Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar.Hoşgeldin. Yaş boy kilo nasıl Perihan.Hoşbulduk kizlar...kk uygulamasi tekrar düzenlenmiş daha kolay kullanimi şu an umarim tekrar bozulmaz...
YENA arveles bana göre mucize. Az mg la çok ağrıyı savıyor. Aşırı ağrılı olur benim özel günler. Yarım saatte ağrı pufff.
Geçmiş olsun canım .
Okulların açılmasına yakın oglaninda tutmustu diş ağrısı kanal dendi ama sonra dolguyla kurtardım dedi diş hekimi henüz erken kanal için dedi..
Bakalım umarım sorun çıkmaz tekrar..
Ay yavrucum. Diş de zor ya. Geçer inşallah.
Kaptan arveles çok iyi geliyor bana. Adet ağrısı için. Hafif bir de.
Tamam .
Hoş geldin. Başaracaksın, başaracağız.Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...
Sabah kahvaltıda yumurtanın beyazı, biraz peynir, çavdar unundan küçük bir krep, domates, salatalık yedim.
Saat 1'e kadar birşey yemeye fırsatım olmadı. Soğuk ayran aşımı yedim ama çok aç hissediyorum. 2 saat arayla yiyeceğim .
Boyum 161..kilom 69.3...yaşim 42....hedefim şimdilik 60 kilo....Selamlar.Hoşgeldin. Yaş boy kilo nasıl Perihan.
Günaydın
Günaydın
Hoşgeldin perihancim .
Günaydın canım
Bugün nasılsınız inşallah gece ateşi yukselmemistir
Gece 21.30da oldu bu sabahta 11de oldu. Ates araligi acildi gibi. Bu gece atesi cikmazsa yarin, atesi olursa cumartesi gunu kontrol kani alinip sonucuna gore taburculuk yapilacak.Bulamiyorum ne yaptınız. Çıktınız mı hastaneden.
Cevizim kalmamış . Biraz daha çorba yedim. Eve gidince artık ara ceviz meyve yerim, akşama da yine çorba.2 dene cevizmi yesen
Ay canım ya azıları çıkarması çok zordur. Çorba tarzı bir şeyler yiyebilse keşke.Gece 21.30da oldu bu sabahta 11de oldu. Ates araligi acildi gibi. Bu gece atesi cikmazsa yarin, atesi olursa cumartesi gunu kontrol kani alinip sonucuna gore taburculuk yapilacak.
Dun aksam disim aciyo dedi. Curuk var herhalde diye dusundum. Bu sabah kahvalti yapamadi bir sey cigneyemedi baktin agzina azilari cikmis neredeyse az bir sey kalmis. Sag ust tafarida abse yapmis dis eti sari iltihapliydi. Dislerinin en arka kisimlari hep kabarik. Buyuyor iste bir yandan kizim
Corba meyveli yogurt yiyor bugun oglendede patates puresi vardi onu guzel yedi.Cevizim kalmamış . Biraz daha çorba yedim. Eve gidince artık ara ceviz meyve yerim, akşama da yine çorba.
Ay canım ya azıları çıkarması çok zordur. Çorba tarzı bir şeyler yiyebilse keşke.