile bile :(
Ama ne zaman ki insan bu sekilde devam edince sağlığından olduğunun tam anlamıyla farkına varıyor işte o zaman beyni de sartlandirabiliyor insan ;)

Şu Son 3 gündür inan omuzlarimin ağrısı baya baya hafifledi ;) çünkü ben sağlıklı besledikce kendimi daha dinç hissediyorum ve vücudumu stresten kasmiyorum sanırım ;) ( benim gozlemim bu yönde oldu belki de deng geldi ama iyiki de böyle oldu )

Ne güzel sende yanında goturuyorsun ( bende 41 kg verdiğim dönemde inan yogurduma kadar yanıma alıyordum hatta akraba gününde millet börekler kisirlar ve tatlıları yerken ben hep chiali yoğurt yiyordum üzerine de sonradan kuru kayısı falan gibi şeyler tatlı niyetine ;) Ne zaman ki 85.9u gördüm, ben dengelerim diye havalara girdim :( millette aman çok iyisin yeter artık dengelerin dedikçe verdiler coşkuyu :( ve daha oturmayan o kilolar hooop geri geldi :( )

Ama bu kez kararlıyım ;) bu kez asla geri gelmemek üzere o kiloları göndereceğim ;) hatta kızıma da dedim 95i gördüğüm andan itibaren hemen bir spor salonuna yazılıp gerekirse her gün deli gibi spor yapacağım ♡♡♡♡♡ Hem kalan kilolar daha çabuk gitsin hemde yağlar daha çabuk eriyip kas yapınca metabolizma da daha hızlı çalışsın diye ♡♡♡♡♡

Evet cnm aynen katiliyorum sana. Bir kereden bir sey olmaz diye diye bu hale geldik zaten. Uyusturucu gibi resmen. Obezitede bir bagimlilik. Insallah en kisa zamanda 8leri gorurum cnm. Bu hafta listeye girerim belki 93.2ydim ayrildigimda sanirim. +0.2 ya da +0.4 olsak fark eder mi girebilmek icin

Ne yiyecegini planladiysan kacamak yapmazsin. Tedbirli olmakta fayda var.
Azimlisin insallah her sey istedigin gibi olur.

Evet cnm rahatladim cok sukur. Insallah verdikce dahada rahatlicam. Benim tarti vucut analizi yapiyordu ama bu ara sadece kg ve bki gosteriyor cocuklar biraz durtup durdu onu bozdular mi bilmem

Kesinlikle uyuşturucu bağımlısı gibi oluyor insan :( o an aklina düşünce illa onu yemek istiyor insan :(
Benim eşimde sağ olsun ilk evlendigimizde ölümü gör ye çok zayifsin diye diye maf etti beni ( 52 kgdum evlenirken :( )
Gece yarısı patates kızartması mi aklıma düştü hadi yap da yiyelim derdi yada kendi dur tatlı yapalım der gece yarısı mutfağa dalardik :( hee yerken iyidi ama ipin ucunun kaçtığını ben inan asla fark etmedim sonra da hamilelik depresyon falan derken daha beter oldum :(
Şimdi eşimde 3 gündür beni böyle gördükçe çok mutlu oluyor ;) yemin ederim şu neşeli halini çok seviyorum diyor ( ben evin içinde dolaşırken bile muzurluguna anam Allah kahretmesin bugün de sanki süzüldüm diye dalga geçiyorum :D )
Tuvalete elli kere gidip geldikçe de fark var mı diyorum :D
Normalde de zaten muzur umur ama kendimle alakali pek şaka yapmazdim şimdi ise verebilecegime inandığım için çok daha rahatım ;) hatta şimdiden Mart sonunda kuzenin düğünü için kıyafet bakmaya başladım :D eşime gosterdikce al şimdiden diyor ama beden konusunda emin olmadan almam :D

İyi akşamlar arkadaşlar.menum gelsin.

1.00 x 1 Adet Elma60 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık90 kcal
0.25 x 100gr Dut Kurusu24 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber19 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z135 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal55 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon Dana Kavurma308 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (250gr) Bulgur Pi̇lavı290 kcal

Toplam1186 kcal

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Kuzuyu havuza da götürüp döndüm :KK66: Kendime şekersiz duble Türk kahvesi yaptım :KK66: aslında karnım aç ama eşimi beklemek istiyorum :KK66: adamcağız yanlız yemek istemiyor haklı olarak :KK66:

Bu saate kadar şükür yine kacamaksiz devam ettim ♡ ufak kızım markette ille ufak bir şey alayım diye tutturunca ona izin verdim ama alışmış ya hemen bana ve ablasina da almış :KK70: Kasaya gelmeden hemen geri koydurdum :KK66: Ablası da istemedi ♡

Hatta ufak bir kare çikolata vereyim dedi ama onu bile istemedim ♡♡♡♡♡
Cidden kendimle gurur duydum :KK70: Maşallah bana :KK70:

Maalesef biz kilolular bir kere ipin ucunu kacirinca resmen midemiz kara delik gibi oluyor :KK43: Aslında doyabilecekken beynimi dahada ye dahada ye diye sinyal veriyor sanki :KK43:
İnan bende uzun bir dönem oyleydim hatta evde börek poğaça ne yaparsam cogunu ben yerim dayanamayip :KK61:öyle iki bardaktan kısır falan asla yapmazdim koca bir kap olurdu ve gelip geçip yerdim sanki biri beni durtuyordu ye bak daha var gibilerinden :KK43:
Sonra da tabi şeker tavan yapardı ve ben baygın duserdim :KK43:

Heee uzun zamandır o şekilde beslenmiyordum ama arada tatlı yada sağlıksız şeyler de yerdim sonrasında kötü olacağımı bile bile :KK43:
Ama ne zaman ki insan bu sekilde devam edince sağlığından olduğunun tam anlamıyla farkına varıyor işte o zaman beyni de sartlandirabiliyor insan :KK66:

Şu Son 3 gündür inan omuzlarimin ağrısı baya baya hafifledi :KK66: çünkü ben sağlıklı besledikce kendimi daha dinç hissediyorum ve vücudumu stresten kasmiyorum sanırım :KK66: ( benim gozlemim bu yönde oldu belki de deng geldi ama iyiki de böyle oldu )

Ne güzel sende yanında goturuyorsun ( bende 41 kg verdiğim dönemde inan yogurduma kadar yanıma alıyordum hatta akraba gününde millet börekler kisirlar ve tatlıları yerken ben hep chiali yoğurt yiyordum üzerine de sonradan kuru kayısı falan gibi şeyler tatlı niyetine :KK66: Ne zaman ki 85.9u gördüm, ben dengelerim diye havalara girdim :KK43: millette aman çok iyisin yeter artık dengelerin dedikçe verdiler coşkuyu :KK43: ve daha oturmayan o kilolar hooop geri geldi :KK43: )

Ama bu kez kararlıyım :KK66: bu kez asla geri gelmemek üzere o kiloları göndereceğim :KK66: hatta kızıma da dedim 95i gördüğüm andan itibaren hemen bir spor salonuna yazılıp gerekirse her gün deli gibi spor yapacağım ♡♡♡♡♡ Hem kalan kilolar daha çabuk gitsin hemde yağlar daha çabuk eriyip kas yapınca metabolizma da daha hızlı çalışsın diye ♡♡♡♡♡

Kesinlikle uyuşturucu bağımlısı gibi oluyor insan :KK43: o an aklina düşünce illa onu yemek istiyor insan :KK43:
Benim eşimde sağ olsun ilk evlendigimizde ölümü gör ye çok zayifsin diye diye maf etti beni ( 52 kgdum evlenirken :KK43: )
Gece yarısı patates kızartması mi aklıma düştü hadi yap da yiyelim derdi yada kendi dur tatlı yapalım der gece yarısı mutfağa dalardik :KK43: hee yerken iyidi ama ipin ucunun kaçtığını ben inan asla fark etmedim sonra da hamilelik depresyon falan derken daha beter oldum :KK43:
Şimdi eşimde 3 gündür beni böyle gördükçe çok mutlu oluyor :KK66: yemin ederim şu neşeli halini çok seviyorum diyor ( ben evin içinde dolaşırken bile muzurluguna anam Allah kahretmesin bugün de sanki süzüldüm diye dalga geçiyorum :KK70: )
Tuvalete elli kere gidip geldikçe de fark var mı diyorum :KK70:
Normalde de zaten muzur umur ama kendimle alakali pek şaka yapmazdim şimdi ise verebilecegime inandığım için çok daha rahatım :KK66: hatta şimdiden Mart sonunda kuzenin düğünü için kıyafet bakmaya başladım :KK70: eşime gosterdikce al şimdiden diyor ama beden konusunda emin olmadan almam :KK70:
Süper süper supersin.enerjin bana bile geçti buradan.yapacaksin Allah'ın izniyle.evde olmazsa yemezsin kuralını uygulayalım.ne bize ne çocuklarımıza faydalı değil o ciss gıdalar.bugune kadar yediklerimize sayalım.

Evimin işleri bitti kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım :KK66: Bir yarım saat sonra da oglenlik birşeyler yerim :KK66:

Kendim çalıp kendim söylüyorum gibi oluyor ama neyse gelen olur nasılsa diye yazayım istedim :KK66:
Canim busefer birakma kontolü elinden ..bende inşallah bu kilo verişimden sonra dikkat edcem..yaş ilerledikce kilo verme ve tahamülde azaliyor ben bunu busefer çok iyi anladim...kilo verdikten sonrada inşallah kendimize kilomuzu korumak için ayriyetten bir sayfa açariz burdan..

Ben geldim kiii.🤩
Bende katilmiştim bir kursa ..bizim türk hanimlari ne yazikki çok sağliksiz besleniyorlar ..bazen diyesim geliyordu buraya dersemi geliyoruz tikanmayami diye:sinirli:..hatta bir an önce dersin bitmesini istiyorlardi o tatlilari sarmalari hamur işlerini yemek için..içlerinde zayif olanida yoktu hepsi kiloluydu ...:KK43:

Bende katilmiştim bir kursa ..bizim türk hanimlari ne yazikki çok sağliksiz besleniyorlar ..bazen diyesim geliyordu buraya dersemi geliyoruz tikanmayami diye:sinirli:..hatta bir an önce dersin bitmesini istiyorlardi o tatlilari sarmalari hamur işlerini yemek için..içlerinde zayif olanida yoktu hepsi kiloluydu ...:KK43:
Aynen perihan.kadinin birine abla dedim 2 yaş büyükmüş sadece benden.abla deme lazım olur muhabbeti yaptık gülüp.😂😂
2 kişi diyete başladı ama sayemde.sen 58 kilosun ne diyeti diyen diyene.sanki oturduğum yerden geldim bu kiloya.

Akşam yemeği sonrası biraz Ufakligin okul için yapılması gerekenler vardı onları hallettim ;) şimdi de kahvemi kapip geldim ;) Aklimdayken birazdan yediklerimi de yazarım ;)

Süper süper supersin.enerjin bana bile geçti buradan.yapacaksin Allah'ın izniyle.evde olmazsa yemezsin kuralını uygulayalım.ne bize ne çocuklarımıza faydalı değil o ciss gıdalar.bugune kadar yediklerimize sayalım.

Kesinlikle eve sokmayacagim ;) Büyük kızım da 3 gündür benle bir ve oda gayet istikrarlı ♡♡♡♡
Ufaklık zaten yüzmeye gidiyor ve bu sene de akademiye seçildi ♡ yani yüzme dersleri haftada 4 güne çıkacak ve kesinlikle sağlam ve sağlıklı beslenmek zorunda ;) Bugün Hocası da dedi Akademi başladığında önce konuşacağız sonra sıkı bir eğitim basliyacak diye ;)

Canim busefer birakma kontolü elinden ..bende inşallah bu kilo verişimden sonra dikkat edcem..yaş ilerledikce kilo verme ve tahamülde azaliyor ben bunu busefer çok iyi anladim...kilo verdikten sonrada inşallah kendimize kilomuzu korumak için ayriyetten bir sayfa açariz burdan..

Hele benim kesinlikle açmam şart :D Buradan neredeyse emekli olacağım :D Kaç senedir buradayım ve al verlerim baya oldu ama Son olunca da paylaşmak istiyorum ♡♡♡

Bende 2 sene önce gittim dediğin gibi kadınlar hep gün modundaydi :( Gerci ben pek uymadı onlara ;)

Anam yediklerimi yazmayı unutmuşum :D

Sabah uyanınca 07.50de
Bol su
1 şekersiz Nescafe

Ara 10.00da
1 Ananaslı yeşil çay

Öğlen 14:00de
1 tabak yoğurtlu kabak
1 sade madensuyu

Ara 16.15 de
1 kutu ayran

Ara 18.00de
1 şekersiz duble Türk kahvesi

Akşam 19.00da
1 porsiyon Tavuk izgara
Bol karışık salata

Ara 22.00de
1 sade Nescafe

Gün içinde 1.5 litre su
1 litre Dukan Birasi

Valla bugün bol kahveli oldu günüm ama seviyorum ve guzel tikiyor beni ;) heleki kosturmacada iyi oluyor ♡
Kahvaltı pek canım istemiyor ama yarın güzel bir kahvaltı yaparım ;) özledim haşlanmış yumurta yemeyi :D

Kahvalti...🍀
2 yumurtadan Sebzeli peynirli omlet

Öylen ..🍀
1 tabak Brüksel lahana yemeği
1 kaze karişik salata
4 küçük kare çikolata😶

Akşam .🍀
3 kaşik bol sebzeli bulgur pilav

Toplam kalori 1100

Itiraf ediyorum Regl olduğumdan olmaliki canim çok tatli cekti dayanamayip çikolata yedim. :oops:

Merhaba menumu vereyim
Sabah peynirli yumurta salatalik 2 galeta zeytin
Araogun sutlukahve badem 2 gunkurusu
Ogle mercimek corbasi 2 etimek
Aksam mercimek corbası tavuk 2 dilim ekmek

Afiyet olsun canım :KK66: gayet güzel bir menü ♡
Kahvalti...🍀
2 yumurtadan Sebzeli peynirli omlet

Öylen ..🍀
1 tabak Brüksel lahana yemeği
1 kaze karişik salata
4 küçük kare çikolata😶

Akşam .🍀
3 kaşik bol sebzeli bulgur pilav

Toplam kalori 1100

Itiraf ediyorum Regl olduğumdan olmaliki canim çok tatli cekti dayanamayip çikolata yedim. :oops:

Her zamanki gibi harika bir menü canım ♡ Afiyet olsun :KK66: çikolata nazarlik olsun :KK66: yakmissindir zaten :KK66:

Kızlar benide alın aranıza lütfeeeeeen

Tabiki :KK66: o zaman Hoşgeldin diyelim ve sabah sende güzel bir başlangıçla aramıza katil ♡
Sabah kendini tanitirsin ufaktan :KK66: birde başlangıç kilonla hedefini yazarsan tamamdır :KK66: daha evvel yarismadin sanırım?

Böyle parça parça yazıyorum ama affedin kızlar. Aklıma geliyor şunu da yazmadan gitmeyeyim diyorum. Cuma ve cumartesi unlu gıda tükettim. Yemez olaydım tabii. Ödem şişkinlik kabız hepsi bir arada. Benim vücuduma un ve benzeri gıdalar yaramıyor. Yeme işte değil mi. İki gündür tüketmiyorum tabii ki. Bugün normale dönmeye başladım.size de tavsiye ediyorum lütfen 3 gün olsa da unu hayatınızdan çıkartın ve sonuçlarını görün. Zaten sonrasında isteyerek devam edeceksiniz.
Tamamen sana katılıyorum aynı durumdayız unlu gıdalar benide aşırı şişiriyor sanki dünyayı yemiş gibi + yapıyor yedikçe yiyesin gelmeside cabasi
Uzun aradan sonra tekrar merhaba. Ben (Tembel koala), eskiler tanır. Yani sanırım. Yani umarım.

Ne zamandır yazmamıştım. Yazma gereği duydum.

Ben hamile kaldığımda 65 kilo idim. 79 ile doğuma gittim ve 60 a kadar azim ve sporla düştüm. Derken bir kilo almıştım. Almamalıydım. Ama dediğim gibi almıştım.

Tartı 61 kilo gösteriyor. Ama hala mutluyum. Çünkü 1 kilodan birşey olmaz. Veririm.

Diyordum...

Ta ki 2 gün öncesine hamile olduğumu öğrenene kadar 🙈🙈😍
Tebrik ederim hayırlı olsun tabiki hatırladık seni

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum takimi bırakmayıp yeniden başlamana inan çok sevindim daha önce başardın gene yaparsın, bende bugün 3 . Günü geride bıraktım sıfır karbon yapıyorum bana tek iyi gelen zayıflama yöntemi bu çünkü ,deneyerek yıllar içinde buna karar verdim karatay tam benlik hep beraber sağlıklı kilolara gelmemiz dileğiyle :KK68:

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum takimi bırakmayıp yeniden başlamana inan çok sevindim daha önce başardın gene yaparsın, bende bugün 3 . Günü geride bıraktım sıfır karbon yapıyorum bana tek iyi gelen zayıflama yöntemi bu çünkü ,deneyerek yıllar içinde buna karar verdim karatay tam benlik hep beraber sağlıklı kilolara gelmemiz dileğiyle :KK68:
Sıfır karbonu anlatsana biraz Işıl Duru.

Back