Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yoruldum diye mi nedendir bilmem gece resmen baldirima giren ağrı yüzünden çığlık atarak uyandım
Kramp girdi öyle böyle değil hatta şu anda bile hala kasıyor zor yürüyorum
Birazdan kuzuyu okula götürüp ordan da Babami doktora götüreceğim
Bakalım ne diyecek doktor
Ya bende anlamadım gerçi Annem ve Babam sağ olsunlar hep Allahtan şifa derler ve doktora kolay kolay gitmeleri
çok kızıyorum o konuda özellikle Anneme çünkü daha önce ateslendiginde bile adamı doktora goturelim dedikçe ne gerek var ben soğuk kompres yapar iyilestiririm hem en son gittiğinden kalan ilaçlar var demezmi
zaten ilaçverilse de doktor 10 gün derse 3 gün sonra ilacı iyi oldu gerek yok diye keser
Birde Babam 70 yaşında ve 3 senedir Anneme bak bazen sacmaliyor kız bu adamda Alzheimer olmasın bir baktiralim dediysem de aaa boşver doktorlar insani biziklayip sağlamken bile hasta eder diye goturtmedi ama dün kardeşim yanımızda olduğu halde 3 kere nerde diye sordu
Annemin köyde olduğunu bildiği halde Annen nerde diye tutturdu
Dün Anneme sonunda fırça attım
adamda belli sıkıntı var artık inat etme de şu tedavisini yaptıralım dedim de oylelikle iyi randevu al bari dedi şükür
yoksa Anneme kalsa biziklatma adamın ateşi de düşer nasılsa hem sacmalamasi da ateşten demekten başka şey demezdı