• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1.00 x 1 Adet Elma 60 kcal
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 48 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z 108 kcal
2.00 x 100gr Ev Yapımı Lor 200 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Fırında Patatesli̇ Köfte 350 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Taze Fasulye 200 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) 42 kcal
Toplam 1033 kcal
0.75 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 150 kcal
Toplam 150 kcal

Bugünkü menüm...
Kahvalti....🍀
Bol sebze..
2 dilim kaşar
2 kaşik labne
1/2 muz
1 cay bardaaği findik

Öylen...☘
1 tabak Buğdayli yoğurt çorbasi
5-6 kaysi
Bikactane yoğurtlu sebze kizartma

Akşam..🍀
1 islak kurabiye..
1 kaze yoğurt...

Tek kaçamak 1 islak kurabiye oldu..

Benim kullanıcı adim farklıydı degistirdim baya oldu ben ayrılalı zaten :) hosbuldum

Ama yine bu nike yakındı diye biliyorum ;)

Kadınlık zor zanaat ya. Çok geçmiş olsun.

Sağ olasın ;) Annemin arkadaşı hep derdi kadınlık rezillik diye hakikaten bugün hastanede onayladı bende :D bütün hatunlar kurbanlık koyun gibi sıraya dizilip bekledik :(

Gecmiş olsu canlm..cok kötü olmuş...ben inşallah kurtulacağim bu gibi sıkıntilardan..kisirlaştirma ameliyati olcam ...daha cocuk düşünmüyorum zaten..ama burda cok pahali 700-800 euro civarina...Türkiyede nekadar aceba fiyatini bilen yazarsa sevinirim

Sağ olasın canım şükür şu anda ağrım çok çok az ;) lohusa moduna girmeden kurtuldum :D bir kaç gün sürerse diye korktum ama sabaha birsey kalmaz bence )
Valla hiç bir fikrim yok canım ozellerde yapar onu devlet kolay kolay yapmaz bence ;)
Nette bir araştır istersen aşağı yukarı benzer fiyat çıkar bence sonuçta ameliyatlâ yapılıyordur

Bugunku menum
09.30 sade filtre kahve
12.30 resim
17.00 sade filtre kahve
18.40 resim
22.00 sade turk kahvesi
20190916_185402.jpg 20190916_124026.jpg

Slm kizlar dr gittim bugun antibiyotik verdi. Hala kendimi yorgun hissediyorum bas agrim var aksam dozuyla ilaca baslicam

Hosgeldin cnm ❤
Asibem çok geçmiş olsun kuzum. Çok üzüldüm hasta olduğunu öğrenince..iyicesin değil mi şimdi :KK200: menüdeki yediklerini görünce içim rahatladı...toparladigini düşündüm...iyi bak kendine..ilacını ihmal etme...çok öpüyorum seni...

Asibem çok geçmiş olsun kuzum. Çok üzüldüm hasta olduğunu öğrenince..iyicesin değil mi şimdi :KK200: menüdeki yediklerini görünce içim rahatladı...toparladigini düşündüm...iyi bak kendine..ilacını ihmal etme...çok öpüyorum seni...
sağol cnm toparlıcam inşallah başladım ilaçlara
40 sene sigara içmiş yaşlı amcalar gibi öksürüyorum :KK70:
teşekkür ederim cnm ben de seni öptüm çok :KK200::KK60:

sağol cnm toparlıcam inşallah başladım ilaçlara
40 sene sigara içmiş yaşlı amcalar gibi öksürüyorum :KK70:
teşekkür ederim cnm ben de seni öptüm çok :KK200::KK60:
Bal, zencefil limon çok iyi geliyor bak....aman diyim zatürreye çevirmesin.. bayağı bayağı ciğerlerini üşütmüşsun cereyanda mı kaldın ne...

Bal, zencefil limon çok iyi geliyor bak....aman diyim zatürreye çevirmesin.. bayağı bayağı ciğerlerini üşütmüşsun cereyanda mı kaldın ne...
emineyi yatırdım hastaneye ilk gece örtünecek bir şey bulamadım. o gün kaptım şifayı. yorgunluk vs derken tablo iyice oturdu üzerime

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün küçük kuzuyu okula bırakıp geldikten sonra Aşureyi de aradan cikarayim da büyük kız ne zaman ne zaman diye beni yemesin :D

Tencereyi her sene Annemden alıyorum bari işi bitsin de onuda geri vereyim yer kaplaması mutfakta ;)

1. 5 kilo ödem 1.1 e inmiş bu sabah. Off yine de çok ya. Cumaya kadar gider mi ki. Artı çıkmak moralimi bozuyor.

Canım bol bol su iç birde şu dukan birasindan yapsana ;) inanılmaz fayda ediyor ;)

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün küçük kuzuyu okula bırakıp geldikten sonra Aşureyi de aradan cikarayim da büyük kız ne zaman ne zaman diye beni yemesin :D

Tencereyi her sene Annemden alıyorum bari işi bitsin de onuda geri vereyim yer kaplaması mutfakta ;)

Canım bol bol su iç birde şu dukan birasindan yapsana ;) inanılmaz fayda ediyor ;)
Kolay gelsin canım.
Tadı kötü dedi ya kızlar ondan yapmadım.

Günaydın kızlar. Akşamları resmen ders çalışıyorum. Hazır çalışmışken bir sınava mı girsem. Uzun zaman oldu sınava girmeyeli.:KK48:

Şükür kavusturana :KK66:

Cumartesi gecesi eşim ve 2 arkadaşla malum balığa gitmiştik :KK66: Gerçi pek bir sey tutamadık ( tuttugumuz 4 tane istavriti de biz gidecegimize yakın grup halinde balığa gelen gençlere hediye ettik :KK70: )
Sabah 04.30 da eve dönüp yatınca pazar 12 de uyandım :KK70:

Dün de öğlen Kız kardeşimin Kv sinin Camide senesi için mevlute gittik sonra da yine babam ateslendi :KK43: inatla doktora gitmedi ama şükür ateşi geç saatte düstü :KK66:

Bugün de sabah banka işlerinden sonra şu malum Spiral sorununu hallettim :KK66: sonra da sağlık ocağına ilaç yazdiramadim gidince 4de ancak eve geldim :KK43:

Resmen geberiyorum ağrıdan :KK43: spiralin ipi kopunca biraz zorladı hatun ve baya canım yandı :KK43: şu anda bile hala belden aşağısı fena ağrıyor :KK43: Rahimde yara olunca daha hashaslasti sanırım yoksa pek ağrı olmazmış çıkarırken :KK66:

Yine kosturmalı 2 gün geçirdim valla biktim artık sadece kendime odaklanmak istiyorum :KK43: Gerci şimdi bir müddet rahatım yapılacak iş kalmadı :KK66:
Geçmiş olsun . Ben de yaşadım aynı sorunu çok kötüydü, kabus gibi. :silah:

Bu hafta biraz diyetin dışına çıktım maalesef. Ne oldu anlayamadım.
Dün akşam spora tekrar başladım . Cumaya kadar biraz toparlarım umarım.
Dün kahvaltı;
peynirli omlet, domates, salatalık, yeşillik, 5 adet yeşil zeytin, 1 küçük elma
Öğlen;
1 tabak patlıcan tava, 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt(mercimek yediğim için normalde yemezdim ama patlıcandaki et çok ağır geldi), 1 adet incir
Ara;
Sade Türk kahvesi
Akşam;
1 yk Arnavut ciğeri, çoban salata, 2 avuç kabak çekirdeği, 2 yk dondurma
2 litre su

Öğlen 40 dakika yürüyüş, akşam 60 yarım mekik, 30 bacak kaldırma, 50 saniye plunk

Back