• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Diyetisyen Melda Hn var onun 5 günlük detoks programına katılmıştım orada aldığım listeyi uyguluyorum, detoks yaparken. Şuan o detoksun 3.günündeyim yine.
Elbette yapabilirsin yeter ki net ol, kendimi aynada daha fit gördükçe daha fazla gaza geliyorum ve daha sıkı sıkı bağlanıyorum. Hee artıya geçtiğimiz de pes etmemek lazım, sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeliyiz 💪
Haklısınız

Soğuk ayran aşı detoksunu kimler yapıyor?
Nohutum olmadığı için dün hazırlayamadım. Bu akşam hazırlığımı yapıyorum. Yarına kesin detoks.
Bugün dukan birası var.
Antiaging Ben hazirim sanki ama kahvaltimi yaptim direk bundan mı yiyecektik

Eklentiler

• IMG_20190918_120942.jpg
    IMG_20190918_120942.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 26
Menü harika, balık sezonu açıldı bol bol yeriz artık 😁
Kızına da geçmiş olsun 🙏

Sagol cnm.
Evdekilere misir unuyla bulayip tavada yaptim kendime yagli kagidin uzerine baliklarin uzerine biraz yag gezdirip firinda yaptim. Kac kere yikamama ragmen ellerim hala balik kokuyor 😔

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün aşure faslindan sonra kızı okuldan alıp Simurga götürdüm :KK66: onu beklerken de Annemde kahve içtik ama bir yandan da büyük kızla uğraştım :KK43:
Migreni başladı o ara :KK43: ve sonuç gece hastanelik oldu :KK43: 2 serum 1 iğne sonucu gece 01.30 da rahatladı şükür ama tabi o arada benimde başım tuttu onu öyle ağlayıp kivranirken görünce :KK43:

İnşallah uzun bir süre tutmaz tekrar da bari biraz rahat eder kuzum ♡
Gecmis olsun cnm ❤

B

Boyle bi detoks mu var? Bu aralar nedense kafamda hep bu corba var yapmayı dusunuyodum malzeme aldıgımda
Haşlanmış Yeşil mercimek (6 yk), nohut (6yk), yarma veya bulgur (6yk)
1 kilo yoğurt, 1 kilo su, 2 salatalık, birkaç ceviz ve nane
Bu tarifi yeni buldum daha güzel ve kolay.
Kahvaltıda 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, yeşillik (tercihen 1 dilim tam buğday, çavdar ekmeği)
Saat 10'da kahvaltı, 12, 14, 16, 18, 20 (saat 22 de yazıyor ama ben o saatte yemem herhalde) çorba

Tarifi ve diyeti zahmet olmazsa atar mısın siyah cay içmedim zaten bu aralar canim istiyor ama cok siskinligim var yesil iciyorum
https://www.nefisyemektarifleri.com/ayran-detoksu-2-gunde-2-kilo-verdiren/
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi İçin Malzemeler

• 8 yemek kaşığı nohut
  • 8 yemek kaşığı yeşil mercimek
  • 8 yemek kaşığı bulgur
  • 1 litre su
  • 1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket)
Kahvaltı İçin;

• 1 haşlanmış yumurta
  • 1 domates
  • 1 salatalık
  • 1 kibrit kutusu beyaz peynir
  • 2 yeşil zeytin
  • 1 dilim ekmek (tam buğday, kepek, çok tahıllı ama normal ekmek olmayacak)
  • İsteğe göre yeşil çay
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi Yapılışı
Kendim bizzati 3 kere denediğim ve 3’ünde de 1. 500 kilo ve üstü verdiğim Ayran Detoksunu sizlerle de paylaşmak istedim. Tavsiye ettiğim kim varsa yaklaşık 2 günde 1. 500-2000 kilo arası verdiler.

1. Gelelim tarife; detoks malzemeleri haşlanır.
  2. Yoğurtla su ayran yapılıp haşlanmış malzemelerle karıştırılır.
  3. Dikkat edelim bu çorbaya tuz kesinlikle koymak yasak ! Su ödem toplar, bu detoksun amacı ödem atmak.
  4. Sabah 10’da kahvaltı yapılır. Detoks sırayla 12. 00, 14. 00, 16. 00, 18. 00, 20. 00, 22. 00 saatlerinde 1 kase ( 2-3 kepçe kadar ) yenilir.
  5. Çay yasak, meyve yasak, tuz yasak. Günde 3 fincan yeşil çay, 2 litre su ve 45 dk (yapılabilirse 1 saat) spor / yürüyüş yapılır.
    Ben şuan tekrar yapıyorum bu detoksu. Yapanlar yorumlarını bildirebilirler :)
    Şimdiden afiyet olsun, Bol ekşiler olsun.

C
Kahvaltıda 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, yeşillik (tercihen 1 dilim tam buğday, çavdar ekmeği)
Saat 10'da kahvaltı, 12, 14, 16, 18, 20 (saat 22 de yazıyor ama ben o saatte yemem herhalde) çorba
COk iyiymis ama kilo verdiriyo mu gerçekten

C

İyi akşamlar kızlar. Spora geri döndüm bugün.
Yine gün aşırı yapmaya çalışacağım.
2.00 x 100gr Hünnap158 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık90 kcal
0.25 x 100gr Çeki̇rdeksi̇z Kuru Üzüm77 kcal
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber48 kcal
0.50 x 100gr Ev Yapımı Lor50 kcal
0.50 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇140 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı200 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Karnıyarık270 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)68 kcal
Toplam1140 kcal
1.00 x 1 Adet 45 Dk Lesli̇e Sansone 3 Fast Mi̇les300 kcal
Toplam300 kcal

C

Ödem attırdığı kesin. Ben 2 gün yapıyorum. En fazla 4 kase yedim ama.
Bulamiyorum Bulamiyorum balık kokusu için kullandığın limonun kabuğunu atma. İçiyle ellerini oğuştur. Koku falan kalmıyor.

Bugünkü menümde...

Kahvalti..🐦
Karişik sebze
1 haşlanmiş yumurta
2 dilim kaşar
2 parça mozarella..

Öylen...☘
3 kaşik bulgur pilav
3 tavuk kanat
1 taze incir
1 muzlu jeli bon

Akşam...☘
1 tabak türlü
2 kaşik bulgur pilav

Bugün tek kaçamağim 1 tane jelibon oldu

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Şükür kavusturana ;)
Valla sonunda ikametgahımı Hastanelerden birine aldiracagim :(
Bugün tekrar babam rahatsizlandi :( 39.7ye kadar çıktı ateşi ve doğal olarak yine hastane yolunu tuttum :(
Annemde ne akla hizmet halsizim diyen adamı evde bırakıp köye gitmiş günübirlik :KK57:
Tabi Babamda kötüyüm demez Kız kardeşim uğramış beni aradı acil gel babam yanıyor hesabı :(
Bir saat evvel döndük hastaneden ama yine ateşi yükseliyormuş :(
Idrarinda kan çıkmış birde kanda iltihap :(

İnşallah gece tekrar acillik olmayız da yarin Üroloji bölümünden randevu aldık bakalım orda ne diyecekler ;)

Merhaba kızlar.

Geçen hafta 65,2 idi. Bugün 1 kilo fazla çıktım. Ama incelmişim, kas yapmışım diye umuyorum. Sözde haftaya cuma 64 olacaktım bakalım. o_O

Geçmiş olsun kaptan. Migren teşhisini MR ile mi koydular. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar hem de migrende.

Evet canım MR çekildi ama onun birazda strese bağlı doktorun demesi :(

Selam kizlar....bugün biraz yoğundum ancak girebildim buraya...banucum kizina cok gecmiş olsun ..Allah acil şifalar versin....

Allah razı olsun canım ;) Bu ara var yine birseyler başımızda dolanan ama Allah hayırlara çıkarsın....Aminnn

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Şükür kavusturana :KK66:
Valla sonunda ikametgahımı Hastanelerden birine aldiracagim :KK43:
Bugün tekrar babam rahatsizlandi :KK43: 39.7ye kadar çıktı ateşi ve doğal olarak yine hastane yolunu tuttum :KK43:
Annemde ne akla hizmet halsizim diyen adamı evde bırakıp köye gitmiş günübirlik :KK57:
Tabi Babamda kötüyüm demez Kız kardeşim uğramış beni aradı acil gel babam yanıyor hesabı :KK43:
Bir saat evvel döndük hastaneden ama yine ateşi yükseliyormuş :KK43:
Idrarinda kan çıkmış birde kanda iltihap :KK43:

İnşallah gece tekrar acillik olmayız da yarin Üroloji bölümünden randevu aldık bakalım orda ne diyecekler :KK66:

Evet canım MR çekildi ama onun birazda strese bağlı doktorun demesi :KK43:

Allah razı olsun canım :KK66: Bu ara var yine birseyler başımızda dolanan ama Allah hayırlara çıkarsın....Aminnn
Çok geçmiş olsun oynakbaşım Allah acil şifa versin inşallah💖💖

Çok geçmiş olsun oynakbaşım Allah acil şifa versin inşallah💖💖

Çok şükür şimdi biraz daha rahatlamış uyuyorum ama tabi kulağım telefonda olacak Bl gece yarısı da olsa ara dedim Anneme de ;)

Bi menü vereyim üç gündür çok geç uyuyup geç uyanıyorum
Hep geç yiyorum öğünleri:( bugün biraz düzeldi gibi
Kahvaltı 11.30
İki yumurtadan krep
Kaşar peyniri
Çok az zeytin
3 ceviz
Bi dilim kavun

19.00
5 6 yk bamya
5 6 yk pilav
1 kase tarhana çorbası