Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offff kimse 6 kilo verdiğimi fark etmiyor, diyete başlamadan önce 1 ayda 4 kilo alınca o aldığım kiloyu fark etmediklerinden verdiğimi de fark etmiyorlar sinirlerim bozuluyor
Neyse artık şu saatten sonra verdiğim kiloları fark edecekler
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bugun serin bir güne uyandım yine karga kahvaltısını etmeden
Aslında inanılmaz uykum var ama kürünü havuz faslı var malum artık dönünce hala uykum olursa gelince 1 saatcik de olsa uzanır
Yarın eşimin sülalesi ile Bahçeye gitmeyi planlıyoruz ve mecbur onun için ufak da olsa hazırlık yapmam gerekecek
İnşallah hava yarın daha güzel olur ( gerçi ufak gorumce bu havayı görünce kivirabilir ama diğerlerinden kivirabilecek kimse yok bildiğim kadarıyla )
İnşallah hayalkirikligi yasamazsin canım
Dediğin gibi insan iş yerinde çok şey paylaşıyor
Gerci ben artık değil kırk kat yabanciya değil en yakinlara bile guvenemez hale geldim
Bizler hep aman karsimizdakiler uzulmesin aman ben üzerime düşeni yapayım derken hep fedakarlık yaparken insanlar bencil davranabiliyor
Senin gibi yüreği güzel biri ile çalışmış olmanın ne güzel bir şans olduğunu biliyorlardı inşallah ♡♡♡♡
Sen tatlı canını hiç üzme ♡
Sorma genelde şom agizliligim vardır ama kan sonucu cikmiş tehlike yok şimdilik
Bakalım spirali nasıl çıkaracaklar ( nette ipi kopan Spiral ameliyathane şartlarında çıkartılır diyordu Acikcasi onu okuyunca biraz tirstim
Hiç kalibimin insanı değilimdir korktum ama yapacak bir şey yok mecbur bir çaresine bakacağım
ayyy günlerdir canım mercimek köftesi çekiyor, bugün detoksum bitince yarın öğlene yapayım ben de yaaa...
Tebrik ederim bu arada menün harika
Harika bir menü afiyet olsun
Çok güzel menü
Üzme kendini şimdiden, bence sana da bi organizasyon yapacaklardır, yıllarca emek vermişsin sonuçta. İnşaallah çok daha iyi bir yere, daha iyi insanlarla tanışacağın bir ortamın olur, her şey gönlünce olsun.
Merhaba iyi geceler....
Bugunku menumu vereyim
Sabah salatalık peynir midem hic iyi degildi
Cay ve cig fındık
Aksam 1 kaşık pilav 2 kaşık et yemegi biraz taze fasulye
Az öncede haslanmış mısır yedim
Haftasonu saçmalamalarım düzenimin bozulması beni fena etkiliyor direk +1 le uyanıyorum
Kolay gelsin.Anam bu tadilat işi öldürdü beni sabahtan akşama kadar in merdivenden çık merdivenden . Aabah 2 dilim ekmekle zeytin ezmeai akim peynirli salata ve 2 dilim ekmek yedim öldüm öldüm yoegunluktan