Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Okudum canım yitik şifayı bulanlari 8 seviye ilk seviyeler neyse de 3 günlük açlık oruçları büyük bir nefis terbiyesi herkes yapamaz

Ben de geldim yemek kalmamış

Kahve demledim bir çay bardağı kadar dut kurusu,çiğ fındık,,çiğ yer fistigi yiyeceğim...

Sabah iki yumurtadan Yulaf ezmeli omlet yanın da maydanoz,biber,domates huplettim ..

Akşam da dünden kalan fırın sebzem var.. artan domates sosa yumurta kiricam menemen olsun
Bir de çorba .. Allah bereket versin

Okudum canım yitik şifayı bulanlari 8 seviye ilk seviyeler neyse de 3 günlük açlık oruçları büyük bir nefis terbiyesi herkes yapamaz

Ben doğru bulmuyorum açıkçası hicbirsey yemeden 3 gün durmayi .

Avrupa'da yapılıyormuş bu tip açlık ile tedavi ama klinik ortam da ..herhangi olumsuzlukta müdahale ediliyordur..

Sabah kahvaltısı

• 1 dilim kepek yada çavdar ekmeği,
  • 1 adet haşlanmış yumurtanın beyazı,
  • Bir parça Beyaz Peynir,
  • Domates, salatalık, yeşillik (bolca yenebilir)
Önemli : En son saat 21:00‘e kadar için ondan sonra içmeyin. Asitli yada şekerli, kafeinli içeceklerden uzak durmanız gerekiyor. Tuz ve şeker kesinlik yenmeyecek, hatta tadına bile bakılmayacak.

Ayran Detoksu Malzemeleri
1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz.

• 500 – 600 gr Yoğurt,
  • 2 adet Salatalık çırpılacak,
  • 4 yemek kaşığı haşlanmış yemeklik Bulgur,
  • 4 yemek kaşığı haşlanmış Nohut,
  • 4 yemek kaşığı Yeşil Mercimek,
  • İstenirse Nane, Reyhan konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, özellikle sarımsak çayı, Su

Regli oldum bitmek üzere buna baglıyorum ama birazda boşlama var rutin degişti kendime dikkat edemiyorum sanirım yuruyüsüde ihmal ettim işte oyle

Regli oldum bitmek üzere buna baglıyorum ama birazda boşlama var rutin degişti kendime dikkat edemiyorum sanirım yuruyüsüde ihmal ettim işte oyle
Boşladığın içindir..
Regl bitmek uzereyse şişlik inmiştir artık ..
Bugun platesim var benim bir saat..
Onun dişin da bir saate yakın yuruyusum var ritmik olmasada islerden dolayı adım attım hep..
Sen de akşam üzeri uygunsan yurusen ne şahane olur..

Aynı ameliyatı ben 8 yaşımdayken oldum çok şükür hastaliklarima çare oldu sizin neden devam ediyor acaba
Her gün iki saat spormu

Aynı ameliyatı ben 8 yaşımdayken oldum çok şükür hastaliklarima çare oldu sizin neden devam ediyor acaba

Her gün iki saat spormu

Yok kız pilates haftada 3 gün ..
Bugün de yürüyüş değil ama o bankadan bu bankaya dışarı işlerim vardı o yüzden öyle oldu..

Kızımın bademcik şikayeti yok ama sık hastalanır Kis aylarin da..
Bademcik filitre gorevi goruyormus

Avrupa'da yapılıyormuş bu tip açlık ile tedavi ama klinik ortam da ..herhangi olumsuzlukta müdahale ediliyordur..
Hastalık durumunda vücut sindirimle uğraşmasın mikropla savaşsın diye aç bırakma olayı etkiliymiş.
Çocukları hastayken zorla yedirmeye çalışırız ya istemezler aslında yedirmemek en iyisiymiş.

Ahh ah keşke ayarlayabilsem duzen filan kalmadı bu ara aslinda biraz daha sıksam disimi şahane olacakta insallah diyelim o zaman

Okuldan sonra eksikleri de alıp geldim ama bir daha tövbe kizlarla markete gitmem Arkadaşın kızı sağ olsun beni yakın gördüğü için birseyler istiyor hayır demek de istemiyorum o an tabi daha masraflı olur diye bir dahakine onlar çıkmadan alırım alacağımı ♡

İlk alintin uçmuş
Çocuk konusunda elimden gelen bir şey sonuçta Arkadaş da keyfinden çalışmıyor sonuçta Varsın benimde ufak da olsa katkı olsun hem kızı da benim kızı çok seviyor birlikte derslerini yapıyorlar o bahaneyle ♡

Menü bu arada harika afiyet olsun
Bende aksamlik fasulye yaparım diye düşünüyorum

Yemeden uzun süre durunca kaçamak riski çoğalır gibime geliyor benimde He biraz açlık iyidir tabi mide rahatlamasi açısından

Bak hastalıkta bende çok ısrar etmem zaten benim Ufaklık hele hastayken iyice miymiy oluyor sadece ilaç icebilmesi için 2 lokma ancak yer

Akşama menüde şayet almayı unutmazsam hamsi var. Gerçi havalar sıcak olduğu için pek yağlanmadı ama özlemişim ya. Burnumda tüttü.

Ay bende çok özledim valla yaaa ♡♡♡♡ Pazar günü bende alıp yapayım bari bol salatayla Eşim o gün evde ya daha rahat olur hem geç olmadan yeriz
Ben hamsi tavayı özellikle çok severim ♡ zaten tavaya çok çok az yağ eklerim tabi buglamayi da severiz ama o şekilde daha güzel yiyor çocuklarda

Dahiliye gönderiyormuş diyetisyene. Gittim. Bilmediğim işime yarar bir şey söylemedi. Ölçüm mölçüm zaten yok. Karın yağlanma var ne yapayım dedim. Kimde yok ki dedi. Özele gidilecek anlaşıldı. 19 unda başka birinden randevu almıştım. Ona da bakıp olmazsa önerilen biriyle devam edeceğim. Ne saçma işler.

Tesekkur ederim cnm. Ameliyatla ilgili hic konusmadik. Bu yonde bir dusunceleri yok sanirim.

Bugun 7de ve 15te cikti atesi su an atesi yok geceye dogru cikabilir diye dusunuyorum

Gecmis olsun cabucak iyilessin insallah

Tesekkur ederim cnm

Tesekkur ederim cnm

Iyi olacak insallah teyzesi sagol

Zaten birden 3 gunluk aclik yaptirmiyor bunyeyi o surece hazirliyor once. Yapanlarin raporlarinda hic zorlanmadiklari yaziyor. Yasayip gorcez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…