• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

90larda yolcunun yaptigi program vardi ya onu uyguluyorum cnm. Facede grubu var "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubun adi. Orda seviye dosyalari var girip bakabilirsin.

Ucretsiz izindeydim cnm tayinimin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam gerekiyordu. Is basi yaptim. Ayrilis yapacagim son gun gitmekten vazgectik. Valizlerimizi hazirlamistim geri kaldirdim butun esyalari sonra. Calismaya baslamisken 2 ay daha maas alayim dedim malum onumuz kiş dogal gaz faturalari gelecek kol gibi. Eyluldede maas alip ekimin 15inde ayrilcam tekrar insallah ucretsiz izine. Aralik 2020ye kadar hakkim var.

Tesekkur ederim cnm. Mitivasyon olsun diye mumkun oldugunca resimli paylasim yapmaya calisiyorum.

Veee bonuussss mekanin sahibi geri geldi dediiiiii :rapci: :rapci: :rapci: :rapci: :rapci:
Okudum canım yitik şifayı bulanlari 8 seviye ilk seviyeler neyse de 3 günlük açlık oruçları büyük bir nefis terbiyesi herkes yapamaz

Ben de geldim yemek kalmamış 😞

Kahve demledim bir çay bardağı kadar dut kurusu,çiğ fındık,,çiğ yer fistigi yiyeceğim...

Sabah iki yumurtadan Yulaf ezmeli omlet yanın da maydanoz,biber,domates huplettim ..

Akşam da dünden kalan fırın sebzem var.. artan domates sosa yumurta kiricam menemen olsun 😃
Bir de çorba .. Allah bereket versin 🙏

Okudum canım yitik şifayı bulanlari 8 seviye ilk seviyeler neyse de 3 günlük açlık oruçları büyük bir nefis terbiyesi herkes yapamaz

Ben doğru bulmuyorum açıkçası hicbirsey yemeden 3 gün durmayi .

Avrupa'da yapılıyormuş bu tip açlık ile tedavi ama klinik ortam da ..herhangi olumsuzlukta müdahale ediliyordur..

Sabah kahvaltısı

• 1 dilim kepek yada çavdar ekmeği,
  • 1 adet haşlanmış yumurtanın beyazı,
  • Bir parça Beyaz Peynir,
  • Domates, salatalık, yeşillik (bolca yenebilir)
Önemli : En son saat 21:00‘e kadar için ondan sonra içmeyin. Asitli yada şekerli, kafeinli içeceklerden uzak durmanız gerekiyor. Tuz ve şeker kesinlik yenmeyecek, hatta tadına bile bakılmayacak.

Ayran Detoksu Malzemeleri
1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz.

• 500 – 600 gr Yoğurt,
  • 2 adet Salatalık çırpılacak,
  • 4 yemek kaşığı haşlanmış yemeklik Bulgur,
  • 4 yemek kaşığı haşlanmış Nohut,
  • 4 yemek kaşığı Yeşil Mercimek,
  • İstenirse Nane, Reyhan konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, özellikle sarımsak çayı, Su

Merak ediyorum bakalım cumaya kaç olucaksin

Amin canım cok sağol . .

Nasıl büyük bir iyilik yapıyorsun bilsen.. 😍
O kadar zor ki çocuğunu birine emanet etmek 😔

Takviye önerecek muhtemelen.
Kansızlığın varmiydi .?

Halledeyim hemen :)

🥰🥰

Hadi yap sen de ..
Bu adim olmuş olur..
Hem destek olursunuz birbirinize

Neden ki ?
Ama hiç ugramiyorsun
Cumaya kadar gitse ne güzel olur liste etkilenmez.. ayran asinda Colombre Colombre ye katil eksiye bile geçersin ...

Geçmiş olsun.. o yüzden mi gorunmedin ..
Regli oldum bitmek üzere buna baglıyorum ama birazda boşlama var rutin degişti kendime dikkat edemiyorum sanirım yuruyüsüde ihmal ettim işte oyle 🥺

Regli oldum bitmek üzere buna baglıyorum ama birazda boşlama var rutin degişti kendime dikkat edemiyorum sanirım yuruyüsüde ihmal ettim işte oyle 🥺
Boşladığın içindir..
Regl bitmek uzereyse şişlik inmiştir artık ..
Bugun platesim var benim bir saat..
Onun dişin da bir saate yakın yuruyusum var ritmik olmasada islerden dolayı adım attım hep..
Sen de akşam üzeri uygunsan yurusen ne şahane olur..

İlk defa duydum bu yöntemi .. iyiymiş..
Neticede her organın gorevi ve faydası var..
Kızım 5,5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı..
21 yaşın da ama öylesine sık hastalanirki geniz akıntısı çok olur misal..
Aynı ameliyatı ben 8 yaşımdayken oldum çok şükür hastaliklarima çare oldu sizin neden devam ediyor acaba :KK57:
Boşladığın içindir..
Onun dişin da bir saate yakın yuruyusum var ritmik olmasada islerden dolayı adım attım hep..
Her gün iki saat spormu :confused::rolleyes::silah:

Aynı ameliyatı ben 8 yaşımdayken oldum çok şükür hastaliklarima çare oldu sizin neden devam ediyor acaba :KK57:

Her gün iki saat spormu :confused::rolleyes::silah:

Yok kız pilates haftada 3 gün ..
Bugün de yürüyüş değil ama o bankadan bu bankaya dışarı işlerim vardı o yüzden öyle oldu..

Kızımın bademcik şikayeti yok ama sık hastalanır Kis aylarin da..
Bademcik filitre gorevi goruyormus

Avrupa'da yapılıyormuş bu tip açlık ile tedavi ama klinik ortam da ..herhangi olumsuzlukta müdahale ediliyordur..
Hastalık durumunda vücut sindirimle uğraşmasın mikropla savaşsın diye aç bırakma olayı etkiliymiş.
Çocukları hastayken zorla yedirmeye çalışırız ya istemezler aslında yedirmemek en iyisiymiş.

Boşladığın içindir..
Ahh ah keşke ayarlayabilsem duzen filan kalmadı bu ara aslinda biraz daha sıksam disimi şahane olacakta insallah diyelim o zaman

Okuldan sonra eksikleri de alıp geldim ;) ama bir daha tövbe kizlarla markete gitmem :D Arkadaşın kızı sağ olsun beni yakın gördüğü için birseyler istiyor hayır demek de istemiyorum o an tabi daha masraflı olur diye bir dahakine onlar çıkmadan alırım alacağımı ♡

Ben de geldim yemek kalmamış 😞

Kahve demledim bir çay bardağı kadar dut kurusu,çiğ fındık,,çiğ yer fistigi yiyeceğim...

Sabah iki yumurtadan Yulaf ezmeli omlet yanın da maydanoz,biber,domates huplettim ..

Akşam da dünden kalan fırın sebzem var.. artan domates sosa yumurta kiricam menemen olsun 😃
Bir de çorba .. Allah bereket versin 🙏

İlk alintin uçmuş :D
Çocuk konusunda elimden gelen bir şey sonuçta ;) Arkadaş da keyfinden çalışmıyor sonuçta ;) Varsın benimde ufak da olsa katkı olsun hem kızı da benim kızı çok seviyor ;) birlikte derslerini yapıyorlar o bahaneyle ♡

Menü bu arada harika afiyet olsun ;)
Bende aksamlik fasulye yaparım diye düşünüyorum ;)

Yemeden uzun süre durunca kaçamak riski çoğalır gibime geliyor benimde ;) He biraz açlık iyidir tabi mide rahatlamasi açısından ;)

Hastalık durumunda vücut sindirimle uğraşmasın mikropla savaşsın diye aç bırakma olayı etkiliymiş.
Çocukları hastayken zorla yedirmeye çalışırız ya istemezler aslında yedirmemek en iyisiymiş.

Bak hastalıkta bende çok ısrar etmem zaten benim Ufaklık hele hastayken iyice miymiy oluyor :D sadece ilaç icebilmesi için 2 lokma ancak yer ;)

Akşama menüde şayet almayı unutmazsam hamsi var. Gerçi havalar sıcak olduğu için pek yağlanmadı ama özlemişim ya. Burnumda tüttü. :bicak:

Ay bende çok özledim valla yaaa ♡♡♡♡ Pazar günü bende alıp yapayım bari bol salatayla ;) Eşim o gün evde ya daha rahat olur hem geç olmadan yeriz ;)
Ben hamsi tavayı özellikle çok severim ♡ zaten tavaya çok çok az yağ eklerim ;) tabi buglamayi da severiz ama o şekilde daha güzel yiyor çocuklarda ;)

Dahiliye gönderiyormuş diyetisyene. Gittim. Bilmediğim işime yarar bir şey söylemedi. Ölçüm mölçüm zaten yok. Karın yağlanma var ne yapayım dedim. Kimde yok ki dedi. Özele gidilecek anlaşıldı. 19 unda başka birinden randevu almıştım. Ona da bakıp olmazsa önerilen biriyle devam edeceğim. Ne saçma işler.

Teşekkür ederim. :KK15:
Spor iyi de kilo veremiyorum. Ama 1 cm incelmişim.
2-2,5 cm 3,75 kg civarıymış. 1 cm için yaklaşık 1,5 kg vermem gerekirdi. o_O
Şaşırtma diyetine başlamam lazım yine ama bu kez de şekersiz 21 güne başladım. O kadar meyve yiyemem.

Geçmiş olsun tekrardan . Umarım ameliyat düşünmüyorlardır.
Yeğenime bademcik kazıma yapmışlardı. Artık bademcikleri tamamen almıyorlar, küçültüyorlar. Kronik hale gelirse yeni bir yöntem.

Tesekkur ederim cnm. Ameliyatla ilgili hic konusmadik. Bu yonde bir dusunceleri yok sanirim.

:super::super::super:

Birlikten güç doğar :)
Daha zevkli ve iradeli geçecek..

👍👏

Kolay gelsin.. bu ara tüm annelerde yogunluk var..
Halaya Allah rahmet eylesin..

Nasildi kokusu 😅😅

Afiyet olsun hasibecim..

Kıyamam kuzuya demek gözleri karardı 😟
Bugün çok daha iyi olur inşallah

Bugun 7de ve 15te cikti atesi su an atesi yok geceye dogru cikabilir diye dusunuyorum

Gecmis olsun cabucak iyilessin insallah

Tesekkur ederim cnm

Günaydın gençler..

aynen cnm. sırf bu okul için ev taşıdım. lojmandaydım daha önce. sonra Gaziantep'te çalışma saatime uygun tek devlet okulu buydu yakına bir yere taşındım.
kurumumun kreşi yok maalesef ama artık benim sıpa büyük oralar için :KK70:

ok geçmiş olsun kuzuya. Rabbim kalıcı şifalar versin inş..

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş.
ben de bizim kız evlendi mi acep diye geçirdim dün aklımdan :KK66:

çocuk yokken bizim evin en gözde tatlısıydı revani. her gelene gidene yapardım :KK70:
misolar olmasa da eşim isterdi. sonra hamilelikte gebelik şekerim sınırda çıktı. her tatlı unlu yasaktı. koklar geri bırakırdım, aklıma o geldi yazını görünce. bravo!!!! sana. koklamak yememek büyük başarı

Tesekkur ederim cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür kavusturana ♡
Anam dün tam Şoför Nebahat modundaydim :KK70: :KK70: :KK70:
Şükür giderken pek trafı yoktu çabucak gittik tabi ben kızı okula bırakıp arkadaşa gidene kadar saat 10'u geçti :KK66:
Annecigi bizim.geleceğimizi duyunca tabi merak etmiş nasıl gelecekler işte Allah korusun bir şey olmasın diye hatta biz yoldayken Ha bire okumuş :KK66: Arkadaş Annem biz gidene kadar resmen hatim indirir dedi :KK70:

Tabi Kız kardeşi ille bize de uğrayın diye tutturun bizim dönüş tahminimizden 2 saat daha geç olunca aksam trafiğine kaldık :KK66:
Keyifli ama bir okadar da yorucu oldu özellikle benim için :KK70:

Bende aynı şeyi düşünürken Malicigimizin az beklemek istedigini okudum :KK66: Artık ne zaman tamamdır derse o zaman dahil olur ♡

Çok çok geçmiş olsun kuzucuguna ♡♡♡♡
İnşallah bugün daha iyidir :KK66:

Başınız sağolsun canım :KK66: Rabbim geride kalanlara sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin :KK66:

Yok be ya :KK70: Gerci orası Son bir iki senedir bana daha sıcak geliyor yaşam olarak :KK66: ama okadar gittim bir küftesini yemedim daha :KK70: :KK70: :KK70:

Iyi olacak insallah teyzesi sagol

Zaten birden 3 gunluk aclik yaptirmiyor bunyeyi o surece hazirliyor once. Yapanlarin raporlarinda hic zorlanmadiklari yaziyor. Yasayip gorcez bakalim

Back