• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar aksam 9.30da ateslendi emine yine serum taktim. Uyudu simdi. Bende hemen size bakayim dedim. Sonra kizlarla bi bardak cay icer gelip yatarim yorgun hissediyorum kendimi.
Menumu resim olarak koyuyorum.
10.00 sade turk kahvesi
12.45 resim
20.10 resim. Fasulyenin yarisini yedim. Kalan yarisini da yarin yerim.
21.30 cay
Birazdan da cay icicem
IMG-20190911-WA0015.jpg
20190911_124619.jpg

Bak hastalıkta bende çok ısrar etmem zaten benim Ufaklık hele hastayken iyice miymiy oluyor :KK70: sadece ilaç icebilmesi için 2 lokma ancak yer :KK66:

Ay bende çok özledim valla yaaa ♡♡♡♡ Pazar günü bende alıp yapayım bari bol salatayla :KK66: Eşim o gün evde ya daha rahat olur hem geç olmadan yeriz :KK66:
Ben hamsi tavayı özellikle çok severim ♡ zaten tavaya çok çok az yağ eklerim :KK66: tabi buglamayi da severiz ama o şekilde daha güzel yiyor çocuklarda :KK66:
Hamsi iyice kendinden geçmişti o yüzden almadım. Cumaya alırım, yarın ayran aşım var.

Kahvaltı peynirli omlet, 12 adet yeşil zeytin, yeşillik, domates, salatalık, küçük krep (çavdar unundan)
Öğlen yarım kase kırmızı mercimek çorbası, çeyrek karnıyarık, 2 adet ceviz

Ara küçük kelek, 4 kayısı kurusu
Akşam 2 adet ızgara tavuk kanadı, çoban salata, yarım tabak fasulye turşusu kavurması, 1 dilim karpuz, 1 avuç kabak çekirdeği
2,2 litre su

Sabah öğlen akşam toplamda 8 km yürüyüş, 15 tam mekik, 30 yarım mekik, 19 bacak kaldırma, 4 adet 40 saniyelik plunk (30 tam mekik yapamadım plunku 1'den 4'e çıkardım)
Yarın dinlenme günüm.

Günaydın arkadaşlar.

Günaydın 🥰
Günaydın 🥰
Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...

Hoşgeldin perihancim .

Günaydın canım
Bugün nasılsınız inşallah gece ateşi yukselmemistir

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Aksiyonsuz bir günüm gecmezmi benim yahu :D dün akşam üzere minik kuşum dişim diye tutturdu :(
Hadi akşam akşam dişçi arayışına girdim :(
Çoğu yer çocuk olunca direk biz bakamayiz çocuk discisi lazım diye kabul bile etmedi bakmayı ;) Neyse sonunda bakacak yer buldum ama maalesef disindeki sıkıntıya röntgenle bakınca dişin kökü daha tam sertlesmemis o yüzden kanal tedavisini oda çocuk discisi yapmak zorunda dedi ama en azından ilgilendi ;) diğerleri bakmadı bile :(

Ağrı kesici şurup içip yattı gece ve şükür uyanmadi ;) Bugün öğleden sonra da o doktorun yönlendirdiği disciye gideceğiz ;)

Dahiliye gönderiyormuş diyetisyene. Gittim. Bilmediğim işime yarar bir şey söylemedi. Ölçüm mölçüm zaten yok. Karın yağlanma var ne yapayım dedim. Kimde yok ki dedi. Özele gidilecek anlaşıldı. 19 unda başka birinden randevu almıştım. Ona da bakıp olmazsa önerilen biriyle devam edeceğim. Ne saçma işler.

Anam devlette bazen baştan savma is yapanlar çok malesef :( ama bazen de işini aşkla yapanlarda çok ;)
Umarım ikinci doktordan memnun kalirsin da özele gerek kalmaz ;)

Hayirli mutlu bol eksili gün diliyorum sizlere...tekrar karar verdim yine kilo vermeye..çocuklarin okul tatili yeni bitti rutin hayat tekrar başladi..busefer başaracağim inşallah...

Günaydın canım ;) Tekrar aramıza hoşgeldin
İnşallah busefer bir daha geri almamak üzere vereceğiz kilolarımizi ♡

Bu arada regl felaket vurdu beni :( Dün ilk gündü pek fazla ağrı yapmadı ama bu sabah resmen belden aşağı ağrıdan zor hareket ediyorum :( Suyu da ihmal ettim sanırım böbrekler de ağrı yapıyor :( Bugün suya abanmam şart ;)

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Aksiyonsuz bir günüm gecmezmi benim yahu :KK70: dün akşam üzere minik kuşum dişim diye tutturdu :KK43:
Hadi akşam akşam dişçi arayışına girdim :KK43:
Çoğu yer çocuk olunca direk biz bakamayiz çocuk discisi lazım diye kabul bile etmedi bakmayı :KK66: Neyse sonunda bakacak yer buldum ama maalesef disindeki sıkıntıya röntgenle bakınca dişin kökü daha tam sertlesmemis o yüzden kanal tedavisini oda çocuk discisi yapmak zorunda dedi ama en azından ilgilendi :KK66: diğerleri bakmadı bile :KK43:

Ağrı kesici şurup içip yattı gece ve şükür uyanmadi :KK66: Bugün öğleden sonra da o doktorun yönlendirdiği disciye gideceğiz :KK66:

Anam devlette bazen baştan savma is yapanlar çok malesef :KK43: ama bazen de işini aşkla yapanlarda çok :KK66:
Umarım ikinci doktordan memnun kalirsin da özele gerek kalmaz :KK66:
Geçmiş olsun canım .
Okulların açılmasına yakın oglaninda tutmustu diş ağrısı kanal dendi ama sonra dolguyla kurtardım dedi diş hekimi henüz erken kanal için dedi..
Bakalım umarım sorun çıkmaz tekrar..

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Aksiyonsuz bir günüm gecmezmi benim yahu :D dün akşam üzere minik kuşum dişim diye tutturdu :(
Hadi akşam akşam dişçi arayışına girdim :(
Çoğu yer çocuk olunca direk biz bakamayiz çocuk discisi lazım diye kabul bile etmedi bakmayı ;) Neyse sonunda bakacak yer buldum ama maalesef disindeki sıkıntıya röntgenle bakınca dişin kökü daha tam sertlesmemis o yüzden kanal tedavisini oda çocuk discisi yapmak zorunda dedi ama en azından ilgilendi ;) diğerleri bakmadı bile :(

Ağrı kesici şurup içip yattı gece ve şükür uyanmadi ;) Bugün öğleden sonra da o doktorun yönlendirdiği disciye gideceğiz ;)

Anam devlette bazen baştan savma is yapanlar çok malesef :( ama bazen de işini aşkla yapanlarda çok ;)
Umarım ikinci doktordan memnun kalirsin da özele gerek kalmaz ;)
Ay yavrucum. Diş de zor ya. Geçer inşallah.
Kaptan arveles çok iyi geliyor bana. Adet ağrısı için. Hafif bir de.

Gunaydın Arkadaşlar...
Bugun yuruyus ve su hedeflerim için ozel caba gösterecegim yarına eksi olamasamda en azindan biraz kendime özen göstermiş olurum

Seninle gurur duyuyoruz abe🥰
Silkelen ve kendine gel tabii ki 👍

Back