• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gercekten süpermiş :KK66: ben direk yesem olmuyormu :KK70: muz yemeyi severim ama muz aromalı şeyleri içecek olsun kekdi puddingti hiç sevmem :KK43: yada ne bileyim başka meyveyle yapılabilir mi acaba?
Muzu direkt yiyorsun zaten Banucum.Yanındada süt içiyorsun.hatta süte zencefil zerdeçal tarçın falanda katılıyodu sanırım günde iki kere bu detoksta.Çırpıp muzlu süt yapmana gerek yok yani :KK48:

maşallah

Esra maşallah çok güzel gitmiş. Hiç azımsama verdiğin miktarı. 100 gr bile olsa çaban var onda. Bir gecede 1 haftada almadık. Tabii zaman alacak vermemiz.
İnşallah çok doğru söylüyorsun yavaş yavaş olacak inanıyorum bu defa burası bana dur bak veremezsin falan yapıyor cidden

Gercekten süpermiş :KK66: ben direk yesem olmuyormu :KK70: muz yemeyi severim ama muz aromalı şeyleri içecek olsun kekdi puddingti hiç sevmem :KK43: yada ne bileyim başka meyveyle yapılabilir mi acaba?
Hayır hayır ayrı ayrıda olabilir bende öyle yapıyorum bir tane muz yiyorum sonra bir bardak süt içiyorum aramolı bende sevmiyorum

Kızlar kışlık hazırlık yapıyor musunuz.
Çiğden bamya koydum dondurucuya. Olur mu acaba.

Çok da güzel olur canım ;) Bende normalde kışlık yapıyorum ama henüz başlamadım daha ;) daha doğrusu barbunya ve bezelye çiğden attım ;) taze fasulye hafif soğanları kavurup attım şimdi bir tek konserve domates ve menemenlik kaldı ♡♡♡♡

Muzu direkt yiyorsun zaten Banucum.Yanındada süt içiyorsun.hatta süte zencefil zerdeçal tarçın falanda katılıyodu sanırım günde iki kere bu detoksta.Çırpıp muzlu süt yapmana gerek yok yani :KK48:
O zaman kesinlikle süpermiş ♡♡♡♡ Ben bunu bir ara denerim muz almayı unutmazsam ;)

Listemi baya geride kaldı az öne alayım bari ;) Akşama doğru paylaşacağım ;)

Hala kadın doğum önünde sıra bekliyorum :( Sinir geldi :D

***8. TAKIM 636. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % ) üye bildirimsiz izne ayriliyor
Usagisan ( 80.4 / 76.6 / 0.8 / 0.99 % )
DilaBG ( 69.5 / 68 / 1.5 / 1.08 % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2'ye bölündü
ABE3 ( 72.5 / 72.1 / 0.4 / 0.55 % )
Colombre ( 61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46 % )
esraas ( 83 / 81.2 / 1.8 / 2.17 % ) Yeni üye, başlangıç Tarihi 28 Temmuz, başlangıç kilosu 85 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; 1.042 %

Öğle yemeğinde yoğurtlu karabuğday salatası yedim sadece 4 kaşık ve şuan şişkinlikten nefes alamıyorum, acayip şişirdi, şimdi bi rezene çayı içiyorum inşaallah kendime gelebilirim.
Afiyet olsun Dila. Ne güzel tok tutar.
Ben de tarihi yaklaşmış mısır ve çavdar unu buldum dolapta. Çavdarla kabak mücveri yaptım fırında. Kalan unu mısır unuyla karıştırıp tarçınlı havuçlu kek yaptım. Nasıl olacak bilmem. Tamamen doğaçlama.

Bu arada kızlar benim doktor kontrolü biraz cins geçti :KK43:
Gicik bir doktora denge geldim ( 24 - 25 yasinlarinda bir bayan doktora denge geldim )
Hatuna durumu izah edip beni toplum sağlık merkezinden gönderdiler dediğim halde randevusuz geldim diye resmen fırça yedim :KK43: :KK43: :KK43:

Sinirim bozuldu ama yinede diklenmedim en azından spirali çıkartır rahatlatır diye ama muayeneyi bile zorla yapip kan tahlili istedi sonrada başka zaman randevu al gel diye başından savdi :KK43:

Neyse artık pazartesi olmadı direk spirali çıkardıkları bölüme gidip hiç hatunlar muhatap olmam :KK66:

7.00 x 100gr Karpuz 210 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Fırında Kabak Mücver 360 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 136 kcal
1.00 x 1 Avuç Fıstık 150 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Havuçlu Tarçınlı Kek 190 kcal
Toplam 1238 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 200 kcal

Kuzular benim internet paketim olmadığı için yazamadım yine ama sabah tartıldım sabah 55.9 çıktım önceki tartım 55.7ydi motive olamıyorum bir türlü bundan sonra düzenli yazıcam inşallah tartı fotoğrafımızda yükliyim 693A03B3-813A-477B-8842-B3F94717843B.jpeg

Iyi geeler kizlar

Bugun bildirim gunu oldugu tamamiyla aklimdan cikmis. Tartilmayida unuttum kusura bakma oynakbasi34 oynakbasi34 ❤❤❤

Bugun son mesai gunumdu. Arkadaslardan ayrilmak zor gelecek pazartesi dolasip vedalascam onlarla Allah daha iyileriyle karsilastirsin insallah.

Idareden kimse veda yapmadi bana uzuldum bekliyorum bakalim. 8 senedir hizmet veriyorum ne zaman bir yere cekseler ses cikarmadan gittim Isler yurusun hastalar madur olmasin diye elimden geleni yapiyorum. Mesai saatimden fazla calistigim bile oldu. Insan bi elveda der. 1 sene dolmadan calisip gidenleri6
Ü bile cagirip pasta kesip plaket verip hatira fotografi cektirdiler. Ben pastasinda ya da plaketinde degilim isin ama verdigim emegin karsiliginda bir tesekkur ve hoscakali hakettigimi dusunuyorum. Bekliyorum bakalim pazartesi gunu bir hareket olacak mi ya da servis arkadaslarim bana veda yapacaklarmis o gun yonetimden bir hareket gelecek mi. Kimseye bir sey demiyorum ama eger oradan bir veda gelmezse gercekten cok alinicam ve uzulucem..

Allah kolaylık versin arkadaşım. Bütün gün oturarak çalışmak zor. İnsan tabii kilo alır. O kadar yorulup spor yapmak ta hayal herhalde. Yaş kaçtı unuttum ben.

31 agustosta 31 olcam cnm ☺

Bu arada kızlar sabah sağlık ocağına gittim ya onlar Spiral konusunda beni Toplum sağlığı merkezine yönlendirdi biz birşey yapamayız diye :KK66:
Ordan apar topar Toplum Sağlığı Merkezine gittim :KK66: Sağ Olsun oradaki Doktor güzel ilgilendi :KK66: öncesinde uzun uzun konuştuk neden olabilir kanama olsun akıntı olsun ( tabi etkenlerden biri de Kilo :KK43: hatta orada ücretsiz diyetisyen varmış ona da git istersen dedi :KK66: Randevu almam lazım tabi ( gerçi listeleri benimde elimde dolu )

Muayenede spiralin ipini bulamadı :KK70: Tabi ultrason cihazı olmayınca bakamadi yerinde mi değil mi :KK66: ogleden sonra doğum hastanesine git hem ultrason ile bakılır hemde kan tahlilleri yaparlar dedi :KK66:
gebelik testi yaptım bir şey yok görünüyor dedim ama belli olmaz o kandan bakılırsa daha iyi olur dedi :KK66:

Ulen cidden Spiral kaydiysa ve ben hamile kaldiysam yeminle çok gülerim :KK70: Çünkü bu sefer 3.cu kehaneti de tuturmus olurum :KK70:
15 yaşında arkadaşımla sohbet ederken demiştim ileride 1 tane 20, 1 tane 30 yaşında dogururum eee Son bir tane de 40da dogururum menapoz öncesi olur diye dalga gecmistim kendimle :KK70: D :KK70:
2 tanesine dediğim gibi tuttu :KK70:

Birde ilk Spiral takıldığında doktor bundan sonra rahatsın demişti bende bende bu şans varken kesin Spiral kayar hamile kalırım demiştim :KK70: :KK70: :KK70:

Sana be esine gecmis olsun cnm
Kizinada hayal kirikligi icin gecmis olsun

Sen de ben gibi şom agizliysan, masallah dedigin 3 gun yasamiyorsa kendin etmissin kendin bulmussun bacim ne diyim :KK70:

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugun serin bir güne uyandım yine karga kahvaltısını etmeden ;)
Aslında inanılmaz uykum var ama kürünü havuz faslı var malum ;) artık dönünce hala uykum olursa gelince 1 saatcik de olsa uzanır ;)

Yarın eşimin sülalesi ile Bahçeye gitmeyi planlıyoruz ve mecbur onun için ufak da olsa hazırlık yapmam gerekecek ;)
İnşallah hava yarın daha güzel olur ( gerçi ufak gorumce bu havayı görünce kivirabilir :D ama diğerlerinden kivirabilecek kimse yok bildiğim kadarıyla )

Iyi geeler kizlar

Bugun bildirim gunu oldugu tamamiyla aklimdan cikmis. Tartilmayida unuttum kusura bakma oynakbasi34 oynakbasi34 ❤❤❤

Bugun son mesai gunumdu. Arkadaslardan ayrilmak zor gelecek pazartesi dolasip vedalascam onlarla Allah daha iyileriyle karsilastirsin insallah.

Idareden kimse veda yapmadi bana uzuldum bekliyorum bakalim. 8 senedir hizmet veriyorum ne zaman bir yere cekseler ses cikarmadan gittim Isler yurusun hastalar madur olmasin diye elimden geleni yapiyorum. Mesai saatimden fazla calistigim bile oldu. Insan bi elveda der. 1 sene dolmadan calisip gidenleri6
Ü bile cagirip pasta kesip plaket verip hatira fotografi cektirdiler. Ben pastasinda ya da plaketinde degilim isin ama verdigim emegin karsiliginda bir tesekkur ve hoscakali hakettigimi dusunuyorum. Bekliyorum bakalim pazartesi gunu bir hareket olacak mi ya da servis arkadaslarim bana veda yapacaklarmis o gun yonetimden bir hareket gelecek mi. Kimseye bir sey demiyorum ama eger oradan bir veda gelmezse gercekten cok alinicam ve uzulucem..

İnşallah hayalkirikligi yasamazsin canım ;)
Dediğin gibi insan iş yerinde çok şey paylaşıyor ;)
Gerci ben artık değil kırk kat yabanciya değil en yakinlara bile guvenemez hale geldim :(
Bizler hep aman karsimizdakiler uzulmesin aman ben üzerime düşeni yapayım derken hep fedakarlık yaparken insanlar bencil davranabiliyor ;)

Senin gibi yüreği güzel biri ile çalışmış olmanın ne güzel bir şans olduğunu biliyorlardı inşallah ♡♡♡♡
Sen tatlı canını hiç üzme ♡

31 agustosta 31 olcam cnm ☺

Sana be esine gecmis olsun cnm
Kizinada hayal kirikligi icin gecmis olsun

Sen de ben gibi şom agizliysan, masallah dedigin 3 gun yasamiyorsa kendin etmissin kendin bulmussun bacim ne diyim :KK70:

Sorma genelde şom agizliligim vardır :D ama kan sonucu cikmiş tehlike yok şimdilik :D
Bakalım spirali nasıl çıkaracaklar ( nette ipi kopan Spiral ameliyathane şartlarında çıkartılır diyordu :( Acikcasi onu okuyunca biraz tirstim :D
Hiç kalibimin insanı değilimdir :D korktum ama yapacak bir şey yok mecbur bir çaresine bakacağım ;)

Afiyet olsun Dila. Ne güzel tok tutar.
Ben de tarihi yaklaşmış mısır ve çavdar unu buldum dolapta. Çavdarla kabak mücveri yaptım fırında. Kalan unu mısır unuyla karıştırıp tarçınlı havuçlu kek yaptım. Nasıl olacak bilmem. Tamamen doğaçlama.
Ayy kekin tadını özellikle çok merak ettim nasıl oldu?

Günaydın kızlar :KK200:

Dün ki menümü yazıyorum;

Sabah : kalkar kalkmaz hurma marmeladı + 2 bardak detoks suyu 1 saat sonra zeytinli tek yumurtalı omlet
Sabah ara : 3 adet mürdüm eriği + 1 şişe maden suyu
Öğle : fasülyeli karabuğdaylı yoğurtlu salata
Öğle ara : 3 adet ceviz
Akşam : Taze fasülye+kabaklı zeytinyağlı sebze yemeği
Akşam ara : 5 adet tuzsuz yer fıstığı

Toplam kalori 700 kcal

Dün zumba vardı ama ben uyuyakaldım gidemedim, spor yok maalesef..

Bugünkü menüm:
Öğle: 5 Mercimek köftesi, az turşu, 2 acur, 1 salkım siyah üzüm, yarım avuç antep fıstığı
Akşam: 1 dilim ızgara biftek, 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
Ara: yarım kase çiğ kuruyemiş
Spor: Bugünde yok malesef
Su: 2 lt
ayyy günlerdir canım mercimek köftesi çekiyor, bugün detoksum bitince yarın öğlene yapayım ben de yaaa...
Tebrik ederim bu arada menün harika :super:

Bende bugunku menumu vereyim
Sabah peynirli yumurta zeytin salatalık
Araogün muz incir birkaç saat arayla yedim
Aksam 5 adet ızgara kofte 2 kaşık bulgur pilavı salata spor yok maalesef
Harika bir menü :super::nazar: afiyet olsun

Bütünle menüm
Sabah çeyrek simit domates çay
Öğleyin bir tabak kısır çay
Ara bir yeşil elma
Akşam kavurma bir dilim ekmek domates biber
Ara Türk kahvesi yeşil çay
Su 3 lt
Çok güzel menü :KK9:
Iyi geeler kizlar

Üzme kendini şimdiden, bence sana da bi organizasyon yapacaklardır, yıllarca emek vermişsin sonuçta. İnşaallah çok daha iyi bir yere, daha iyi insanlarla tanışacağın bir ortamın olur, her şey gönlünce olsun.

Back