• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltı 1 yumurtanın beyazı, yarım dilim beyaz peynir, domates, salatalık
Öğlen 1 kase soğuk ayran aşı çorbası
Ara 1 kase ayran aşı çorbası
Akşam 1 kase ayran aşı çorbası, 4 adet ceviz
2 litre su

50 dakikada 5 km yürüyüş
200 zıplama
Dünkü spora ekleme 500 zıplama

1 kase çorbanın yanında 4 ceviz yedim. Bazı diyetlerde incir ve ceviz yazıyordu. o_O
Benim de canım bir şeyler istedi. iki gün aynı şeyi yemek sıkıyor insanı. Kahvaltı ve çorba olarak yaptım bakalım. İnşallah değer.

Kahvalti 1 saat öncesi..🍀

1 fincan türk kahvesi...☘
3 hurma

Kahvalti..🍀
1 kapya biber
1 havuç
2 dilim beyaz peynir..
2 lokma peynirli salamli tost

Öylen..☘
3 tavuk köfte
1 tabak mecimek çorba
3 yemek kaşiği aşure

Akşam..🍀
2 tavuk köfte
1 tabak mercimek çorbasi
1 yoğurtlu tarçinli elma dilimleri

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Kizcelerimle baş başa oturuyoruz ;) Nedense midem bulanıyor öğleden beri ve canım hiç bir şey istemiyor aç olmama rağmen :(
Zorla da olsa 1 kase Tarhana içerim birazdan yoksa bulantı geçince daha beter RİSK yaşarım ;)

Yenoşum asayiş berkemal grupta çok şükür...ufak tefek rahatsızlıklar olacaktır hayatımızda...bu yaşadığımızın belirtisi.... Yarın tartı günü...bildirimler inşallah unuttulmaz. Bizim @Zarpy napti geliyor mu takıma izinde mi yoksa...evlenecekti sonbaharda gelse de ogrensek

Valla benimde aklıma geliyor bazen ama sanırım yoğunluktan fırsat bulamamistir ;) Umarım yakında oda döner aramıza ;)

Kahvaltı 1 yumurtanın beyazı, yarım dilim beyaz peynir, domates, salatalık
Öğlen 1 kase soğuk ayran aşı çorbası
Ara 1 kase ayran aşı çorbası
Akşam 1 kase ayran aşı çorbası, 4 adet ceviz
2 litre su

50 dakikada 5 km yürüyüş
200 zıplama
Dünkü spora ekleme 500 zıplama

Valla süpersin ;) benim ayran aşı yalan oldu nohudum yoktu ama bugün Annem sağ olsun Asurelik malzeme alırken bana da almış :D Nasılsa aşure daha sonra yaparım diyordum ;) Şu regl bitsin yapayım da bana motivasyon olsun ♡

Kahvalti 1 saat öncesi..🍀

1 fincan türk kahvesi...☘
3 hurma

Kahvalti..🍀
1 kapya biber
1 havuç
2 dilim beyaz peynir..
2 lokma peynirli salamli tost

Öylen..☘
3 tavuk köfte
1 tabak mecimek çorba
3 yemek kaşiği aşure

Akşam..🍀
2 tavuk köfte
1 tabak mercimek çorbasi
1 yoğurtlu tarçinli elma dilimleri

Harika bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Kizcelerimle baş başa oturuyoruz :KK66: Nedense midem bulanıyor öğleden beri ve canım hiç bir şey istemiyor aç olmama rağmen :KK43:
Zorla da olsa 1 kase Tarhana içerim birazdan yoksa bulantı geçince daha beter RİSK yaşarım :KK66:

Valla benimde aklıma geliyor bazen ama sanırım yoğunluktan fırsat bulamamistir :KK66: Umarım yakında oda döner aramıza :KK66:

Valla süpersin :KK66: benim ayran aşı yalan oldu nohudum yoktu ama bugün Annem sağ olsun Asurelik malzeme alırken bana da almış :KK70: Nasılsa aşure daha sonra yaparım diyordum :KK66: Şu regl bitsin yapayım da bana motivasyon olsun ♡

Harika bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡
Ssğol canim sanada gecmiş olsun..inşallah cabuk toparlanirsin......ben ama kaçamak yaptim bugün unutmuşum yazmaya. 3 kaşik manti yedim öylen..ama abartmadim en azindan...

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.40 resim kahvalti
15.00 cay
18.00 sade filtre kahve
19.30 resim
22.30 cay
Bu arada yarin tarti ne gosterecek cok merak ediyorum hastanede oldugum icin tartilamadim ama 9lu hanelere dustugume inaniyorum.
20190912_195312.jpg 20190912_124657.jpg

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Çok şükür bugün biraz daha az agriyla uyandım ;) bir aksilik olmazsa öğleden sonra hastaneye gideceğim ( hani bir araya kadın doğuma gitmiştim ya o yarım kalan işi hallettirmeye :D )

Ssğol canim sanada gecmiş olsun..inşallah cabuk toparlanirsin......ben ama kaçamak yaptim bugün unutmuşum yazmaya. 3 kaşik manti yedim öylen..ama abartmadim en azindan...

Valla 3 kaşıkla kalabilmenbir harika ;) ben olsam dayanamayabilirdim :D

Sabah peynirli yumurta salatalık 1 dilim ekmek
Araögün sutlukahve badem kuruincir
Aksam mercimek corbası salata 3 catal doner

Harikasın canım ;) Eminim karşılığını da alacaksın bugün ♡

Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
2 yk zeytin
Domates
4 ceviz

Akşam 19.30
Yarım tabaktan az çakma imambayıldı
Bi kase yoğurtlu buğday
Su 2.5 lt
1 şişe soda

Tebrikler senin de menü süper ♡

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.40 resim kahvalti
15.00 cay
18.00 sade filtre kahve
19.30 resim
22.30 cay
Bu arada yarin tarti ne gosterecek cok merak ediyorum hastanede oldugum icin tartilamadim ama 9lu hanelere dustugume inaniyorum.
Eki Görüntüle 2306996 Eki Görüntüle 2306998

Valla helal olsun okadar koşturmaca resimleri bile ekliyorum menüye ♡♡♡♡
Bencede 9lari görmüşsündür ;)

Hayirli bol eksili sabahlar arkadaşlar ..umarim günümüz güzel gecer....
Ilk bildirimi ben yapim...
68.5..bikac gün önce 69.3 düm

Banu..beni listeye alabilirmisin.. bu sefer söz cikmicam burdan ..bu kilolari vermek zorundayim

Canım istersen bugün ekleyebilirim ;) 1 sene oldu sonuçta sen izne ayrilali ;)
560. ETAP TA 58.1 kg ile ayrilmissin izne ;) aradaki fark öyle hemen gidemeyecegi için seni listeye ekleyebilirim kural gereği ;)

Günaydınnnn 💜
Hayırlı cumalar 💜

Sanada Günaydın canım ♡♡♡♡

***8. TAKIM 639. ETAP***

Usagisan ( 77.7 / / / % )
DilaBG ( 66.5 / / / % )
ABE3 ( 71 / / / % )
Colombre ( 59.7/ / / % )
esraas ( 81.2 / / / % )
antiaging (66.2 / / / % )
perihan00 ( 58.1 / 68.5 / +10.4 / - 0.23 % ) 560.Etapta izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü ( 2 B kuralı ), yüzdesi 79'à bölündü

8. Takım Ortalaması; %

Valla 3 kaşıkla kalabilmenbir harika :KK66: ben olsam dayanamayabilirdim

Canım istersen bugün ekleyebilirim :KK66: 1 sene oldu sonuçta sen izne ayrilali :KK66:
560. ETAP TA 58.1 kg ile ayrilmissin izne :KK66: aradaki fark öyle hemen gidemeyecegi için seni listeye ekleyebilirim kural gereği :KK66:

Bende dayanamazdim mantiya 1 tabak yerdim ama doğum kontrol hapini birakali eski iştahim yok çok şükür...o hap iştahimi baha tetikliyormuş yeni farkettim...iyiki o iştahlan kendimi zar zor tutmuşum....doğum kontrol hapi iştah açiyo o yüzden kilo aliyorum derlerdide inanmazdim....

Canim listeyede alirsan bugün beni sevinirim....daha dikkatli olurum

***8. TAKIM 639. ETAP***

Usagisan ( 77.7 / / / % )
DilaBG ( 66.5 / / / % )
ABE3 ( 71 / / / % )
Colombre ( 59.7/ / / % )
esraas ( 81.2 / / / % )
antiaging (66.2 /65,2 / 1,0/ %1,5 )
perihan00 ( 58.1 / .8.5 / +10.4 / - 0.23 % ) 560.Etapta izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü ( 2 B kuralı ), yüzdesi 79'à bölündü

8. Takım Ortalaması; %
Kaptanım öncelikle geçmiş olsun.
65,2 kilom. :rolleyes:

Back