• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İşler gözümde büyümüş :D kızların odası da tamam ;)
Aslında yatak odasini da bir indirmek istiyorum yine dolapları düzenlemek için ama onu yarın yaparım artık ;)

Az yarına da iş kalsın dimi ama :D
Sanki madalya takacaklar üstelik ev işi hiç bir zaman bitmiyor nasılsa ;)

Sevindim arkadaşım. Aman iyi ol.
İşlerini de yavaş yavaş yap kendini yorma hasta etme.
Ben de hala toparlayamadım kendimi iyi hissetmiyorum bir türlü. Kursa zor gittim ama devam etmek istiyorum kaçırmamak için dersleri.
Evet arkadaşım yarın mezuniyet istiyorum.Hastalık biter bitmez de daha sıkı şekilde spor yaparak amacıma devam edeceğim. Sporsuz hiçbir şey yapmıyor muşum gibi hissediyorum.

Tamamdır canım ;) o zaman yarın mezuniyetini ilan ederiz ♡♡♡

Valla havalardanmıdır nedir çevremdeki çoğu insan da senin benim gibi :(
Bazen diyorum ulen havaya bir şey mi sıkıyorlar acaba :D
İnan sabah kolumu kaldıracak halim yoktu sonra zorla kendi kendime aman Banu kalk sonra daha beter olur ugrasirsin dedim ;) başlayıncaya anam şunu da yapayım bunuda yapayım diyorum :D

Kızlar sağ olsun odalarını toplamda sabah çıktılar ;) pijamalar ortada yataklar açık banyoya giderken odalarını görünce deli oluyorum doye hadi Banu usenme dedim ve alt tarafı 20 dakika bile sürmedi işimin bitmesi ;)

Uykum var cok yatip uyuyasim var. Aksama mercimek koftesi yapasim var kac gundur canim istiyor soyle bol limonlu marullu. Kalkip onu haslamam lazim. Emineyi alip gelince yogurup yeriz. 7ye dogru geliyoruz eve gece kalmasin pissin erkenden

Selam kizlar bugün eşim patatesli gözleme istedi...ama ben sadece tadimlik 1 lokma yedim..😊menümde böyleydi bugün çok dikkat ettim

Kahvalti...🍀
1 porsiyon biber kavurmasi
1/2 çay bardaği findik
1 elma

Öylen...🍀
1 tabak ezo gelin çorbasi
1 lokma tadimlik gözleme

Akşam..🍀
1,5 tabak ezo gelin çorbasi

Toplam kalori 600

Bugunku menumu vereyim
09.00 sade filtre kahve
13.00 resim
16.00 sade filtre kahve
19.30 resim
22.20 cay (su an iciyorum)
20191003_131122.jpg IMG-20191003-WA0011.jpg

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. .....Aminnnnn

Umarım herkes bugün çok güzel rakamlar görür ve hedefine bir adım daha yaklaşır ♡♡♡♡

***8. Takım 642.Etap***

Usagisan( 76.7 / / / %)
DilaBG( 63 / 62.6 / 0.4 / 0.63 % )
ABE3( 70.5 / 70.7 / + 0.2 / - 0.28 %)
Colombre( 58.2 / / / %) mezun olmak istiyor
esraas( 81 / / /%) Bildirimsiz İzne ayriliyor ( 1. İzni )
perihan00( 67.7/ 66.5 / 1.2 / 1.77 %)

8. Takım Ortalaması; %

***8. Takım 642.Etap***

Usagisan( 76.7 /77 /+0.4 / - 0.52%)

8. Takım Ortalaması; %

***8. Takım 642.Etap***

Usagisan( 76.7 / 77 /+0.4 / - 0.52%)

8. Takım Ortalaması; %

Üzülme canım sende bir sonraki hafta çok daha güzel bir bildirim yaparsın ♡
İnş Banucum haftaya elimden geleni yaparım. Benim üzüldüğümde kızıp bağırmak yerine içime atıp tıkınmak gibi kötü bi alışkanlığım var bir türlü kurtulamıyorum bundan çaresini bilen varsa bana bi fikir versin :(

Kızlar selamlar. Hayırlı cumalarınız olsun.
19 yıldır görmediğim rakamlarla mezun oldum çok mutluyum. İnşallah hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız en kısa sürede.
Hala kendimi toparlayamadım geçmiyor bu hastalık. Azıcık terlesem yine öksürmeye başlıyorum.
spor yapmaya başlayana kadar en azından yediklerime daha dikkat etmeliyim. Önümüzdeki haftalarda protein ağırlıklı gideceğim büyük ihtimalle. Bakalım kiloya etkisi ne olacak.

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyenler hırs yapsın asla bırakmasın diyeti. İpin ucu kaçtı mı yakalanmıyor hepimiz biliyoruz.
Sağol csnim..haklisin ipin ucu kaçirildiği zaman tekrar toparlamak zor oluyor....bende seni tebrik ediyorum ne güzel kurtuldun fazla kilolarindan...kaç kilo verdin toplam

Back