Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bi menü vereyim üç gündür çok geç uyuyup geç uyanıyorum
Hep geç yiyorum öğünleri bugün biraz düzeldi gibi
Kahvaltı 11.30
İki yumurtadan krep
Kaşar peyniri
Çok az zeytin
3 ceviz
Bi dilim kavun

19.00
5 6 yk bamya
5 6 yk pilav
1 kase tarhana çorbası
Ayran
Su 2.5 lt
30 dk yürüyüş

Hayirli geceler herkese.
Menüm
Sabah kahve bi biskuvi
16:00 yarım gögüs buyuklugunde haslanmıs tavuk
17:30 tavuklu yogurtlu gobek salata, kırmızı köz biber salatası, ceyrek parça mantarlı borek
20:00 çay bitane biskuvi
22:00 bi top dondurma

oynakbasi34 ne oldu kuzum babana. Geçmiş olsun. Bayağı bir zamandır hep ateşleniyor yazık. Sebep ne acaba. İyi ki kardeşin aramış.
@Deliidivane menünü beğenmedim hiç.bütün yemek akşama kalmış. Sabah yemesen bile öğlen ye arkadaşım. Akşam yediklerini nasıl yakacaksın spor yoksa.

Menü çok güzel. Su ve spor durumu nasıl.

Canım öyle etkisi azalıyor çorbanın. 2 saatte bir içmek şart maalesef. Ben de yaptım bir kere işe yaramadı.

Malii bravo. Menü harika. Spor ve su da tamam. Daha ne olsun. Gelsin eksiler.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yoruldum diye mi nedendir bilmem gece resmen baldirima giren ağrı yüzünden çığlık atarak uyandım Kramp girdi öyle böyle değil hatta şu anda bile hala kasıyor zor yürüyorum
Birazdan kuzuyu okula götürüp ordan da Babami doktora götüreceğim Bakalım ne diyecek doktor

Ya bende anlamadım gerçi Annem ve Babam sağ olsunlar hep Allahtan şifa derler ve doktora kolay kolay gitmeleri çok kızıyorum o konuda özellikle Anneme çünkü daha önce ateslendiginde bile adamı doktora goturelim dedikçe ne gerek var ben soğuk kompres yapar iyilestiririm hem en son gittiğinden kalan ilaçlar var demezmi zaten ilaçverilse de doktor 10 gün derse 3 gün sonra ilacı iyi oldu gerek yok diye keser

Birde Babam 70 yaşında ve 3 senedir Anneme bak bazen sacmaliyor kız bu adamda Alzheimer olmasın bir baktiralim dediysem de aaa boşver doktorlar insani biziklayip sağlamken bile hasta eder diye goturtmedi ama dün kardeşim yanımızda olduğu halde 3 kere nerde diye sordu Annemin köyde olduğunu bildiği halde Annen nerde diye tutturdu
Dün Anneme sonunda fırça attım adamda belli sıkıntı var artık inat etme de şu tedavisini yaptıralım dedim de oylelikle iyi randevu al bari dedi şükür yoksa Anneme kalsa biziklatma adamın ateşi de düşer nasılsa hem sacmalamasi da ateşten demekten başka şey demezdı

Oo durum ciddi gibi duruyor. Sen ilgilen bari canım. Sebepsiz ateş olur olur mu.
Bacak ya da ayağa giren kramp için ayağı yukarı dikip kuvvetlice topuğu yere bastırıyorum ben. 2 saniyede etki ediyor. Kesin yöntem.

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. nasıl gidiyor yaban ellerde hayat.
Kaç kilo verdin. Neler yaptın. Yazsana.
Canım iyiyim. Az az da olsa gidiyor yağlar. 64.4 le başlamıştım bu sabah 62.7 gösterdi tartı. 1.7 gitmiş. Yanlış hesaplamadiydam. Sen iyi misin...Bu hafta yoğurt yulaf ağırlık veriyorum. Haftaya antiaging in yoğurt çorbasini tahıllı olanı denemeyi düşünüyorum.

Günaydın kızlar. Tabii ben uyanalı 4 saat olmuş ama gözüm hala uykuda.
oynakbasi34 geçmiş olsun babanın önemli bir şeyi yoktur umarım.

Dün menüyü yazamadım.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim peynir, 4 adet yeşil zeytin, 1 elma, 2 mürdüm eriği, yeşillik, salata, domates, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Öğlen 1 adet tavuk kroket, 5 küçük parça patates kızartması, 1 kase pırasa yemeği, 2 yk yoğurt
Ara 1 tane cocostar
Akşam haşlama tavuk but ve kanat, çoban salatası, 1 parça karpuz
2 litre su
30 dakika yürüyüş, arada koşuşturmaca
300 zıplama

Sabah yumurta peynir zeytin ve biraz salata yedim. 2,5 saat sonrasında da çorbama başladım. akşama kadar yaklaşık 1,5 litrelik çorbayı bitireceğim bakalım. 3 kupa da yeşil çay .
Yaa ama cok fazla gelmez mi 2 saatte bir deneyeyim bugun bari ben ogrenene kadar

Ayran aşı diyetlerinde verilen kiloyu sonradan alanlar da oluyormuş. Sonuçta bu bir detoks. Ben geçen hafta 1 kilo verdim ama sonra geri almışım. Detoksun amacı bağırsaklardaki toksinleri atmak. Sonrasında dikkat etmek gerekiyor tabii. Yarın dikkatli olmaya çalışacağım. Geçen hafta ne hata yapmışım özellikle cumaya bakmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…