Ben de olmak üzereyim sorma. Ödem yaptı. Onu bari atar diye yapacağım. Herşey takım için.Aslında eskiden bende yapmıştım bir kaç kere ayran detoksunuama bu ara sanki yapamam gibime geliyor ama bir kaç gün sonra bende yapabilirim belki ♡ regl olmaya başlayacağım o zaman zaten ağrım oluyor daha zor gelir
Ah ah bi de bana sor güzel mi değil mi@DilaBg Allah rahmet eylesin halaya. Kalanlara sabır versin. Amin.
@malii ne güzel eşinle beraber zayıflayacaksınız.yalnız daha zor inan.
oynakbasi34 ne yaptın canım. Gittiniz mi teyzeyle.
A antiaging bu ara sporlar süper. Maşallah diyeyim. Hep böyle gitsin.
Doktor bana çok solgunsun dedi. Tansiyonum da düşük çıktı. Kan verdim bakalım. Yine neyi azalmış bitmiş vücudun.
Ay benim de banka işim var faturalar var kim gitcekKahvemide içtim.. sahaya çıkayım artık ..
Allah'tan bugün serin gibi hava .. deli sıcak yok.. bir kaç banka ve noter isim var..
Sağol arkadasım. Allah büyük dert vermesin. Ufak tefek illaki olacak.İnşallah önemli bir sey çıkmaz da takviyeyle hemen halledersin ♡
AA delii. Seninki pek hoşmuş. Hem beraber yapalım deyip hem sabotaj.Ah ah bi de bana sor güzel mi değil midiyetimi sabote etmek için herşeyi yapıyo inadıma diyeti bozan ne varsa getiriyo eve.al al sen seversin diye
Yaa keşke teklifle kalsa,benim diyet eziyet oluyo onlaAA delii. Seninki pek hoşmuş. Hem beraber yapalım deyip hem sabotaj.
Benimki teklif ediyor sadece. Yolarım.
Maşallah. Benim de senin gibi arkadaşlarım var. Sıkışsam destek olurlar sağolsunlar. Akrabadan yakın diyorum.
Ben de olmak üzereyim sorma. Ödem yaptı. Onu bari atar diye yapacağım. Herşey takım için.
Tünaydın
Ayy al bendende okadar 2 gün kaldı napıcam bilmiyorumHiç iyi degil +600 gr var bu hafta durumum vahim
Kuşlar yuvaya dönmüş.oynakbasi34 .
@sonundaoldu aynısını yapmışız gerçekten
YENA miss kokuyordu sorma. Portakallı fındıklı yaptım kendi yorumumu katıp. Evi sardı kokusu.
A antiaging sende incelme var kilo kaybı yok. Ben de kayıp var incelme yok. Ne iş.
Bugün ayran detoksuna başlıyorum ben. Keşke katılsaydın bana. Güzel bir şok.
Kolay gelsin yena. Allah işini rast getirsin.
HallettikSağ Olsun bana da 1 kavanoz ev yapımı Salça verdi ♡♡♡♡
Beyos yanilmiyorsam Edirnedeydi
Sana kolay gelsin canımBende yeşil çayımı içip biraz is yapacağım
Öğleden sonra kızları almadan Anneme kahve içmeye ugrarim sonrada okulaArkadaşın kızı kayinvalidesi memleketten dönene kadar çıkışlarda 2 saat bende olacak o arada derslerini de yapıyorlar Arkadaşa kolaylik oluyor
Doktor bana çok solgunsun dedi. Tansiyonum da düşük çıktı. Kan verdim bakalım. Yine neyi azalmış bitmiş vücudun.
Ay benim de banka işim var faturalar var kim gitcek
Tünaydın
Ben uzun zamandır diyorum akrbadan öte dostlarım diyeinan bugün en yakınım dediğim akrabalarima herhangi bir dert durumunda anlatsam sadece Allah yardımcın olsun geçer derler ama dostum dedileri hemen teselli ettikten sonra dur şunu yapalım bunu yapalım derler hatta maddi anlamda bir şey gerekiyorsa ailemden önce destek teklif ediyorlar sağ olsunlar ♡♡♡
Bende yeşil çay ve suyla halletmeye çalışıyorum ama olmadı bende mi yapsam ( biraz evvel de arkadaş mesaj atmış cacık yap regl odemini atar hemde tok tutar diye
Hiç iyi degil +600 gr var bu hafta durumum vahim
Selam kızlar nasılsınız.Ben şifayı kaptım burnum tıkalı nefes bile alamıyorum
Çare ayran aşıAyy al bendende okadar 2 gün kaldı napıcam bilmiyorum
Selam kızlar nasılsınız.Ben şifayı kaptım burnum tıkalı nefes bile alamıyorum
Çare ayran aşı
Yol uzun kıyamam ben sana ben hallederimMerak ediyorum bakalım cumaya kaç olucaksin
Amin canım cok sağol . .
Nasıl büyük bir iyilik yapıyorsun bilsen..
O kadar zor ki çocuğunu birine emanet etmek
Takviye önerecek muhtemelen.
Kansızlığın varmiydi .?
Halledeyim hemen :)
Hadi yap sen de ..
Bu adim olmuş olur..
Hem destek olursunuz birbirinize
Neden ki ?
Ama hiç ugramiyorsun
Cumaya kadar gitse ne güzel olur liste etkilenmez.. ayran asindaColombre ye katil eksiye bile geçersin ...
Geçmiş olsun.. o yüzden mi gorunmedin ..
Kuşlar yuvaya dönmüş.oynakbasi34 .
@sonundaoldu aynısını yapmışız gerçekten
YENA miss kokuyordu sorma. Portakallı fındıklı yaptım kendi yorumumu katıp. Evi sardı kokusu.
A antiaging sende incelme var kilo kaybı yok. Ben de kayıp var incelme yok. Ne iş.
Bugün ayran detoksuna başlıyorum ben. Keşke katılsaydın bana. Güzel bir şok.
Geçmiş olsun. Tansiyon düşmesi kansızlıktan farklı bir olay ama göz kararması da varsa kansızlığı işaret edebilir.Doktor bana çok solgunsun dedi. Tansiyonum da düşük çıktı. Kan verdim bakalım. Yine neyi azalmış bitmiş vücudun.
Geçmiş olsun. Grip mi geldi yoksa.Selam kızlar nasılsınız.Ben şifayı kaptım burnum tıkalı nefes bile alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?