Okudum canım yitik şifayı bulanlari 8 seviye ilk seviyeler neyse de 3 günlük açlık oruçları büyük bir nefis terbiyesi herkes yapamaz90larda yolcunun yaptigi program vardi ya onu uyguluyorum cnm. Facede grubu var "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubun adi. Orda seviye dosyalari var girip bakabilirsin.
Ucretsiz izindeydim cnm tayinimin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam gerekiyordu. Is basi yaptim. Ayrilis yapacagim son gun gitmekten vazgectik. Valizlerimizi hazirlamistim geri kaldirdim butun esyalari sonra. Calismaya baslamisken 2 ay daha maas alayim dedim malum onumuz kiş dogal gaz faturalari gelecek kol gibi. Eyluldede maas alip ekimin 15inde ayrilcam tekrar insallah ucretsiz izine. Aralik 2020ye kadar hakkim var.
Tesekkur ederim cnm. Mitivasyon olsun diye mumkun oldugunca resimli paylasim yapmaya calisiyorum.
Veee bonuussss mekanin sahibi geri geldi dediiiiii
Okudum canım yitik şifayı bulanlari 8 seviye ilk seviyeler neyse de 3 günlük açlık oruçları büyük bir nefis terbiyesi herkes yapamaz
Regli oldum bitmek üzere buna baglıyorum ama birazda boşlama var rutin degişti kendime dikkat edemiyorum sanirım yuruyüsüde ihmal ettim işte oyleMerak ediyorum bakalım cumaya kaç olucaksin
Amin canım cok sağol . .
Nasıl büyük bir iyilik yapıyorsun bilsen..
O kadar zor ki çocuğunu birine emanet etmek
Takviye önerecek muhtemelen.
Kansızlığın varmiydi .?
Halledeyim hemen :)
Hadi yap sen de ..
Bu adim olmuş olur..
Hem destek olursunuz birbirinize
Neden ki ?
Ama hiç ugramiyorsun
Cumaya kadar gitse ne güzel olur liste etkilenmez.. ayran asindaColombre ye katil eksiye bile geçersin ...
Geçmiş olsun.. o yüzden mi gorunmedin ..
İyi fikir buzlukta haşlanmış hazırlar vardı du çıkarayım çözülsünÇare ayran aşı
Boşladığın içindir..Regli oldum bitmek üzere buna baglıyorum ama birazda boşlama var rutin degişti kendime dikkat edemiyorum sanirım yuruyüsüde ihmal ettim işte oyle
Aynı ameliyatı ben 8 yaşımdayken oldum çok şükür hastaliklarima çare oldu sizin neden devam ediyor acabaİlk defa duydum bu yöntemi .. iyiymiş..
Neticede her organın gorevi ve faydası var..
Kızım 5,5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı..
21 yaşın da ama öylesine sık hastalanirki geniz akıntısı çok olur misal..
Her gün iki saat spormuBoşladığın içindir..
Regl bitmek uzereyse şişlik inmiştir artık ..
Bugun platesim var benim bir saat..
Onun dişin da bir saate yakın yuruyusum var ritmik olmasada islerden dolayı adım attım hep..
Sen de akşam üzeri uygunsan yurusen ne şahane olur..
Aynı ameliyatı ben 8 yaşımdayken oldum çok şükür hastaliklarima çare oldu sizin neden devam ediyor acaba
Her gün iki saat spormu
Hastalık durumunda vücut sindirimle uğraşmasın mikropla savaşsın diye aç bırakma olayı etkiliymiş.Ben doğru bulmuyorum açıkçası hicbirsey yemeden 3 gün durmayi .
Avrupa'da yapılıyormuş bu tip açlık ile tedavi ama klinik ortam da ..herhangi olumsuzlukta müdahale ediliyordur..
Ahh ah keşke ayarlayabilsem duzen filan kalmadı bu ara aslinda biraz daha sıksam disimi şahane olacakta insallah diyelim o zamanBoşladığın içindir..
Regl bitmek uzereyse şişlik inmiştir artık ..
Bugun platesim var benim bir saat..
Onun dişin da bir saate yakın yuruyusum var ritmik olmasada islerden dolayı adım attım hep..
Sen de akşam üzeri uygunsan yurusen ne şahane olur..
Ben de geldim yemek kalmamış
Kahve demledim bir çay bardağı kadar dut kurusu,çiğ fındık,,çiğ yer fistigi yiyeceğim...
Sabah iki yumurtadan Yulaf ezmeli omlet yanın da maydanoz,biber,domates huplettim ..
Akşam da dünden kalan fırın sebzem var.. artan domates sosa yumurta kiricam menemen olsun
Bir de çorba .. Allah bereket versin
Ben doğru bulmuyorum açıkçası hicbirsey yemeden 3 gün durmayi .
Avrupa'da yapılıyormuş bu tip açlık ile tedavi ama klinik ortam da ..herhangi olumsuzlukta müdahale ediliyordur..
Hastalık durumunda vücut sindirimle uğraşmasın mikropla savaşsın diye aç bırakma olayı etkiliymiş.
Çocukları hastayken zorla yedirmeye çalışırız ya istemezler aslında yedirmemek en iyisiymiş.
Akşama menüde şayet almayı unutmazsam hamsi var. Gerçi havalar sıcak olduğu için pek yağlanmadı ama özlemişim ya. Burnumda tüttü.
Teşekkür ederim.
Spor iyi de kilo veremiyorum. Ama 1 cm incelmişim.
2-2,5 cm 3,75 kg civarıymış. 1 cm için yaklaşık 1,5 kg vermem gerekirdi.
Şaşırtma diyetine başlamam lazım yine ama bu kez de şekersiz 21 güne başladım. O kadar meyve yiyemem.
Geçmiş olsun tekrardan . Umarım ameliyat düşünmüyorlardır.
Yeğenime bademcik kazıma yapmışlardı. Artık bademcikleri tamamen almıyorlar, küçültüyorlar. Kronik hale gelirse yeni bir yöntem.
Birlikten güç doğar :)
Daha zevkli ve iradeli geçecek..
Kolay gelsin.. bu ara tüm annelerde yogunluk var..
Halaya Allah rahmet eylesin..
Nasildi kokusu
Afiyet olsun hasibecim..
Kıyamam kuzuya demek gözleri karardı
Bugün çok daha iyi olur inşallah
Gecmis olsun cabucak iyilessin insallah
Günaydın gençler..
aynen cnm. sırf bu okul için ev taşıdım. lojmandaydım daha önce. sonra Gaziantep'te çalışma saatime uygun tek devlet okulu buydu yakına bir yere taşındım.
kurumumun kreşi yok maalesef ama artık benim sıpa büyük oralar için
ok geçmiş olsun kuzuya. Rabbim kalıcı şifalar versin inş..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş.
ben de bizim kız evlendi mi acep diye geçirdim dün aklımdan
çocuk yokken bizim evin en gözde tatlısıydı revani. her gelene gidene yapardım
misolar olmasa da eşim isterdi. sonra hamilelikte gebelik şekerim sınırda çıktı. her tatlı unlu yasaktı. koklar geri bırakırdım, aklıma o geldi yazını görünce. bravo!!!! sana. koklamak yememek büyük başarı
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavusturana ♡
Anam dün tam Şoför Nebahat modundaydim
Şükür giderken pek trafı yoktu çabucak gittik tabi ben kızı okula bırakıp arkadaşa gidene kadar saat 10'u geçti
Annecigi bizim.geleceğimizi duyunca tabi merak etmiş nasıl gelecekler işte Allah korusun bir şey olmasın diye hatta biz yoldayken Ha bire okumuşArkadaş Annem biz gidene kadar resmen hatim indirir dedi
Tabi Kız kardeşi ille bize de uğrayın diye tutturun bizim dönüş tahminimizden 2 saat daha geç olunca aksam trafiğine kaldık
Keyifli ama bir okadar da yorucu oldu özellikle benim için
Bende aynı şeyi düşünürken Malicigimizin az beklemek istedigini okudumArtık ne zaman tamamdır derse o zaman dahil olur ♡
Çok çok geçmiş olsun kuzucuguna ♡♡♡♡
İnşallah bugün daha iyidir
Başınız sağolsun canımRabbim geride kalanlara sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin
Yok be yaGerci orası Son bir iki senedir bana daha sıcak geliyor yaşam olarak ama okadar gittim bir küftesini yemedim daha
Okudum canım yitik şifayı bulanlari 8 seviye ilk seviyeler neyse de 3 günlük açlık oruçları büyük bir nefis terbiyesi herkes yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?