Boyunuzu merak ettim sakincasi yoksa :)
Boyum 163 cm.Nasıl verdin o 9 kiloyu cok ozendimm bende bi verebilsem. Iradene nasil hakim oldun
Gerçekten cok başarılı tebrik ederim. Detoksu nasıl yapiyosun? Cok soru soruyorum ama basaran insanları gördükce kendime inancım artıyo bende yapabilirim diyorumBoyum 163 cm.
Şöyle başladım diyete, 74 kilo iken çekindiğim fotoğrafta benden çok basenim ve göbeğimin ön plana çıkması ile sağlam bir dank etti kafama
Karbonhidratı min.düzeyde tüketiyorum, asla rafine şeker ya da beyaz un tüketmiyorum, masum kaçamaklar var ama bu kaçamakların arasında sıvıyağ, şeker ve un yok, yine sağlıklı kaçamaklar var. Bol yeşillik ve sebze tüketiyorum. Ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum, eğer tüketeceksem çavdar ekmeği yarım dilim o kadar. Günde 1000 kaloriyi aşmıyorum. Ayda bir kere 1 hafta detoks yapıyorum ama sıvı detoksu değil ödem atıcı detoks. Her gün 2 kupa bitki çayı içiyorum (rezene - adaçayı - Yeşilçay). Günde 1 yk kaşığı zeytinyağını geçmeyecek düzeyde yağ alımı yapıyorum o kadar
Kac kilosunuzYakın olanlar var
Hedef 64
Diyetisyen Melda Hn var onun 5 günlük detoks programına katılmıştım orada aldığım listeyi uyguluyorum, detoks yaparken. Şuan o detoksun 3.günündeyim yine.Gerçekten cok başarılı tebrik ederim. Detoksu nasıl yapiyosun? Cok soru soruyorum ama basaran insanları gördükce kendime inancım artıyo bende yapabilirim diyorum
Menü harika, balık sezonu açıldı bol bol yeriz artıkSlm kizlar
Dun giremedim. Is cikisi kitap evine gittim emineye yardimci kaynak alinacakmis onu aldim. Ordan pazara gectim. Ordan markete gittim. Sonra eve attim kendimi 5 dk dinlenip mutfaga gectim hemen baliklari temizledim.
Yemek pisir ye kaldir ortalik topla derken cocuklari yatirir yatirmaz ben de yattim.
Menumu vereyim
09.20 sade filtre kahve
13.15 telefonum sarjdaydi resmini cekemedim. Domates salatalik zeytin peynir
18.00 sade soda
19.15 resim
22.00 sade soda
Eki Görüntüle 2308754
Bugun suyu fazla icemedim sabah kalktigimda odem vardi sanirim ayaklarim aciyordu. Bugun suya dikkat edicem insallah
Aksam kizlarin ucununde burnu akmaya basladi emine tam iyilesti derken simdi grip oldular. Yatirmadan once hepsine grip ilaci icirdim. Insallah daha kotu olmazlar. Meryem gece cok uyandi burnu tikaniyor nefes alamiyor sanirim. Yastigina bir kac damla coldmix damlattim biraz daha rahat uyudu.
Erkeklerin biyolojik olarak temel amacı çoğalmak o yüzden psikolojik olarak zor kaldırıyorlar. Hamilelikte bütün yükü kadınlar çektiği için onlar pek bir zorluk (maddi boyutu dışında) görmüyorlar tabii. Hani eşine çok yardımcı olanlar var haklarını inkar etmeyelim ama yine de fiziksel, fizyolojik ve psikolojik olarak kadın çok yıpranıyor.
Geçen hafta 65,2 idi. Bugün 1 kilo fazla çıktım. Ama incelmişim, kas yapmışım diye umuyorum. Sözde haftaya cuma 64 olacaktım bakalım.Kac kilosunuz
Geçmiş olsun kaptan. Migren teşhisini MR ile mi koydular. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar hem de migrende.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün aşure faslindan sonra kızı okuldan alıp Simurga götürdümonu beklerken de Annemde kahve içtik ama bir yandan da büyük kızla uğraştım
Migreni başladı o arave sonuç gece hastanelik oldu 2 serum 1 iğne sonucu gece 01.30 da rahatladı şükür ama tabi o arada benimde başım tuttu onu öyle ağlayıp kivranirken görünce
İnşallah uzun bir süre tutmaz tekrar da bari biraz rahat eder kuzum ♡
Maşallah diyelim o zamanMerhaba kızlar.
Geçen hafta 65,2 idi. Bugün 1 kilo fazla çıktım. Ama incelmişim, kas yapmışım diye umuyorum. Sözde haftaya cuma 64 olacaktım bakalım.
Geçmiş olsun kaptan. Migren teşhisini MR ile mi koydular. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar hem de migrende.
Boyle bi detoks mu var? Bu aralar nedense kafamda hep bu corba var yapmayı dusunuyodum malzeme aldıgımdaSoğuk ayran aşı detoksunu kimler yapıyor?
Nohutum olmadığı için dün hazırlayamadım. Bu akşam hazırlığımı yapıyorum. Yarına kesin detoks.
Bugün dukan birası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?