Hamsi iyice kendinden geçmişti o yüzden almadım. Cumaya alırım, yarın ayran aşım var.Bak hastalıkta bende çok ısrar etmem zaten benim Ufaklık hele hastayken iyice miymiy oluyorsadece ilaç icebilmesi için 2 lokma ancak yer
Ay bende çok özledim valla yaaa ♡♡♡♡ Pazar günü bende alıp yapayım bari bol salataylaEşim o gün evde ya daha rahat olur hem geç olmadan yeriz
Ben hamsi tavayı özellikle çok severim ♡ zaten tavaya çok çok az yağ eklerimtabi buglamayi da severiz ama o şekilde daha güzel yiyor çocuklarda
Günaydın arkadaşlar.
GünaydınGünaydınnn
Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...
Gunaydin
Dahiliye gönderiyormuş diyetisyene. Gittim. Bilmediğim işime yarar bir şey söylemedi. Ölçüm mölçüm zaten yok. Karın yağlanma var ne yapayım dedim. Kimde yok ki dedi. Özele gidilecek anlaşıldı. 19 unda başka birinden randevu almıştım. Ona da bakıp olmazsa önerilen biriyle devam edeceğim. Ne saçma işler.
Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...
Geçmiş olsun canım .Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Aksiyonsuz bir günüm gecmezmi benim yahudün akşam üzere minik kuşum dişim diye tutturdu
Hadi akşam akşam dişçi arayışına girdim
Çoğu yer çocuk olunca direk biz bakamayiz çocuk discisi lazım diye kabul bile etmedi bakmayıNeyse sonunda bakacak yer buldum ama maalesef disindeki sıkıntıya röntgenle bakınca dişin kökü daha tam sertlesmemis o yüzden kanal tedavisini oda çocuk discisi yapmak zorunda dedi ama en azından ilgilendi diğerleri bakmadı bile
Ağrı kesici şurup içip yattı gece ve şükür uyanmadiBugün öğleden sonra da o doktorun yönlendirdiği disciye gideceğiz
Anam devlette bazen baştan savma is yapanlar çok malesefama bazen de işini aşkla yapanlarda çok
Umarım ikinci doktordan memnun kalirsin da özele gerek kalmaz
Ay yavrucum. Diş de zor ya. Geçer inşallah.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Aksiyonsuz bir günüm gecmezmi benim yahudün akşam üzere minik kuşum dişim diye tutturdu
Hadi akşam akşam dişçi arayışına girdim
Çoğu yer çocuk olunca direk biz bakamayiz çocuk discisi lazım diye kabul bile etmedi bakmayıNeyse sonunda bakacak yer buldum ama maalesef disindeki sıkıntıya röntgenle bakınca dişin kökü daha tam sertlesmemis o yüzden kanal tedavisini oda çocuk discisi yapmak zorunda dedi ama en azından ilgilendi diğerleri bakmadı bile
Ağrı kesici şurup içip yattı gece ve şükür uyanmadiBugün öğleden sonra da o doktorun yönlendirdiği disciye gideceğiz
Anam devlette bazen baştan savma is yapanlar çok malesefama bazen de işini aşkla yapanlarda çok
Umarım ikinci doktordan memnun kalirsin da özele gerek kalmaz
Gunaydın Arkadaşlar...
Bugun yuruyus ve su hedeflerim için ozel caba gösterecegim yarına eksi olamasamda en azindan biraz kendime özen göstermiş olurum
O neAy yavrucum. Diş de zor ya. Geçer inşallah.
Kaptan arveles çok iyi geliyor bana. Adet ağrısı için. Hafif bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?