• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Abe menülerin kaç kalori tutuyor bir hesaplasana.bayagi iyi menüler veriyorsun.kilo kaybın daha fazla olmalı sanki.
Ahhh ahhh şikayet etmeyecegim buna da şükür diyelim 90 kilodan düsünce son kilolar zorla gidiyor işte bir de en önemli sorun tiroit hastasıyım 100 lük ilaçla bile metabolizma bu kadar çalışıyor

Yatmadan menulerimi vereyim dun de verememistim.

Cumartesi
11.00 acik bufe kahvalti. Gecen gittigimiz yere gittik diyetime uygun olmayan hic bir sey almadim.
13.00 cay
17.30 sade filtre kahve
19.00 resim
Eki Görüntüle 2542951
Pazar
11.00 sade filtre kahve
13.00 resim. Cekirdekleri kabaktan ayiklayip kurutmustum. Cigler yani. Az yedim kalanini kldirdim.
18.30 resim. Cnm mercimek corbasi istedi kocaman bir kase ictim
22.00 sade filtre kahve
Eki Görüntüle 2542950 Eki Görüntüle 2542949 Eki Görüntüle 2542950 Eki Görüntüle 2542951
Herzamanki gibi menülerin çok güzel güzel canım :KK9: Peki ev yapımı kabak çekirdeklerinin tadı nasıl bende geçen yıl kurutayım dedim sonra caydım kararsız kaldım.:KK22:

Hasibe senin menüler aramizadaki en dengeli sağlıklı olanlar.tebrik ediyorum.bol proteinli sağlam.Masallah.
Tesekkur ederim cnm ❤
Kız asibem o köftelerin hali ne öyle. Bak ısırırım parmaklarını . Elin işte gözün oynasta ayrılma tavanın yanından. Bırak telefonu iki dakikacik. :sinirli:ne zamandır yemedin merdanemi.
Canım benim gözlerim üzerinde iyi gidiyorsun hadi bakalım. :KK200:
Dokum tavada yapiyorum ne kadar dikkat etsemde kara kara cizgiler oluyor koftelerin ortasi pembemsiydi bile. Daha mi ince yapip hemen cevirmem lazim anlayamadim. Cozecem bakalim tavanin dilini 😂
Herzamanki gibi menülerin çok güzel güzel canım :KK9: Peki ev yapımı kabak çekirdeklerinin tadı nasıl bende geçen yıl kurutayım dedim sonra caydım kararsız kaldım.:KK22:
Tesekkur ederim cnm. Cekirdeklerin tadi guzel bana bir garip gelmedi. Kuruduktan sonra uzerinde kabuk oluyor zar gibi sanirim uzerinde kalan kabaklar kuruyor. Onlari zamaninda temizlemek lazim yoksa kuf yapiyor. Benimkinin bir kacinda oldu onlarin kabuklarini alinca alti temizse koydum kuflu kaldiysa attim. Temizlediklerimide tekrar kuf yapmadin ne olur ne olmaz diye sıķı kapak tuppera koyup buzdolabina kaldirdim. Ben de ilk defa yaptim 😉

Tesekkur ederim cnm ❤

Dokum tavada yapiyorum ne kadar dikkat etsemde kara kara cizgiler oluyor koftelerin ortasi pembemsiydi bile. Daha mi ince yapip hemen cevirmem lazim anlayamadim. Cozecem bakalim tavanin dilini 😂

Tesekkur ederim cnm. Cekirdeklerin tadi guzel bana bir garip gelmedi. Kuruduktan sonra uzerinde kabuk oluyor zar gibi sanirim uzerinde kalan kabaklar kuruyor. Onlari zamaninda temizlemek lazim yoksa kuf yapiyor. Benimkinin bir kacinda oldu onlarin kabuklarini alinca alti temizse koydum kuflu kaldiysa attim. Temizlediklerimide tekrar kuf yapmadin ne olur ne olmaz diye sıķı kapak tuppera koyup buzdolabina kaldirdim. Ben de ilk defa yaptim 😉
Mutlaka bu kış bende yapim iri iri güzel görünüyolar afiyet olsun.Dikkat edicem küf işinede :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah geçer artık :KK66:
Maalesef Son iki senedir hiç bir hastalık kolay kolay gitmiyor :KK43: en az 1 ay :KK43:
1 aymı Banucum çok uzun bu. Bağışıklığın çok düşük demekki hemen güçlendirmeye başlaman lazım.Bağışıklığı güçlendirmek için bağırsak sağlığı lazım.Bolbol probiyotik gıdalar al.Ev turşusu ye, ev yoğurdu ye kefir iç.Şekerli ve bol karbonhidratlı gıdalardanda uzak dur bak bakalım koca kış bikere bile hastalanıcakmısın.Bak ben eski üyeyim seni eskidende hatırlıyorum nerde o patır patır kilolar veren azimli hatun :KK66:

Tesekkur ederim cnm ❤

Canım fırçayla yağ sürüp dene...bir yemek kaşığı zeytinyağindan bir şey olmaz...

İyi akşamlar kızlar. Bugünkü menümü yazayım.
1.00 x 1 Adet Büyük Elma100 kcal
0.25 x 100gr Dut Kurusu24 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık54 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber19 kcal
0.50 x 1 Demet (60gr) Maydanoz16 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Patlıcan Yemeği̇200 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)68 kcal
2.00 x 1 Avuç Fıstık300 kcal
Toplam986 kcal