Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
71 kiloyum dogumda 90 a ulastım ikiz gebelikti 1.5 yıl oldu yavaş yavaş buralara geldim 65 hedef şimdilik sonrasına bakacagım
Çok şükür dün 1.5 oldular normal 62 - 65 araligında seyrederdim tiroitim hastaligim çıktı birkac ayda 74 olmustum uzerinede ikiz gecelik olunca kendi rekorumu kirdımHarika kilo kaybın olmuş maşallah
Pek bişey kalmamış aslında hedefe ,biraz daha asilalim ..
İkizler kaç yaşında ?
Çok şükür dün 1.5 oldular normal 62 - 65 araligında seyrederdim tiroitim hastaligim çıktı birkac ayda 74 olmustum uzerinede ikiz gecelik olunca kendi rekorumu kirdım
Aminnn insallahSağlıkla buyusunler insallah
İlaç kullaniyormusun ?
Evet taze börülce salatası mevsimi geçmeden hevesimi alayım dedimdi severmisin börülceyi. Hayır hiç konuşmamıştık. İzmir'de yaşıyorum sen neredesinTaze börülce salatası hemi
Afiyet olsun.
Nerede yaşıyorsun ? konusmusmuyduk
İzmir/BucaEvet taze börülce salatası mevsimi geçmeden hevesimi alayım dedimdi severmisin börülceyi. Hayır hiç konuşmamıştık. İzmir'de yaşıyorum sen neredesin
Selamlar kızlar. Pazar kahvaltısı bruncha döner bizim. Yeni kalktık masadan. Evim temiz işim yok Allah tan. Birazdan leslie yapacağım. Büyük kızımın sevdiği yazarın imza günü var. Ona gideceğiz beraber.
Yena spor kahve ohh miss. Ben de yapayım sporumu. Leslie ile ağırlık çalışması yapıyorum 1.5+1.5 kg ile. Basit temel hareketlere rağmen iş görüyor. Kollarım şekillendi. Bir de tam fitness yapsam ne olacak kim bilir.
Ahmet Ümit. Kızım 16 yaşında. Allah tan çok seçici bir okur. Kendi denemeleri var. Bakalım üstüne bir kariyer deneyecek mi. Annesi gibi okur olarak mı kalacak.Güzel plan
Hangi yazar ?
Arkadaşım fitness tek çare. Ben de neredeyse her sporu yaptım. Ağırlık çalışmak gerek kas ve proporsiyon için. 6 ayda mükemmel sonuçlar alınıyor. Ama ben bayan eğitmen istediğimden yerimde sayıyorum.Ne güzel ya.. benim kollar bir türlü toparlanmiyor..
O kadar yumusagimki..
Ki son iki yıl acayip düzenli spor/pilates yapmama rağmen istediğim gibi olmuyor ..
Sanırım saf protein tüketmek gerekiyor..
Ciddenmi bende doğma büyüme Bucalıyım Tüm ömrüm orda geçti 3.5 sene önce Bahçelievlere taşındık Bozyaka Ssk ile Üçyol arasında biyerdeyim. Hala alışamadım ama bu mahalleye yol soruyolar fransız kalıyorumİzmir/Buca
Öpüyorum ve tebrik ediyorum kızınıAhmet Ümit. Kızım 16 yaşında. Allah tan çok seçici bir okur. Kendi denemeleri var. Bakalım üstüne bir kariyer deneyecek mi. Annesi gibi okur olarak mı kalacak.
Leslie ile nasıl kol çalışılıyor canım.Benim kollar burcum gibi yengeç kolları mübarek hayvan olarak doğsam ne güzel et çıkar bu yengeçten diye tutup atıverirlerdi beni hemen haşlama tenceresineYena spor kahve ohh miss. Ben de yapayım sporumu. Leslie ile ağırlık çalışması yapıyorum 1.5+1.5 kg ile. Basit temel hareketlere rağmen iş görüyor. Kollarım şekillendi. Bir de tam fitness yapsam ne olacak kim bilir.
Bayıldım kızına ne hoş bu yaşında ne guzel tercihleri var kariyer boyutuna gelmese bile kendine cok katkı sağlayacaktır.Tebrik ediyorum onuAhmet Ümit. Kızım 16 yaşında. Allah tan çok seçici bir okur. Kendi denemeleri var. Bakalım üstüne bir kariyer deneyecek mi. Annesi gibi okur olarak mı kalacak.