- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde galiba karadenizlisiniz..benim eşim Ordulu..bol bol findik yiyorum bende ekmek niyetineDun ve bugun menu bildiremedim
Aksam yemegine kadar dun ve bugun ayni
09.0 filtre kahve
12.30 kahvalti resim
17.30 filtre kahve
19.00 dun tavuk bugun balik
23.00 dun cay bugun sade soda
Eki Görüntüle 2541239 Eki Görüntüle 2541240 Eki Görüntüle 2541241
Canım benim bütün arkadaşlar 6.takımdaymış etiketlediler beni
Sakaryada yasiyorum cnm esim duzceli yari karadenizli sayilirimSizde galiba karadenizlisiniz..benim eşim Ordulu..bol bol findik yiyorum bende ekmek niyetine
Bizede ordudan fındık geldi ama kırması bir dert etrafa sıçrıyor kırk dur azcik bisey çıkıyor kolay bir yolu varsa bana diyin :)Sizde galiba karadenizlisiniz..benim eşim Ordulu..bol bol findik yiyorum bende ekmek niyetine
Işıl Duru kollu çevirmeli olan fındık kırma makineleri var nette bir bak arkadaşım.ben de doğal fındık bulsam onlardan alırım diye düşünmüştüm.Bizede ordudan fındık geldi ama kırması bir dert etrafa sıçrıyor kırk dur azcik bisey çıkıyor kolay bir yolu varsa bana diyin :)
Bende koku cevirmeli findik kiracagi yok. Bunu kullaniyorum ben kirarken uzerini diger elimle kapatiyorum sicramiyor. Altindan biraz tortu dusuyor toz gibi o da bir kabin uzerinde kirdigim icin dert olmuyorBizede ordudan fındık geldi ama kırması bir dert etrafa sıçrıyor kırk dur azcik bisey çıkıyor kolay bir yolu varsa bana diyin :)
Ben Birkeresinde Balkonda kirdim çekiclen önce bir örtü serdim gürültü yapmasin diye ama sicriyo yine ister istemez.....şu an findik kirici ile kiriyorum hergün az bir miktar olduğundan..Bizede ordudan fındık geldi ama kırması bir dert etrafa sıçrıyor kırk dur azcik bisey çıkıyor kolay bir yolu varsa bana diyin :)
Kızlar ben iyi değilim ya. İlaca rağmen kendimi toparlayamıyorum.iş güç gelen giden misafirlik durumları da bitmediği için yatamıyorum da. Yakında hastanelik olurum gibime geliyor.
Bu hafta 58.2 ile mezuniyetimi isteyeceğim sanırım. Ama buraya devam etmeyi istiyorum. sizi bırakmaya hiç niyetim yok.
Günaydın arkadaşlar.
Sonbahar iyice kendini hissettirmeye başladı.
Bu sene yaza doyamadım sanki ben.
Oysa sonbaharı kışı çok severdim.
oynakbasi34 arkadaşım nasıl oldun. Merak ettim seni toparladın mı biraz kendini.
Sevindim arkadaşım. Aman iyi ol.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Kızları gönderdim okullarına şimdi ben eve evde bana bakıyor
Dün sabah 10da gece 12ye kadar sular akmadigi için bir sürü isim var en son bir de duş alıp kızın okuluna çıkacağım öğleden sonra Tabi biter mi yok
Küçük cimcimeyi ordan kursa götüreceğim
Büyük kızım bugün tam gün okulda ama yarın izinli olmadı birazini bitiremeyecek gibi olursam yarına bırakırım
Zaten istesem de seni hiç bir yere salmayiz ♡♡♡ yarın Son kararını verip yazarsın mezuniyet istiyorsan
Sorma valla bende bu sene yazdan hiç bir şey anlamadım Evet çok gezdik ama doyamadım
Çok şükür bugün daha iyiyim ama dün inan aksam geç saate kadar çok kötüydüm
Hatta bir ara kafayı yiyorum sandım kulağıma kedi sesi geliyor diye meğer kızın dinlediği şarkının Fonunda minicik tiz bir ses varmış bende onu kedi sesine bezetmisim
Kedi gördükçe ağlamaya baslamamak için zor tuttum kendimi
Şükür çok daha iyiyim bugün Rabbim bir daha yasatmasin ....aminnn