Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabahtan hastane işlerimiz vardı. Onları halledip yeğenime geçtik kahvaltıya. Şimdi geldik eve.
2 saatte ayran aşı yemek zor geliyor ya kızlar. Alıştım 2 öğüne.genelde ara da yapmıyordum. Fazla geliyor sık yemek. Şişliğim az indi gibi. Ama adet olamıyorum. Ağrıyıp ağrıyıp geçiyor. Bugün olur inşallah.

Ay inşallah Valla uyandığımdan beri elimde telefon ordan orayı arıyorum Çocuk Discisi bulacağım diye
Bazı yerde hiç yok bazı yerlerde de ancak haftada 1 gün oluyor ve şansa hepsi bir sonraki haftaya ancak randevu verebiliriz diyorlar

Neyseki şimdi bir yer buldum ♡♡♡♡
Meğer çokda uzak olmayan benim devamli arabayla önünden geçtiğim bir yer varmış ( hiç aklıma gelmedi orada olabileceği )
Hatta Arkadaş dedi bana dün deseydin aksam oraya yonlendirirdim seni orası gece 23:00e kadar açık dedi

Neyse bunda da vardır bir hayır Artık yarın akşam inşallah halledecegiz Şükür ağrı kesici içince geçti şimdilik ağrısı

Ay yavrucum. Diş de zor ya. Geçer inşallah.
Kaptan arveles çok iyi geliyor bana. Adet ağrısı için. Hafif bir de.

Sağ olasın canım Anam benim bünye cins demiyorum boşuna bebek aspirini dahi icsem anında kesiliyor regl 24 saat sonra da daha beter agriyla başlıyor o yüzden maalesef hiç bir şey içmiyorum o dönemlerde
Eskiden ne güzel hiç ağrı hissetmezdim ama şu Son 3 senedir resmen surunduruyor

:) annem ablamda çok kullanıyodu.

Ablam benim küçük kızın doğumunda arvelesle antibiyotik içmişti ikiside kullandığı ilaçlar ama nasıl bi etkileşim olduysa o gün alerji ile acile gitmişlerdi.

Ölümden döndü daha kullanmıyo onu.

Hala anlamış değilim nasıl olduğunu.

Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...
Hoş geldin. Başaracaksın, başaracağız.

Sabah kahvaltıda yumurtanın beyazı, biraz peynir, çavdar unundan küçük bir krep, domates, salatalık yedim.
Saat 1'e kadar birşey yemeye fırsatım olmadı. Soğuk ayran aşımı yedim ama çok aç hissediyorum. 2 saat arayla yiyeceğim .

2 dene cevizmi yesen

Günaydın

Günaydın

Hoşgeldin perihancim .

Günaydın canım
Bugün nasılsınız inşallah gece ateşi yukselmemistir
Bulamiyorum ne yaptınız. Çıktınız mı hastaneden.
Gece 21.30da oldu bu sabahta 11de oldu. Ates araligi acildi gibi. Bu gece atesi cikmazsa yarin, atesi olursa cumartesi gunu kontrol kani alinip sonucuna gore taburculuk yapilacak.
Dun aksam disim aciyo dedi. Curuk var herhalde diye dusundum. Bu sabah kahvalti yapamadi bir sey cigneyemedi baktin agzina azilari cikmis neredeyse az bir sey kalmis. Sag ust tafarida abse yapmis dis eti sari iltihapliydi. Dislerinin en arka kisimlari hep kabarik. Buyuyor iste bir yandan kizim

2 dene cevizmi yesen
Cevizim kalmamış . Biraz daha çorba yedim. Eve gidince artık ara ceviz meyve yerim, akşama da yine çorba.
Ay canım ya azıları çıkarması çok zordur. Çorba tarzı bir şeyler yiyebilse keşke.

Cevizim kalmamış . Biraz daha çorba yedim. Eve gidince artık ara ceviz meyve yerim, akşama da yine çorba.

Ay canım ya azıları çıkarması çok zordur. Çorba tarzı bir şeyler yiyebilse keşke.
Corba meyveli yogurt yiyor bugun oglendede patates puresi vardi onu guzel yedi.
Eve geldik simdi aksam tedavisini evde yapcam yarin sabahtan tekrar gitcez. (Kendi calistigim yer olunca izinli cikabildim). Simdi kahve yaptim kendime sonra markete giderim puding alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…