63.1 dim takıma geldiğimde.58.2 ile bitirdim.Sağol csnim..haklisin ipin ucu kaçirildiği zaman tekrar toparlamak zor oluyor....bende seni tebrik ediyorum ne güzel kurtuldun fazla kilolarindan...kaç kilo verdin toplam
Sıkıntili zamanlarda zor oluyor gerçekten doğru beslenmek...ama sakiz çiğneyebilirsin..veya bitki çay yeşil çay..onlar iştahi kesiyo veya temiz havada iyi gelirİnş Banucum haftaya elimden geleni yaparım. Benim üzüldüğümde kızıp bağırmak yerine içime atıp tıkınmak gibi kötü bi alışkanlığım var bir türlü kurtulamıyorum bundan çaresini bilen varsa bana bi fikir versin
Yok güzelim haftaya kalsın regli oldum çok şiştim hiç verememiş görünüyorum bu hafta
Aynen canım.inemedim bu hafta 58 e.Colombre canim seninki 58.2 dimi hani öyle yazmışsın geçen haftaya aynı diye sabit yazdım doğruysa paylaşım alanına tasiyacagim
Yok be kuzum iştah açıklığı değil benimki.Hani böyle içimde bi boşluk oluşuyoda onu yiyerek doldurmaya çalışıyor gibiyim.Öyle güzel dayanılmaz yemeklerle falanda değil normal zamanda yüzüme bile bakmıycağım şeylerle sinirimi ısırıp kopartarak çıkarmak gibi .düşündümde sakızıda çiğnemek belki işe yarayabilir saol canım sakız alim evde bulunsun deniycem bunuSıkıntili zamanlarda zor oluyor gerçekten doğru beslenmek...ama sakiz çiğneyebilirsin..veya bitki çay yeşil çay..onlar iştahi kesiyo veya temiz havada iyi gelir
Hiç değilse faydali bi tatlı yemişin okadarcıktan üzülme.Birde koskanın diyabetik helvası var tavsiye ederim hele antep fıstıklısı bi harika.Tatlı krizlerim fena geldi yine birkac parca tahin helvası yedim gun icinde regli olunca boyle ne yazık ki
Sabah peynirli yumurta yarim dilim ekmek
Araögün sutlü kahve biraz pestil
Aksam 2 kasık pilav bir parca haşlanmış et yarım kase corba
Kilo değildir kız o belki tuzlu falan yemişindir mercimek köftesi bişi yapmaz.Çokda güzel yapmışın eline sağlık afiyet olsunSlm kizlar
Gecen hafta 97.4
Bu hafta 97.0
Fark -0.4
Aslinda dun 96.6ydim ama mercimekler sisirdi sanirim. Olsun cok lezzetliydiler
Sagol cnmKilo değildir kız o belki tuzlu falan yemişindir mercimek köftesi bişi yapmaz.Çokda güzel yapmışın eline sağlık afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?