Üzülmüyorum yaa tadını çıkarıyorumHiç değilse faydali bi tatlı yemişin okadarcıktan üzülme.Birde koskanın diyabetik helvası var tavsiye ederim hele antep fıstıklısı bi harika.
İkimiz de bulgur yemişiz bugün.kurabiyeler olmamış ama çok ta sıkmamak lazım.haftada bir abartmadan canımızın istedigini yiyebiliriz bence.Selam kizlar bugünkü menüm..
Kahvalti...
1 elma
1 domates
1 salatalik
1/2 çay bardaği findik
1 dilim kaşar peynir
Ara öğün ..1 incir
Öylen..
1 porsiyon domatesli bulgur pilav
Karişik salata
Akşam..
1 Tabak Anali kizli yemeği
5 kurabiye
Toplam kalori 1300
haftasonlari arada bir kaçamak oluyo..ama yarindan ittibaren çok dikkat edcem
Suyu yazman iyi olmuş.içmeyen var mı hala kızlar.diyetisyen 1 maden suyu da vermişti bana günlük.severim ben de.kalorisi yok diye soda ve suyu yazmıyorum ben.yoksa sabahtan limonlu su ile başlıyorum içmeye.Bugünkü menüm:
Sabah:1 küçük anamur muzu, 1 küçük havuç, 1 nar, 1 avuç kabuklu fıstık
Akşam: 2 kase tavuk çorbası (unsuz ve şehriyesiz) ,1 kaşık patlıcan salatası, 1 şeftali
Su:2 lt
A.selam canım.iyi hadi halletmişsin. Her yer böyle oldu biliyor musun. Kimse işini düzgün yapmak istemiyor. Hep baştan savma tavırlar .Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür sonunda modemi degistirebildim defalarca aradıkları sonra
Değişim için gittiğim bayi baştan işte istek görünmüyor falan deyince hemen Dsmart müşteri temsilcisini arayıp durumu izah ettim de oylelikle bayi değiştirmek zorunda kaldıBiraz edepsizlik yapmasam yöne boş donecektim
Bundan sonra daha rahatım şükür ♡
Abe menülerin kaç kalori tutuyor bir hesaplasana.bayagi iyi menüler veriyorsun.kilo kaybın daha fazla olmalı sanki.Merhaba unutmadan menumu vereyim
Sabah peynirli yumurta zeytin 1 dilim ekmek 2 catal patates kızartması
Araogün Türk kahvesi badem ceviz 2 gunkurusu
Aksam balık salata 1 dilim ekmek 1 parca az şekerli kabak tatlısı tahinle
Hasibe senin menüler aramizadaki en dengeli sağlıklı olanlar.tebrik ediyorum.bol proteinli sağlam.Masallah.Yatmadan menulerimi vereyim dun de verememistim.
Cumartesi
11.00 acik bufe kahvalti. Gecen gittigimiz yere gittik diyetime uygun olmayan hic bir sey almadim.
13.00 cay
17.30 sade filtre kahve
19.00 resim
Eki Görüntüle 2542951
Pazar
11.00 sade filtre kahve
13.00 resim. Cekirdekleri kabaktan ayiklayip kurutmustum. Cigler yani. Az yedim kalanini kldirdim.
18.30 resim. Cnm mercimek corbasi istedi kocaman bir kase ictim
22.00 sade filtre kahve
Eki Görüntüle 2542950 Eki Görüntüle 2542949 Eki Görüntüle 2542950 Eki Görüntüle 2542951
Ben iyileşemeyeceğim sanırım.tam geçer gibi oluyor az yorulunca başa dönüyor bu hastalık.Herkes aynı şeyden şikayetçi.1 aydır hastayım diyor arkadaşlar.
Kız asibem o köftelerin hali ne öyle. Bak ısırırım parmaklarını . Elin işte gözün oynasta ayrılma tavanın yanından. Bırak telefonu iki dakikacik.Yatmadan menulerimi vereyim dun de verememistim.
Cumartesi
11.00 acik bufe kahvalti. Gecen gittigimiz yere gittik diyetime uygun olmayan hic bir sey almadim.
13.00 cay
17.30 sade filtre kahve
19.00 resim
Eki Görüntüle 2542951
Pazar
11.00 sade filtre kahve
13.00 resim. Cekirdekleri kabaktan ayiklayip kurutmustum. Cigler yani. Az yedim kalanini kldirdim.
18.30 resim. Cnm mercimek corbasi istedi kocaman bir kase ictim
22.00 sade filtre kahve
Eki Görüntüle 2542950 Eki Görüntüle 2542949 Eki Görüntüle 2542950 Eki Görüntüle 2542951
O ney la...beş kurabiye .Selam kizlar bugünkü menüm..
Kahvalti...
1 elma
1 domates
1 salatalik
1/2 çay bardaği findik
1 dilim kaşar peynir
Ara öğün ..1 incir
Öylen..
1 porsiyon domatesli bulgur pilav
Karişik salata
Akşam..
1 Tabak Anali kizli yemeği
5 kurabiye
Toplam kalori 1300
haftasonlari arada bir kaçamak oluyo..ama yarindan ittibaren çok dikkat edcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?