- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İşler gözümde büyümüş kızların odası da tamam
Aslında yatak odasini da bir indirmek istiyorum yine dolapları düzenlemek için ama onu yarın yaparım artık
Az yarına da iş kalsın dimi ama
Sanki madalya takacaklar üstelik ev işi hiç bir zaman bitmiyor nasılsa
Tamamdır canım o zaman yarın mezuniyetini ilan ederiz ♡♡♡
Valla havalardanmıdır nedir çevremdeki çoğu insan da senin benim gibi
Bazen diyorum ulen havaya bir şey mi sıkıyorlar acaba
İnan sabah kolumu kaldıracak halim yoktu sonra zorla kendi kendime aman Banu kalk sonra daha beter olur ugrasirsin dedim başlayıncaya anam şunu da yapayım bunuda yapayım diyorum
Kızlar sağ olsun odalarını toplamda sabah çıktılar pijamalar ortada yataklar açık banyoya giderken odalarını görünce deli oluyorum doye hadi Banu usenme dedim ve alt tarafı 20 dakika bile sürmedi işimin bitmesi
Aslında yatak odasini da bir indirmek istiyorum yine dolapları düzenlemek için ama onu yarın yaparım artık
Az yarına da iş kalsın dimi ama
Sanki madalya takacaklar üstelik ev işi hiç bir zaman bitmiyor nasılsa
Sevindim arkadaşım. Aman iyi ol.
İşlerini de yavaş yavaş yap kendini yorma hasta etme.
Ben de hala toparlayamadım kendimi iyi hissetmiyorum bir türlü. Kursa zor gittim ama devam etmek istiyorum kaçırmamak için dersleri.
Evet arkadaşım yarın mezuniyet istiyorum.Hastalık biter bitmez de daha sıkı şekilde spor yaparak amacıma devam edeceğim. Sporsuz hiçbir şey yapmıyor muşum gibi hissediyorum.
Tamamdır canım o zaman yarın mezuniyetini ilan ederiz ♡♡♡
Valla havalardanmıdır nedir çevremdeki çoğu insan da senin benim gibi
Bazen diyorum ulen havaya bir şey mi sıkıyorlar acaba
İnan sabah kolumu kaldıracak halim yoktu sonra zorla kendi kendime aman Banu kalk sonra daha beter olur ugrasirsin dedim başlayıncaya anam şunu da yapayım bunuda yapayım diyorum
Kızlar sağ olsun odalarını toplamda sabah çıktılar pijamalar ortada yataklar açık banyoya giderken odalarını görünce deli oluyorum doye hadi Banu usenme dedim ve alt tarafı 20 dakika bile sürmedi işimin bitmesi