• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltı 2 yumurtadan omlet, 1 küçük parça kaşar peyniri, 5 adet yeşil zeytin, salata, küçük elma
Ara 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 yk çilek reçeli, sade Türk kahvesi
Öğlen yarım kase mercimek çorbası, 2 tavuk kanat, 1 küçük elma, 1 mürdüm eriği
Ara 4 ceviz, 2 kuru kayısı, yeşil çay
Akşam 1 tavuk but, 1 tavuk kanat, yarım tabak pırasa yemeği, 3 yk yoğurt, 1 küçük parça karpuz, yarım avuç kabak çekirdeği
2 litre su
Öğlen yarım saat yürüyüş
Akşam 60 yarım mekik, 45 ayak kaldırma, 4 set 50 saniye plunk, 10 dakika ağırlık kaldırma, 500 zıplama
200 zıplarken kaymaktan tereyağı çıkardım (kavanoz elimde) :confused:

Boyunuzu merak ettim sakincasi yoksa :)
Nasıl verdin o 9 kiloyu cok ozendimm bende bi verebilsem. Iradene nasil hakim oldun
Boyum 163 cm.
Şöyle başladım diyete, 74 kilo iken çekindiğim fotoğrafta benden çok basenim ve göbeğimin ön plana çıkması ile sağlam bir dank etti kafama 🤪
Karbonhidratı min.düzeyde tüketiyorum, asla rafine şeker ya da beyaz un tüketmiyorum, masum kaçamaklar var ama bu kaçamakların arasında sıvıyağ, şeker ve un yok, yine sağlıklı kaçamaklar var. Bol yeşillik ve sebze tüketiyorum. Ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum, eğer tüketeceksem çavdar ekmeği yarım dilim o kadar. Günde 1000 kaloriyi aşmıyorum. Ayda bir kere 1 hafta detoks yapıyorum ama sıvı detoksu değil ödem atıcı detoks. Her gün 2 kupa bitki çayı içiyorum (rezene - adaçayı - Yeşilçay). Günde 1 yk kaşığı zeytinyağını geçmeyecek düzeyde yağ alımı yapıyorum o kadar 😁💪

Boyum 163 cm.
Şöyle başladım diyete, 74 kilo iken çekindiğim fotoğrafta benden çok basenim ve göbeğimin ön plana çıkması ile sağlam bir dank etti kafama 🤪
Karbonhidratı min.düzeyde tüketiyorum, asla rafine şeker ya da beyaz un tüketmiyorum, masum kaçamaklar var ama bu kaçamakların arasında sıvıyağ, şeker ve un yok, yine sağlıklı kaçamaklar var. Bol yeşillik ve sebze tüketiyorum. Ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum, eğer tüketeceksem çavdar ekmeği yarım dilim o kadar. Günde 1000 kaloriyi aşmıyorum. Ayda bir kere 1 hafta detoks yapıyorum ama sıvı detoksu değil ödem atıcı detoks. Her gün 2 kupa bitki çayı içiyorum (rezene - adaçayı - Yeşilçay). Günde 1 yk kaşığı zeytinyağını geçmeyecek düzeyde yağ alımı yapıyorum o kadar 😁💪
Gerçekten cok başarılı tebrik ederim. Detoksu nasıl yapiyosun? Cok soru soruyorum ama basaran insanları gördükce kendime inancım artıyo bende yapabilirim diyorum

+600 e inmişim bugün. Yarın diyetisyen randevum var. Bakalım o ne diyecek. Bugün yarın spor yapabilsem artılar gider inşallah.
A antiaging doğru yazmışsın kaloriyi çok düşürmek iyi değil. 2 - 3 gün yapacağım. Bir nevi şok gibi. Kalori az ama miktarlar çok. Tıkabasa doyuyorum.

Aklımdayken yazayım. Hünnap çıkmış dün aldım. Kilo vermeye faydalı bir meyve. Ben başlıyorum bu sabah yemeye.
Kilo vermeyi kolaylaştırır.
- Kalp sağlığını korur.
- Antioksidan içerir.
- Sindirimi kolaylaştırır.
- Kanser ve karaciğer hastalıklarından korur.
- Hünnap diş, kemik ve kas sağlığını korur.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Kan dolaşımını düzenler.
Böyle de bir yazı buldum.

Günaydın herkeslere ♥️

Dün ki menüm;
Sabah: kalkar kalkmaz 1 tatlı k.hurma marmelatı, 1 saat sonra lor peynirli yumurta salatası
Sabah ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 1 porsiyon light ton balık, roka domates
Öğle ara : activia içine 1 adet incir dilimledim ve chia koydum
Akşam : yarım kase mercimek çorbası, 1 parça levrek balığı, bol salata
Akşam ara: tereyağlı şekersiz yulaf unu ile yaptığım kurabiyeden 1 adet (bu kaçamak oldu)

Günlük kalori 850 kcal, su 4 litre civarı, spor yine yok.

Slm kizlar
Dun giremedim. Is cikisi kitap evine gittim emineye yardimci kaynak alinacakmis onu aldim. Ordan pazara gectim. Ordan markete gittim. Sonra eve attim kendimi 5 dk dinlenip mutfaga gectim hemen baliklari temizledim.
Yemek pisir ye kaldir ortalik topla derken cocuklari yatirir yatirmaz ben de yattim.
Menumu vereyim
09.20 sade filtre kahve
13.15 telefonum sarjdaydi resmini cekemedim. Domates salatalik zeytin peynir
18.00 sade soda
19.15 resim
22.00 sade soda
20190917_192229.jpg
Bugun suyu fazla icemedim sabah kalktigimda odem vardi sanirim ayaklarim aciyordu. Bugun suya dikkat edicem insallah

Aksam kizlarin ucununde burnu akmaya basladi emine tam iyilesti derken simdi grip oldular. Yatirmadan once hepsine grip ilaci icirdim. Insallah daha kotu olmazlar. Meryem gece cok uyandi burnu tikaniyor nefes alamiyor sanirim. Yastigina bir kac damla coldmix damlattim biraz daha rahat uyudu.

Gerçekten cok başarılı tebrik ederim. Detoksu nasıl yapiyosun? Cok soru soruyorum ama basaran insanları gördükce kendime inancım artıyo bende yapabilirim diyorum
Diyetisyen Melda Hn var onun 5 günlük detoks programına katılmıştım orada aldığım listeyi uyguluyorum, detoks yaparken. Şuan o detoksun 3.günündeyim yine.
Elbette yapabilirsin yeter ki net ol, kendimi aynada daha fit gördükçe daha fazla gaza geliyorum ve daha sıkı sıkı bağlanıyorum. Hee artıya geçtiğimiz de pes etmemek lazım, sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeliyiz 💪

Slm kizlar
Dun giremedim. Is cikisi kitap evine gittim emineye yardimci kaynak alinacakmis onu aldim. Ordan pazara gectim. Ordan markete gittim. Sonra eve attim kendimi 5 dk dinlenip mutfaga gectim hemen baliklari temizledim.
Yemek pisir ye kaldir ortalik topla derken cocuklari yatirir yatirmaz ben de yattim.
Menumu vereyim
09.20 sade filtre kahve
13.15 telefonum sarjdaydi resmini cekemedim. Domates salatalik zeytin peynir
18.00 sade soda
19.15 resim
22.00 sade soda
Eki Görüntüle 2308754
Bugun suyu fazla icemedim sabah kalktigimda odem vardi sanirim ayaklarim aciyordu. Bugun suya dikkat edicem insallah

Aksam kizlarin ucununde burnu akmaya basladi emine tam iyilesti derken simdi grip oldular. Yatirmadan once hepsine grip ilaci icirdim. Insallah daha kotu olmazlar. Meryem gece cok uyandi burnu tikaniyor nefes alamiyor sanirim. Yastigina bir kac damla coldmix damlattim biraz daha rahat uyudu.
Menü harika, balık sezonu açıldı bol bol yeriz artık 😁
Kızına da geçmiş olsun 🙏

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün aşure faslindan sonra kızı okuldan alıp Simurga götürdüm ;) onu beklerken de Annemde kahve içtik ama bir yandan da büyük kızla uğraştım :(
Migreni başladı o ara :( ve sonuç gece hastanelik oldu :( 2 serum 1 iğne sonucu gece 01.30 da rahatladı şükür ama tabi o arada benimde başım tuttu onu öyle ağlayıp kivranirken görünce :(

İnşallah uzun bir süre tutmaz tekrar da bari biraz rahat eder kuzum ♡

Erkeklerin biyolojik olarak temel amacı çoğalmak o yüzden psikolojik olarak zor kaldırıyorlar. Hamilelikte bütün yükü kadınlar çektiği için onlar pek bir zorluk (maddi boyutu dışında) görmüyorlar tabii. Hani eşine çok yardımcı olanlar var haklarını inkar etmeyelim ama yine de fiziksel, fizyolojik ve psikolojik olarak kadın çok yıpranıyor.

Hakkını asla yiyemem cidden her konuda yemek de dahil hep yardimci olur ♡♡♡♡
Bazen sesimi tonundan biraz huylanir hemen bugün elini hiç bir şeye sürme dinlen der ama bu olaylar ne olursa olsun cidden yıpratıyor :(
2 tane normal doğum yaptım ( suni sanciyla ) ve hep derim Rabbim ne kadar mükemmel bir şekilde yaratmış herşeyi ki o an sancilardan öleceğini şansa bile insan çocuk çıktıktan hemen sonra hayal gibi geliyor o sancılar ♡ yoksa hiç kimse tekrar çocuk doğurmaya cesaret edemezdi ;)

Bakalım şimdi o yara tedavi edilene kadar Spiral taktirmamam lazım ;) ama tedaviyi mutlaka yaptır ki yara büyümesin dedi Ebe Arkadaşım ♡ Dikkatli olmam lazım mecbur ;)

Merhaba kızlar.
Geçen hafta 65,2 idi. Bugün 1 kilo fazla çıktım. Ama incelmişim, kas yapmışım diye umuyorum. Sözde haftaya cuma 64 olacaktım bakalım. o_O
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün aşure faslindan sonra kızı okuldan alıp Simurga götürdüm :KK66: onu beklerken de Annemde kahve içtik ama bir yandan da büyük kızla uğraştım :KK43:
Migreni başladı o ara :KK43: ve sonuç gece hastanelik oldu :KK43: 2 serum 1 iğne sonucu gece 01.30 da rahatladı şükür ama tabi o arada benimde başım tuttu onu öyle ağlayıp kivranirken görünce :KK43:

İnşallah uzun bir süre tutmaz tekrar da bari biraz rahat eder kuzum ♡
Geçmiş olsun kaptan. Migren teşhisini MR ile mi koydular. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar hem de migrende.

Merhaba kızlar.

Geçen hafta 65,2 idi. Bugün 1 kilo fazla çıktım. Ama incelmişim, kas yapmışım diye umuyorum. Sözde haftaya cuma 64 olacaktım bakalım. o_O

Geçmiş olsun kaptan. Migren teşhisini MR ile mi koydular. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar hem de migrende.
Maşallah diyelim o zaman

B
Soğuk ayran aşı detoksunu kimler yapıyor?
Nohutum olmadığı için dün hazırlayamadım. Bu akşam hazırlığımı yapıyorum. Yarına kesin detoks.
Bugün dukan birası var.
Boyle bi detoks mu var? Bu aralar nedense kafamda hep bu corba var yapmayı dusunuyodum malzeme aldıgımda

Back