• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın Yoldaş'larım ♥️
Bu sabah ilk hedefim olan 65 kg görmüş bulunmaktayım, 8 haftada 9 kilo gitti bile 🥳🎉🎊 kaldı 10 kilo 🤟
Veee güzel sıkılaşmış olmalıyım ki 36 beden bi tuniğim vardı o harika oldu 🤩 altına çektim deri taytı da 🔥
Dün ki menüm :
Sabah : 2 bardak detoks suyu, 1 kase chialı incirli puding
Sabah arası : 5 çiğ badem, 1 kupa ada çayı
Öğle : 6 yk kinoalı kabak yemeği, 1 kutu activia
Öğle arası: 5 adet çiğ fındık 1 kupa rezene çayı
Akşam : yarım kase tarhana çorbası, 1 porsiyon yeşil salata, 1 şişe maden suyu
Akşam arası :1 bardak maydanoz suyu

Alınan kalori 700 kcal
Su 4 litreye yakın, spor yok maalesef vaktim olmadı.

1. 5 kilo ödem 1.1 e inmiş bu sabah. Off yine de çok ya. Cumaya kadar gider mi ki. Artı çıkmak moralimi bozuyor.
elma sirkeli maydanoz suyu anında ödemi atıyor canım tavsiye ederim 🤗
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün küçük kuzuyu okula bırakıp geldikten sonra Aşureyi de aradan cikarayim da büyük kız ne zaman ne zaman diye beni yemesin :D

Tencereyi her sene Annemden alıyorum bari işi bitsin de onuda geri vereyim yer kaplaması mutfakta ;)

Canım bol bol su iç birde şu dukan birasindan yapsana ;) inanılmaz fayda ediyor ;)
Hayırlı sabahlar kaptan ♥️
Şimdiden Allah kabul etsin, kolay gelsin. 💋
Bu hafta biraz diyetin dışına çıktım maalesef. Ne oldu anlayamadım.
Dün akşam spora tekrar başladım . Cumaya kadar biraz toparlarım umarım.
Dün kahvaltı;
peynirli omlet, domates, salatalık, yeşillik, 5 adet yeşil zeytin, 1 küçük elma
Öğlen;
1 tabak patlıcan tava, 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt(mercimek yediğim için normalde yemezdim ama patlıcandaki et çok ağır geldi), 1 adet incir
Ara;
Sade Türk kahvesi
Akşam;
1 yk Arnavut ciğeri, çoban salata, 2 avuç kabak çekirdeği, 2 yk dondurma
2 litre su

Öğlen 40 dakika yürüyüş, akşam 60 yarım mekik, 30 bacak kaldırma, 50 saniye plunk
Harika 👍 👏

Kolay gelsin canım.
Tadı kötü dedi ya kızlar ondan yapmadım.

Ben denedim çok kötü gelmedi bana ;) hani şu karışık bitkisel çaylar dan çok daha iyi bence ;)
Günaydın kızlar. Akşamları resmen ders çalışıyorum. Hazır çalışmışken bir sınava mı girsem. Uzun zaman oldu sınava girmeyeli.:KK48:

Geçmiş olsun . Ben de yaşadım aynı sorunu çok kötüydü, kabus gibi. :silah:

Sağ olasın canım ;)
Valla dün bende kabus gibiydi dedim hatta eşim bir ara beni kizdirmak için yahu lohusa moduna gececeksin neredeyse dedi şakasınà da o an dellendim açtırma benim ağzımı senin yüzünden bunları çekiyorum dedim :D hani o an çocuklar odada olmasaydı sen git kökten çözümünü hallet diyecektim :D vazektomi midir ne karın agrisidir ama çoğu erkek kolay kolay kabul etmez onuda :( o yüzden hiç teklif bile etmedim ;)

Sakata gelmeden tekrar taktirmam lazım da bir sonraki regl dönemini beklemem gerek :( pko var nasılsa olmaz demenin alemi yok ;) Şu ilaçlarımı da iceyim o arada ;)

Ben denedim çok kötü gelmedi bana :KK66: hani şu karışık bitkisel çaylar dan çok daha iyi bence :KK66:

Sağ olasın canım :KK66:
Valla dün bende kabus gibiydi dedim hatta eşim bir ara beni kizdirmak için yahu lohusa moduna gececeksin neredeyse dedi şakasınà da o an dellendim açtırma benim ağzımı senin yüzünden bunları çekiyorum dedim :KK70: hani o an çocuklar odada olmasaydı sen git kökten çözümünü hallet diyecektim :KK70: vazektomi midir ne karın agrisidir ama çoğu erkek kolay kolay kabul etmez onuda :KK43: o yüzden hiç teklif bile etmedim :KK66:

Sakata gelmeden tekrar taktirmam lazım da bir sonraki regl dönemini beklemem gerek :KK43: pko var nasılsa olmaz demenin alemi yok :KK66: Şu ilaçlarımı da iceyim o arada :KK66:
Erkeklerin biyolojik olarak temel amacı çoğalmak o yüzden psikolojik olarak zor kaldırıyorlar. Hamilelikte bütün yükü kadınlar çektiği için onlar pek bir zorluk (maddi boyutu dışında) görmüyorlar tabii. Hani eşine çok yardımcı olanlar var haklarını inkar etmeyelim ama yine de fiziksel, fizyolojik ve psikolojik olarak kadın çok yıpranıyor.

Sabah kahvaltıyı çok hızlı yaptığım için işe geldikten sonra psikolojik bir açlık hissettim. Arkadaşlarda kahvaltı yaparken görmez olsaydım dediğim çilek reçelini gördüm :110:. 1 dilim tam buğday ekmeğiyle 3 yk çilek reçelini götürmüşüm. çok pişmanım. Hiç bir geçerli açıklamam yok. Öğlen 30 dakika yürüdüm, 100 ip atlama yaptım, biraz aralarda koşarak nabzımı yükselttim. Akşama da fazladan 50 saniyelik 3 plunk yapmak ceza olur bana. Ne dersiniz?

Günaydın Yoldaş'larım ♥
Bu sabah ilk hedefim olan 65 kg görmüş bulunmaktayım, 8 haftada 9 kilo gitti bile 🥳🎉🎊 kaldı 10 kilo 🤟
Veee güzel sıkılaşmış olmalıyım ki 36 beden bi tuniğim vardı o harika oldu 🤩 altına çektim deri taytı da 🔥
Dün ki menüm :

Alınan kalori 700 kcal
Boyunuzu merak ettim sakincasi yoksa :)

Günaydın Yoldaş'larım ♥
Dün ki menüm :

Alınan kalori 700 kcal
Nasıl verdin o 9 kiloyu cok ozendimm bende bi verebilsem. Iradene nasil hakim oldun

İyi akşamlar çıtırlar. 😘😘
Yine koşturmacalı bir gündü. Kurs, ödev, pazar, yemek derken akşam oldu. Kaloriyi azalttım bakalım işe yarayacak mı. Spor yapmaya halim kalmıyor 1 haftadır. Tempoya alışayım başlarım inşallah.
1.00 x 1 Adet Elma60 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık90 kcal
0.25 x 100gr Çeki̇rdeksi̇z Kuru Üzüm77 kcal
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal
0.75 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇210 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber Turşusu10 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Bamya278 kcal
Toplam875 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)100 kcal
Toplam100 kca

Bugünkü menüm...
Kahvalti..☘
Bol sebze
1 büyük parca beyaz peynir
1 kaşik labne peynir..
1 avuc kadar findik

Öylen...🍀
3 tavuk kanat
3 kaşik bulgur pilav
Salata
1 dilim baklava
1 elma
1 kaşik labne

Akşam yemek yemedim kaçamak yaptim diye dengelemek istedim ..baklavaya dayanamadim..:oops:

Bugünkü menüm...
Kahvalti..☘
Bol sebze
1 büyük parca beyaz peynir
1 kaşik labne peynir..
1 avuc kadar findik

Öylen...🍀
3 tavuk kanat
3 kaşik bulgur pilav
Salata
1 dilim baklava
1 elma
1 kaşik labne

Akşam yemek yemedim kaçamak yaptim diye dengelemek istedim ..baklavaya dayanamadim..:oops:
Aksam yemeden yatabilmek de kolay deil dayanabilirsen ne âlâ dengeler bencede

İyi akşamlar çıtırlar. 😘😘
Yine koşturmacalı bir gündü. Kurs, ödev, pazar, yemek derken akşam oldu. Kaloriyi azalttım bakalım işe yarayacak mı. Spor yapmaya halim kalmıyor 1 haftadır. Tempoya alışayım başlarım inşallah.
1.00 x 1 Adet Elma60 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık90 kcal
0.25 x 100gr Çeki̇rdeksi̇z Kuru Üzüm77 kcal
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal
0.75 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇210 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber Turşusu10 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Bamya278 kcal
Toplam875 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)100 kcal
Toplam100 kca
Menün güzel olmuş. Bazal metabolizma hızının altına inince vücut kıtlığa girdim sanıp yağlara sarılıyor diye biliyorum. Gerçi benim de 1300'ün altına inmemem lazım. Her zaman dengelenmiyor.

Back