• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım iyiyim. Az az da olsa gidiyor yağlar. 64.4 le başlamıştım bu sabah 62.7 gösterdi tartı. 1.7 gitmiş. Yanlış hesaplamadiydam. Sen iyi misin...Bu hafta yoğurt yulaf ağırlık veriyorum. Haftaya antiaging in yoğurt çorbasini tahıllı olanı denemeyi düşünüyorum.
Evet o çorba işe yarıyor. Yağ da yaktığını söylüyorlar ama bilemiyorum. En azından ödem kesin gidiyor. 1.7 kilogram ne kadar sürede gitti. Hani burada da zayıflatabilirdik seni diyorum.🤓

Ödem attırdığı kesin. Ben 2 gün yapıyorum. En fazla 4 kase yedim ama.
Bulamiyorum Bulamiyorum balık kokusu için kullandığın limonun kabuğunu atma. İçiyle ellerini oğuştur. Koku falan kalmıyor.
Aklimda bulunsun cnm sagol 😉
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Şükür kavusturana :KK66:
Valla sonunda ikametgahımı Hastanelerden birine aldiracagim :KK43:
Bugün tekrar babam rahatsizlandi :KK43: 39.7ye kadar çıktı ateşi ve doğal olarak yine hastane yolunu tuttum :KK43:
Annemde ne akla hizmet halsizim diyen adamı evde bırakıp köye gitmiş günübirlik :KK57:
Tabi Babamda kötüyüm demez Kız kardeşim uğramış beni aradı acil gel babam yanıyor hesabı :KK43:
Bir saat evvel döndük hastaneden ama yine ateşi yükseliyormuş :KK43:
Idrarinda kan çıkmış birde kanda iltihap :KK43:

İnşallah gece tekrar acillik olmayız da yarin Üroloji bölümünden randevu aldık bakalım orda ne diyecekler :KK66:

Evet canım MR çekildi ama onun birazda strese bağlı doktorun demesi :KK43:

Allah razı olsun canım :KK66: Bu ara var yine birseyler başımızda dolanan ama Allah hayırlara çıkarsın....Aminnn
Gittiniz mi cnm dr a ne dedi gecmis olsun
Selam kızlar. Diyetisyene gittim. Gayet güzel geçti. Yiyip yemediklerime bakarak güzel bir liste çıkarttı. Kilom evdeki ile aynı çıktı. Tartım doğru mu kaygısından kurtuldum.
Yağ oranının normal olduğunu söyledi. 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim.
Yeni listen hayirli olsun cnm bol bol yaglardan veresin insallah

Bu arada ben dun menu bildiremeden uyudum kaldim
09.10 sade filtre kahve
12.20 resim
14.30 sade cay
19.30 resim
20190918_120903.jpg IMG-20190918-WA0056.jpg

1.00 x 100gr Hünnap79 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Keçi̇boynuzu Özü41 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber36 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal
0.50 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇140 kcal
0.25 x 100gr Aki̇de Şekeri̇83 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Karnıyarık405 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı)86 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)23 kcal
Toplam1043 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)200 kcal
Toplam200 kcal

Evet o çorba işe yarıyor. Yağ da yaktığını söylüyorlar ama bilemiyorum. En azından ödem kesin gidiyor. 1.7 kilogram ne kadar sürede gitti. Hani burada da zayıflatabilirdik seni diyorum.🤓
Canım iki hafta doluyor yarın......tabi bu 1.7 nin üzerine yarın da ekleyeceğim inşallah... Kesinlikle zayiflatirdiniz .... Çok teşekkür ederim. Yakından takip ediyorum sizi...yarın çok güzel sonuçlar almanızı diliyorum. :KK68:

Slm kizlar
Uyuklayarakta olsa okudum mesajlarinizi 😂
Bugunku menumu vereyim. Resim cekemedim bugun
9.00 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 zeytin findik
15.00 sade cay
20.00 tavuk taze fasulye yogurt
22.00 sade cay

Günaydın Sevgili Takım Arkadaşlarım ♥️

Yine regl öncesi şişkinliği yaşıyorum istediğim eksiyi alamadım 😕
Geçen hafta : 65.700
Bu hafta : 65 kg net
Normalde eminim 64 falan olmuşumdur ama hem grip oldum hem regl öncesi vücutta inanılmaz ödem var, 10 gün artık böyle şiş dolaşırım 🤪

Dilabg (65.7 / 65 / 0.7 / 1.07) oynakbasi34 oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ;)

Yine yeniden hastanedeyim :(
Dün bütün gün Babama koşturmaktan aksam koltuğa oturmamla uyuya kalmam bir olmuş :(

Sabaha karsi da esimin böbrekleri tuttu :( Su anda Hastanede sonuç bekliyoruz :(
Allahım sen büyüksün artık hastaneyle sinanmaktan yoruldum diye dua edip duruyorum ;)

Listeyi dert etmeyin ben eve geçince hemen hallederim bir iki saate kadar ;)

Back