Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar aksam 9.30da ateslendi emine yine serum taktim. Uyudu simdi. Bende hemen size bakayim dedim. Sonra kizlarla bi bardak cay icer gelip yatarim yorgun hissediyorum kendimi.
Menumu resim olarak koyuyorum.
10.00 sade turk kahvesi
12.45 resim
20.10 resim. Fasulyenin yarisini yedim. Kalan yarisini da yarin yerim.
21.30 cay
Birazdan da cay icicem

Hamsi iyice kendinden geçmişti o yüzden almadım. Cumaya alırım, yarın ayran aşım var.

Kahvaltı peynirli omlet, 12 adet yeşil zeytin, yeşillik, domates, salatalık, küçük krep (çavdar unundan)
Öğlen yarım kase kırmızı mercimek çorbası, çeyrek karnıyarık, 2 adet ceviz

Ara küçük kelek, 4 kayısı kurusu
Akşam 2 adet ızgara tavuk kanadı, çoban salata, yarım tabak fasulye turşusu kavurması, 1 dilim karpuz, 1 avuç kabak çekirdeği
2,2 litre su

Sabah öğlen akşam toplamda 8 km yürüyüş, 15 tam mekik, 30 yarım mekik, 19 bacak kaldırma, 4 adet 40 saniyelik plunk (30 tam mekik yapamadım plunku 1'den 4'e çıkardım)
Yarın dinlenme günüm.

Günaydın arkadaşlar.

Günaydın
Günaydın
Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...

Hoşgeldin perihancim .

Günaydın canım
Bugün nasılsınız inşallah gece ateşi yukselmemistir

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Aksiyonsuz bir günüm gecmezmi benim yahu dün akşam üzere minik kuşum dişim diye tutturdu
Hadi akşam akşam dişçi arayışına girdim
Çoğu yer çocuk olunca direk biz bakamayiz çocuk discisi lazım diye kabul bile etmedi bakmayı Neyse sonunda bakacak yer buldum ama maalesef disindeki sıkıntıya röntgenle bakınca dişin kökü daha tam sertlesmemis o yüzden kanal tedavisini oda çocuk discisi yapmak zorunda dedi ama en azından ilgilendi diğerleri bakmadı bile

Ağrı kesici şurup içip yattı gece ve şükür uyanmadi Bugün öğleden sonra da o doktorun yönlendirdiği disciye gideceğiz

Anam devlette bazen baştan savma is yapanlar çok malesef ama bazen de işini aşkla yapanlarda çok
Umarım ikinci doktordan memnun kalirsin da özele gerek kalmaz

Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...

Günaydın canım Tekrar aramıza hoşgeldin
İnşallah busefer bir daha geri almamak üzere vereceğiz kilolarımizi ♡

Bu arada regl felaket vurdu beni Dün ilk gündü pek fazla ağrı yapmadı ama bu sabah resmen belden aşağı ağrıdan zor hareket ediyorum Suyu da ihmal ettim sanırım böbrekler de ağrı yapıyor Bugün suya abanmam şart

Geçmiş olsun canım .
Okulların açılmasına yakın oglaninda tutmustu diş ağrısı kanal dendi ama sonra dolguyla kurtardım dedi diş hekimi henüz erken kanal için dedi..
Bakalım umarım sorun çıkmaz tekrar..

Ay yavrucum. Diş de zor ya. Geçer inşallah.
Kaptan arveles çok iyi geliyor bana. Adet ağrısı için. Hafif bir de.

Gunaydın Arkadaşlar...
Bugun yuruyus ve su hedeflerim için ozel caba gösterecegim yarına eksi olamasamda en azindan biraz kendime özen göstermiş olurum

Seninle gurur duyuyoruz abe
Silkelen ve kendine gel tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…