• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

71 kiloyum dogumda 90 a ulastım ikiz gebelikti 1.5 yıl oldu yavaş yavaş buralara geldim 65 hedef şimdilik sonrasına bakacagım

Harika kilo kaybın olmuş maşallah 👍
Pek bişey kalmamış aslında hedefe ,biraz daha asilalim ..:eğlence::KK49:

İkizler kaç yaşında ?

Harika kilo kaybın olmuş maşallah 👍
Pek bişey kalmamış aslında hedefe ,biraz daha asilalim ..:eğlence::KK49:

İkizler kaç yaşında ?
Çok şükür dün 1.5 oldular normal 62 - 65 araligında seyrederdim tiroitim hastaligim çıktı birkac ayda 74 olmustum uzerinede ikiz gecelik olunca kendi rekorumu kirdım😂

Çok şükür dün 1.5 oldular normal 62 - 65 araligında seyrederdim tiroitim hastaligim çıktı birkac ayda 74 olmustum uzerinede ikiz gecelik olunca kendi rekorumu kirdım😂

Sağlıkla buyusunler insallah🥰

İlaç kullaniyormusun ?

Sağlıkla buyusunler insallah🥰

İlaç kullaniyormusun ?
Aminnn insallah
100 luk kullanıyorum hemde , maalesef cok dirençli bir hastalık bütün dengemi bozdu cok yavaş veriyorum kiloyu az gibi görünüyor ama haftada 300- 500 gr zorla o yuzden sureç uzuyor

Taze börülce salatası hemi 😀
Afiyet olsun.

Nerede yaşıyorsun ? konusmusmuyduk🙄
Evet taze börülce salatası mevsimi geçmeden hevesimi alayım dedimdi severmisin börülceyi. Hayır hiç konuşmamıştık. İzmir'de yaşıyorum sen neredesin :KK24:

Selamlar kızlar. Pazar kahvaltısı bruncha döner bizim. Yeni kalktık masadan. Evim temiz işim yok Allah tan. Birazdan leslie yapacağım. Büyük kızımın sevdiği yazarın imza günü var. Ona gideceğiz beraber.

Güzel plan👍
Hangi yazar ?

Yena spor kahve ohh miss. Ben de yapayım sporumu. Leslie ile ağırlık çalışması yapıyorum 1.5+1.5 kg ile. Basit temel hareketlere rağmen iş görüyor. Kollarım şekillendi. Bir de tam fitness yapsam ne olacak kim bilir.

Ne güzel ya.. benim kollar bir türlü toparlanmiyor..
O kadar yumusagimki..
Ki son iki yıl acayip düzenli spor/pilates yapmama rağmen istediğim gibi olmuyor ..
Sanırım saf protein tüketmek gerekiyor..

Ne güzel ya.. benim kollar bir türlü toparlanmiyor..
O kadar yumusagimki..
Ki son iki yıl acayip düzenli spor/pilates yapmama rağmen istediğim gibi olmuyor ..
Sanırım saf protein tüketmek gerekiyor..
Arkadaşım fitness tek çare. Ben de neredeyse her sporu yaptım. Ağırlık çalışmak gerek kas ve proporsiyon için. 6 ayda mükemmel sonuçlar alınıyor. Ama ben bayan eğitmen istediğimden yerimde sayıyorum.

Ciddenmi bende doğma büyüme Bucalıyım:KK37: Tüm ömrüm orda geçti 3.5 sene önce Bahçelievlere taşındık Bozyaka Ssk ile Üçyol arasında biyerdeyim. Hala alışamadım ama bu mahalleye yol soruyolar fransız kalıyorum :KK23:

Ahmet Ümit. Kızım 16 yaşında. Allah tan çok seçici bir okur. Kendi denemeleri var. Bakalım üstüne bir kariyer deneyecek mi. Annesi gibi okur olarak mı kalacak.
Öpüyorum ve tebrik ediyorum kızını 🥰
Benim de 21 yaşın da üniversite öğrencisi kızım var 😊

Umarım istediği şekil de gelişir yaşamı ,kariyer planı ...

Polisiye konulari pek sevmesemde Ahmet Ümit , patasana ve padişah öldürmek sevmiştim..

Yena spor kahve ohh miss. Ben de yapayım sporumu. Leslie ile ağırlık çalışması yapıyorum 1.5+1.5 kg ile. Basit temel hareketlere rağmen iş görüyor. Kollarım şekillendi. Bir de tam fitness yapsam ne olacak kim bilir.
Leslie ile nasıl kol çalışılıyor canım.Benim kollar burcum gibi yengeç kolları mübarek hayvan olarak doğsam ne güzel et çıkar bu yengeçten diye tutup atıverirlerdi beni hemen haşlama tenceresine :KK17:

Ahmet Ümit. Kızım 16 yaşında. Allah tan çok seçici bir okur. Kendi denemeleri var. Bakalım üstüne bir kariyer deneyecek mi. Annesi gibi okur olarak mı kalacak.
Bayıldım kızına ne hoş bu yaşında ne guzel tercihleri var kariyer boyutuna gelmese bile kendine cok katkı sağlayacaktır.🤗Tebrik ediyorum onu

Back