Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mesajın başını okurken bir An amanın dedim imojileride görünce ama şükür eksi çıkmışsın ♡♡♡♡ Tebrikler

***8. TAKIM 636. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % ) üye bildirimsiz izne ayriliyor
Usagisan ( 80.4 / 76.6 / 0.8 / 0.99 % )
DilaBG ( 69.5 / 68 / 1.5 / 1.08 % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
ABE3 ( 72.5 / 72.1 / 0.4 / 0.55 % )
Colombre ( 61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46 % )
esraas ( 83 / 81.2 / 1.8 / 2.17 % ) Yeni üye, başlangıç Tarihi 28 Temmuz, başlangıç kilosu 85 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; %

Çok teşekkür ederim canım daha iyileri olsun hepimiz için

Harika bir sonuç olmuş gerçekten♡♡♡♡♡
Süpersin

Bu arada nasıl yapıyorsun o detoksu yazana bizde haftada 1 yapalım olmadı

***8. TAKIM 636. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % ) üye bildirimsiz izne ayriliyor
Usagisan ( 80.4 / 76.6 / 0.8 / 0.99 % )
DilaBG ( 69.5 / 68 / 1.5 / 1.08 % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
ABE3 ( 72.5 / 72.1 / 0.4 / 0.55 % )
Colombre ( 61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46 % )
esraas ( 83 / 81.2 / 1.8 / 2.17 % ) Yeni üye, başlangıç Tarihi 28 Temmuz, başlangıç kilosu 85 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; 1.042 %

Harika bir sonuç olmuş gerçekten♡♡♡♡♡
Süpersin

Bu arada nasıl yapıyorsun o detoksu yazana bizde haftada 1 yapalım olmadı
Tabi canım memnuniyetle haftada 1 gün ana öğünler süt muz ara öğünlerde süt muz şeyda coşkunun detoksu aslında bana en kolay geleni yapıyorum :)

Bu arada kızlar sabah sağlık ocağına gittim ya onlar Spiral konusunda beni Toplum sağlığı merkezine yönlendirdi biz birşey yapamayız diye
Ordan apar topar Toplum Sağlığı Merkezine gittim Sağ Olsun oradaki Doktor güzel ilgilendi öncesinde uzun uzun konuştuk neden olabilir kanama olsun akıntı olsun ( tabi etkenlerden biri de Kilo hatta orada ücretsiz diyetisyen varmış ona da git istersen dedi Randevu almam lazım tabi ( gerçi listeleri benimde elimde dolu )

Muayenede spiralin ipini bulamadı Tabi ultrason cihazı olmayınca bakamadi yerinde mi değil mi ogleden sonra doğum hastanesine git hem ultrason ile bakılır hemde kan tahlilleri yaparlar dedi
gebelik testi yaptım bir şey yok görünüyor dedim ama belli olmaz o kandan bakılırsa daha iyi olur dedi

Ulen cidden Spiral kaydiysa ve ben hamile kaldiysam yeminle çok gülerim Çünkü bu sefer 3.cu kehaneti de tuturmus olurum
15 yaşında arkadaşımla sohbet ederken demiştim ileride 1 tane 20, 1 tane 30 yaşında dogururum eee Son bir tane de 40da dogururum menapoz öncesi olur diye dalga gecmistim kendimle D
2 tanesine dediğim gibi tuttu

Birde ilk Spiral takıldığında doktor bundan sonra rahatsın demişti bende bende bu şans varken kesin Spiral kayar hamile kalırım demiştim

Tabi canım memnuniyetle haftada 1 gün ana öğünler süt muz ara öğünlerde süt muz şeyda coşkunun detoksu aslında bana en kolay geleni yapıyorum :)

Gercekten süpermiş ben direk yesem olmuyormu muz yemeyi severim ama muz aromalı şeyleri içecek olsun kekdi puddingti hiç sevmem yada ne bileyim başka meyveyle yapılabilir mi acaba?

Ay Allah korusun. Kendimde düşünemiyorum. Gerçi ben 43 ün içindeyim artık. Allah isteyenlere versin. Çıkartır gitsin. 3 aylık iğneler nasıl acaba.

Gercekten süpermiş ben direk yesem olmuyormu muz yemeyi severim ama muz aromalı şeyleri içecek olsun kekdi puddingti hiç sevmem yada ne bileyim başka meyveyle yapılabilir mi acaba?
Biri meyve mi dedi. Ay ben sadece meyve yiyerek yaşarım ya. Ama mecbur olunca insan bıkar mı ki.

maşallah
Esra maşallah çok güzel gitmiş. Hiç azımsama verdiğin miktarı. 100 gr bile olsa çaban var onda. Bir gecede 1 haftada almadık. Tabii zaman alacak vermemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…