Yaaaa hedefine ne kadar az kalmış çok sevindim darısı bize inşaallahGelelim cuma sabahı bildirimine.
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.6
Giden 900 gr
Hedef 58
Kaptanım çok geçmiş olsun eşiniz için umarım kısa zamanda kurtulurSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu ara yine var başımızda birseyler
Dün öğlene doğru kanamam oldu ( daha 2 hafta oldu ancak regl biteli ) Spiral var ama acaba mi dedim yalan değil
Tabi kızlar durur mu ille test al yap diye tutturdular hatta ufaklık direk beni hamile ilan edip bayram yaptı "ole bende abla oluyorum " diye
Hatta testi bile ikisi gidip aldılar ve ufak kızım direk biberon bakmaya başlamış
Kızım yok öyle bir şey desemde banane istiyorum o çocuk buraya gelecek diye deli etti beni
Hani o An kasiklarda olan agrimi unuttum onun haline gülmekten
Test tabiki negatif çıktı ama bu sefer de kuzuyu ikna edemedik
Hani bu kısmı komik gibi gelse de ben ağrıdan pek kimildayamadim
Gece de eşimin böbrek sancısı tuttu muhastanelik oldu taş düşürüyor oda
Bugun bende sağlık ocağına gideceğimorakı ebeye bir goruneyim çünkü 9 sene oldu Spiral takıları ve daha evvel de gittiğimde bana cikarttirman lazım demişlerdi vadesi doldu hesabı Netten dün baktım süresi dolunca kanama ve ağrı yaparmış tabi akıntı da cogalirmis vadesi dolunca ki oda var bende
Gideyim de bari o konuda ihmal etmeyelim kendimisonra sıkıntı daha uzun sürer duzelmesi artık bir sonraki regl zamanı olmadı yenisini bir iki hafta sonra regl olunca taktiririm çünkü benim bildiğim reglnin Son günü takılıyor
Aşçılık okuyacak kuzum ♡ Zaten yemek yapmayı seviyordu bari meslek olarak yapayım dedi
sıvı detoksu mu yapıyorsun esra?İyi geceler kızlar tüm gün yoğunluktan yazamadım bizim işyeri tadilata girecek onun hazırlıkları vardı bugün detoks yaptım muz süt detoksu bişey yemedim başka
Haftaya bildirimimi 65 kilo olarak yapacağım inşaallah gör bak***8. TAKIM 636. ETAP***
Frytiop ( 68.3 / / / % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
Usagisan ( 80.4 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / 68 / 1.5 / 1.08 % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
ABE3 ( 72.5 / / / % )
Colombre ( 61.5 / 60.5 / 0.9 / 1.46 % )
8. Takım Ortalaması; %
Haftaya bildirimimi 65 kilo olarak yapacağım inşaallah gör bako kadar kilo verip yüzde 2'ye bölününce çok üzüldüm ya
Ben düzelttim şimdi canımKaptan 60.6 olacak.60.5 yazılmış listede benim kilo.
Amin canım. Ben yıllardır 50 leri görmedim. En son 60.3 ü gördüm. Onda da ramazandı.resmen aç yaşıyordum mide sorunlarından.Yaaaa hedefine ne kadar az kalmış çok sevindim darısı bize inşaallah
Canımmm yapıyoeum ama yine olmadı beklediğim gibi geçen haftaki kilom 83 kilo bu hafta 81.2
Fark 1.8 olsun bunada çok şükğr :)
Muz süt deteoksu yapıyorum şeyda coşkununsıvı detoksu mu yapıyorsun esra?
Çoook güzel bir kayıpppp tebrik ederimCanımmm yapıyoeum ama yine olmadı beklediğim gibi geçen haftaki kilom 83 kilo bu hafta 81.2
Ouuwww çok zor bir detoks, istediğin sonucu sağlıkla alırsın inşaallahMuz süt deteoksu yapıyorum şeyda coşkunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?