Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dün ki menümü yazayım hemen;

Sabah : kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı zeytinyağı+limon ve 2 bardak detoks suyu, 1 saat sonra muzlu smoothie
Sabah arası : 7 adet çiğ fındık + rezene çayı
Öğle : 1 porsiyon sebze buketi (kabak,fasülye, kırmızı biber,soğan,zeytinyağı) + 1 kutu sade activia
Öğle arası : 2 adet yerfıstıklı hurma
Akşam : 1 porsiyon tavuklu salata
Akşam arası : yine tatlı krizindeydim ve 2 adet yerfıstıklı hurma daha yedim + 1 sade türk kahvesi

Alınan kalori 890 kcal
Su : 4 litre civarı

Spor bilerek yapmadım vücudu dinlendirdim.

Kaptanım çok geçmiş olsun eşiniz için umarım kısa zamanda kurtulur

Hamilelik olayınıza da pek güldüm spiral olayını aman ihmal etme, önemli bir konu.

***8. TAKIM 636. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
Usagisan ( 80.4 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / 68 / 1.5 / 1.08 % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
ABE3 ( 72.5 / / / % )
Colombre ( 61.5 / 60.5 / 0.9 / 1.46 % )
esraas ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç Tarihi 28 Temmuz, başlangıç kilosu 85 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Haftaya bildirimimi 65 kilo olarak yapacağım inşaallah gör bak o kadar kilo verip yüzde 2'ye bölününce çok üzüldüm ya

Haftaya bildirimimi 65 kilo olarak yapacağım inşaallah gör bak o kadar kilo verip yüzde 2'ye bölününce çok üzüldüm ya

Sorma valla kendime de kızdım geçen hafta sonuçta telefon numarasi olsaydı En azindan cepten hatirlatma yapardım yoğun da olsan

***8. TAKIM 636. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
Usagisan ( 80.4 / 76.6 / 0.8 / 0.99 % )
DilaBG ( 69.5 / 68 / 1.5 / 1.08 % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
ABE3 ( 72.5 / / / % )
Colombre ( 61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46 % )
esraas ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç Tarihi 28 Temmuz, başlangıç kilosu 85 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…