• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Havuzda baya oldu döneli ;)
Hesapta yatıp uyuyacaktim hadi öncesinde Annemi arayayım dedim arama olaydım :D Tam 1 saat konuştu da konuştu :D

Neyse şimdi kendime şekersiz bir kahve yaptım biraz keyif yapayım sonra yarınki piknik için ufak ufak hazırlık yaparım ( şakşuka yapacağım alt tarafı ama onları ufak ufak dogramak bile uzun sürüyor :D )

Akşamlar da et çıkarıp kavurma yapayım diyorum ;)

Offff kimse 6 kilo verdiğimi fark etmiyor, diyete başlamadan önce 1 ayda 4 kilo alınca o aldığım kiloyu fark etmediklerinden verdiğimi de fark etmiyorlar sinirlerim bozuluyor:KK42:

Neyse artık şu saatten sonra verdiğim kiloları fark edecekler :KK59:

Canım emin ol fark ediyorlardir da birazda fesatliktan itiraf edemezler :D
Kız ben ilk 23 kg verdiğimde kendi Annem bile aaaa okadar fark var mı hafif süsülmüşsün demişti :D sonra o verdiklerimi aldıktan sonra eee o zaman biraz daha iyidin niye aldın ki dedi :( len adamı cildirtma o zaman bile bana bunu bunu söyledin iyice motivasyonumu düşürdün diye sinir olmuştum :(
124.5dan 86ya düştüğüm zaman da yine bana birşey demedi ama bu sefer de hastalandim sanmış :D :D :D
Şimdi de keşke almasaydin diyor :( len insanda sinir mi birakiyorsunuz kendime odaklanayim dedim en son ( malesef ki benim direk beslenmem etkileniyor sıkıntılardan :( bu 2 aydır da kizkardesim olacak yüzünden hep bir motivasyon düşüklüğü yaşıyorum :( tam kendime odaklaniyorum yine canımı sıkacak bir şey yapıyor ve Annemi üzerime salıyor resmen :( )

Ama bu sefer kararlıyım kesinlikle etkilemesine izin vermeyeceğim ;) yeter artık başkaları için üzülüp kendimi istemsizce yemeye vermelerim :( milletin ekmeğine yağ sürüyorum resmen ve sonra yine olan bana oluyor :(

Yarın için hazirliklarim bitti sayılır ;)
Sadece bardak ve çatal bıçak ilave edeceğim çünkü maşallah 18 kişi olacakmış bir aksilik olmazsa :D

Eşimin Amca oğlu da eşiyle gelecekmiş hesapta ama açıkçası pek inanmıyorum çünkü gelin 11den önce uyanmak bilmiyor :D Sabahın 7sinde kalkıp inşallah hazirlanabilir :D Eşim herkese baştan dedi valla dediğim saatte kapı önüne inmeyen kalır diye :D Benimki de iyice psikopat minibüs şoförüne bağlıyor bazen :D

Ben de bugun temizlik yaptim. Bir ara karnim agridi uzandim 1 saat kadar sonra wc banyoyuda hallettim bitti cok sukur. Camasirlari topladim biraktim kenara (3 makine yikamistim havalar kotu olunca birikmisti) yarin katlayip utulenecekleri utulerim artik bugun hic bir sey yapamam daha ayaklarimi uzattim dinleniyorum. Birazdanda bir kahve yaparim ohhh.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugun serin bir güne uyandım yine karga kahvaltısını etmeden :KK66:
Aslında inanılmaz uykum var ama kürünü havuz faslı var malum :KK66: artık dönünce hala uykum olursa gelince 1 saatcik de olsa uzanır :KK66:

Yarın eşimin sülalesi ile Bahçeye gitmeyi planlıyoruz ve mecbur onun için ufak da olsa hazırlık yapmam gerekecek :KK66:
İnşallah hava yarın daha güzel olur ( gerçi ufak gorumce bu havayı görünce kivirabilir :KK70: ama diğerlerinden kivirabilecek kimse yok bildiğim kadarıyla )

İnşallah hayalkirikligi yasamazsin canım :KK66:
Dediğin gibi insan iş yerinde çok şey paylaşıyor :KK66:
Gerci ben artık değil kırk kat yabanciya değil en yakinlara bile guvenemez hale geldim :KK43:
Bizler hep aman karsimizdakiler uzulmesin aman ben üzerime düşeni yapayım derken hep fedakarlık yaparken insanlar bencil davranabiliyor :KK66:

Senin gibi yüreği güzel biri ile çalışmış olmanın ne güzel bir şans olduğunu biliyorlardı inşallah ♡♡♡♡
Sen tatlı canını hiç üzme ♡

Sorma genelde şom agizliligim vardır :KK70: ama kan sonucu cikmiş tehlike yok şimdilik :KK70:
Bakalım spirali nasıl çıkaracaklar ( nette ipi kopan Spiral ameliyathane şartlarında çıkartılır diyordu :KK43: Acikcasi onu okuyunca biraz tirstim :KK70:
Hiç kalibimin insanı değilimdir :KK70: korktum ama yapacak bir şey yok mecbur bir çaresine bakacağım :KK66:

Hadi gozun aydin sonucun guzel gelmis 😂

ayyy günlerdir canım mercimek köftesi çekiyor, bugün detoksum bitince yarın öğlene yapayım ben de yaaa...
Tebrik ederim bu arada menün harika :super:

Harika bir menü :super::nazar: afiyet olsun

Çok güzel menü :KK9:

Üzme kendini şimdiden, bence sana da bi organizasyon yapacaklardır, yıllarca emek vermişsin sonuçta. İnşaallah çok daha iyi bir yere, daha iyi insanlarla tanışacağın bir ortamın olur, her şey gönlünce olsun.

Sagol cnm

Hazırlıkları bitti ama kan ter içinde kaldım bu saatte bile :KK66: bu ne sıcak böyle :KK43:
Bakalım yarını nasıl atlatacagim :KK66: gerçi büyük kız çoğu işi üstlenir birde gorumceler de boş durmaz ama ben ev sahibi olarak daha fazla kostururum kesin :KK66:

Sabah 06.30da evdekileri uyandırmak lazım ki ancak 07.00de hazırlamaya başlarlar :KK70: Elli kere hadi kalkın demek zorunda kalacağım kesin :KK70:
Gerci ufaklık heycan yaptı erkenden uyudu :KK70:

Merhaba iyi geceler....
Bugunku menumu vereyim
Sabah salatalık peynir midem hic iyi degildi
Cay ve cig fındık
Aksam 1 kaşık pilav 2 kaşık et yemegi biraz taze fasulye
Az öncede haslanmış mısır yedim
Haftasonu saçmalamalarım düzenimin bozulması beni fena etkiliyor direk +1 le uyanıyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Karga kahvaltısını etmeden uyandım yine :D
Kendime hemen bir kahve yaptim kendime gelmek ve kahvaltıya kadar tıkaması için ;) sonra da hemen iki dakikada bir duş alır giyinirim ;)
Evdekiler hala uyuyor ;) artık ben duşa girerken kalk borusunu çalarım :D :D :D eşim geceden tembihliyor en Son beni uyandirirsin diye :D 5 dakika da olsa kar :D

Merhaba iyi geceler....
Bugunku menumu vereyim
Sabah salatalık peynir midem hic iyi degildi
Cay ve cig fındık
Aksam 1 kaşık pilav 2 kaşık et yemegi biraz taze fasulye
Az öncede haslanmış mısır yedim
Haftasonu saçmalamalarım düzenimin bozulması beni fena etkiliyor direk +1 le uyanıyorum

Totalde fazla yememissin hatta az bile..
Sadece son ara öğun mısırın olmamasi daha iyi olurdu . Afiyet olsun ve geçmiş olsun

Bulamiyorum Bulamiyorum kuzum isyerindekilere ben de çok kızdım ve gücendim ve çok haklısın gönül koymakta..

Ne zaman çıkışını yapicaksin ? belki son güne veda şeysi yapicaklardir ..
Olmasa bile üzülme canım insanoğlu böyle işte ..
Biz seni çok seviyoruz ♥️💜💙💚💛🧡

Anam bu tadilat işi öldürdü beni sabahtan akşama kadar in merdivenden çık merdivenden . Aabah 2 dilim ekmekle zeytin ezmeai akim peynirli salata ve 2 dilim ekmek yedim öldüm öldüm yoegunluktan
Kolay gelsin.
Ev tadilatimi ? Hele içindeyken ne zor oluyordur çok iyi bilirim.
3 yıl önce mutfak tadilatı yaptık Allah'ım kabus gibiydi bir de calisanim.. inşaat konsepti eve gelmek çok gıcık bir durumdu 😄

Biz de okullar açılmadan bir haftalığına nihayet tatil yapicaz...
Önümüzde ki cumartesi sanırım henüz kesin değil eşim şehir disin da çünkü Seferihisar da olacağız ..

Bir türlü izinlerimiz denk gelmedi bu yaz .. biz neysede oğlum çok sıkıldı..
Hafta sonları gittiğimiz gunu birlik geziler kesmedi demek 😀

Back