- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
HaklısınızDiyetisyen Melda Hn var onun 5 günlük detoks programına katılmıştım orada aldığım listeyi uyguluyorum, detoks yaparken. Şuan o detoksun 3.günündeyim yine.
Elbette yapabilirsin yeter ki net ol, kendimi aynada daha fit gördükçe daha fazla gaza geliyorum ve daha sıkı sıkı bağlanıyorum. Hee artıya geçtiğimiz de pes etmemek lazım, sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeliyiz
Antiaging Ben hazirim sanki ama kahvaltimi yaptim direk bundan mı yiyecektikSoğuk ayran aşı detoksunu kimler yapıyor?
Nohutum olmadığı için dün hazırlayamadım. Bu akşam hazırlığımı yapıyorum. Yarına kesin detoks.
Bugün dukan birası var.
Menü harika, balık sezonu açıldı bol bol yeriz artık
Kızına da geçmiş olsun
Gecmis olsun cnm ❤Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün aşure faslindan sonra kızı okuldan alıp Simurga götürdümonu beklerken de Annemde kahve içtik ama bir yandan da büyük kızla uğraştım
Migreni başladı o arave sonuç gece hastanelik oldu 2 serum 1 iğne sonucu gece 01.30 da rahatladı şükür ama tabi o arada benimde başım tuttu onu öyle ağlayıp kivranirken görünce
İnşallah uzun bir süre tutmaz tekrar da bari biraz rahat eder kuzum ♡
Haşlanmış Yeşil mercimek (6 yk), nohut (6yk), yarma veya bulgur (6yk)B
Boyle bi detoks mu var? Bu aralar nedense kafamda hep bu corba var yapmayı dusunuyodum malzeme aldıgımda
Haşlama suyunu dökmen gerekiyor. Yukarıda verdiğim tarif en güzeli bence.Antiaging Ben hazirim sanki ama kahvaltimi yaptim direk bundan mı yiyecektik
Tarifi ve diyeti zahmet olmazsa atar mısın siyah cay içmedim zaten bu aralar canim istiyor ama cok siskinligim var yesil iciyorumAyrıca siyah çay içmemek gerekiyor. Yeşil çay 3 kupa içilebilir.
https://www.nefisyemektarifleri.com/ayran-detoksu-2-gunde-2-kilo-verdiren/Tarifi ve diyeti zahmet olmazsa atar mısın siyah cay içmedim zaten bu aralar canim istiyor ama cok siskinligim var yesil iciyorum
COk iyiymis ama kilo verdiriyo mu gerçektenHaşlanmış Yeşil mercimek (6 yk), nohut (6yk), yarma veya bulgur (6yk)
1 kilo yoğurt, 1 kilo su, 2 salatalık, birkaç ceviz ve nane
Bu tarifi yeni buldum daha güzel ve kolay.
Kahvaltıda 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, yeşillik (tercihen 1 dilim tam buğday, çavdar ekmeği)
Saat 10'da kahvaltı, 12, 14, 16, 18, 20 (saat 22 de yazıyor ama ben o saatte yemem herhalde) çorba
COk iyiymis ama kilo verdiriyo mu gerçektenHaşlanmış Yeşil mercimek (6 yk), nohut (6yk), yarma veya bulgur (6yk)
1 kilo yoğurt, 1 kilo su, 2 salatalık, birkaç ceviz ve nane
Bu tarifi yeni buldum daha güzel ve kolay.
Kahvaltıda 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, yeşillik (tercihen 1 dilim tam buğday, çavdar ekmeği)
Saat 10'da kahvaltı, 12, 14, 16, 18, 20 (saat 22 de yazıyor ama ben o saatte yemem herhalde) çorba
Ödem attırdığı kesin. Ben 2 gün yapıyorum. En fazla 4 kase yedim ama.C
COk iyiymis ama kilo verdiriyo mu gerçekten
Geçen hafta 1 gün yaptım 1 kilo verdim. Mideyi ve bağırsakları temizliyormuş.C
COk iyiymis ama kilo verdiriyo mu gerçekten
Cok iyi denicem bunu doyurucu olur hemGeçen hafta 1 gün yaptım 1 kilo verdim. Mideyi ve bağırsakları temizliyormuş.
Merhaba kızlar.
Geçen hafta 65,2 idi. Bugün 1 kilo fazla çıktım. Ama incelmişim, kas yapmışım diye umuyorum. Sözde haftaya cuma 64 olacaktım bakalım.
Geçmiş olsun kaptan. Migren teşhisini MR ile mi koydular. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar hem de migrende.
Selam kizlar....bugün biraz yoğundum ancak girebildim buraya...banucum kizina cok gecmiş olsun ..Allah acil şifalar versin....
Çok geçmiş olsun oynakbaşım Allah acil şifa versin inşallahSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana
Valla sonunda ikametgahımı Hastanelerden birine aldiracagim
Bugün tekrar babam rahatsizlandi39.7ye kadar çıktı ateşi ve doğal olarak yine hastane yolunu tuttum
Annemde ne akla hizmet halsizim diyen adamı evde bırakıp köye gitmiş günübirlik
Tabi Babamda kötüyüm demez Kız kardeşim uğramış beni aradı acil gel babam yanıyor hesabı
Bir saat evvel döndük hastaneden ama yine ateşi yükseliyormuş
Idrarinda kan çıkmış birde kanda iltihap
İnşallah gece tekrar acillik olmayız da yarin Üroloji bölümünden randevu aldık bakalım orda ne diyecekler
Evet canım MR çekildi ama onun birazda strese bağlı doktorun demesi
Allah razı olsun canımBu ara var yine birseyler başımızda dolanan ama Allah hayırlara çıkarsın....Aminnn
Çok geçmiş olsun oynakbaşım Allah acil şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?