- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
Yaaa geçmiş olsun benim de ülser var iyi anlıyorum seni.. Sen de ne var?Amin canım. Ben yıllardır 50 leri görmedim. En son 60.3 ü gördüm. Onda da ramazandı.resmen aç yaşıyordum mide sorunlarından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa geçmiş olsun benim de ülser var iyi anlıyorum seni.. Sen de ne var?Amin canım. Ben yıllardır 50 leri görmedim. En son 60.3 ü gördüm. Onda da ramazandı.resmen aç yaşıyordum mide sorunlarından.
Aslında o kadar zor değik 1 gün ya hafta 1 yapıyoeumOuuwww çok zor bir detoks, istediğin sonucu sağlıkla alırsın inşaallah
Çok teşekkür ederim canım daha iyileri olsun hepimiz içinÇoook güzel bir kayıpppp tebrik ederim
ayy ben 1 hafta yapıyorsun sandım, yapma çok zararlı diyecektim ama ukalalık da etmek istemedim yanlış anlaşılmayayım diye 1 gün ise iyiymişAslında o kadar zor değik 1 gün ya hafta 1 yapıyoeum
Kız maşallah 1.8 çok güzel nesini beğenmedinFark 1.8 olsun bunada çok şükğr :)
Merhabaaaa arkadaslar...Gunaydınn .
Bende bildirim yapayım mahcup mahcup gecen hafta 1 kilodan fazla verince haftasonu abartmış ve pazartesi +1ile uyanmıştım
Ama azimle gitti sükür
Başlangıç 74.6
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.1
Çok teşekkür ederim canım daha iyileri olsun hepimiz için
Tabi canım memnuniyetle haftada 1 gün ana öğünler süt muz ara öğünlerde süt muz şeyda coşkunun detoksu aslında bana en kolay geleni yapıyorum :)Harika bir sonuç olmuş gerçekten♡♡♡♡♡
Süpersin
Bu arada nasıl yapıyorsun o detoksu yazana bizde haftada 1 yapalım olmadı
2 ye tamamlayqcaktım ben onu :)Kız maşallah 1.8 çok güzel nesini beğenmedin
Tabi canım memnuniyetle haftada 1 gün ana öğünler süt muz ara öğünlerde süt muz şeyda coşkunun detoksu aslında bana en kolay geleni yapıyorum :)
Gastrit reflü var. Açlık çok etkiliyor. Ağrım oluyor. İf yapıyorum ama su içebildiğimden oruç gibi zor gelmiyor.Yaaa geçmiş olsun benim de ülser var iyi anlıyorum seni.. Sen de ne var?
Bu arada kızlar sabah sağlık ocağına gittim ya onlar Spiral konusunda beni Toplum sağlığı merkezine yönlendirdi biz birşey yapamayız diye
Ordan apar topar Toplum Sağlığı Merkezine gittim Sağ Olsun oradaki Doktor güzel ilgilendi öncesinde uzun uzun konuştuk neden olabilir kanama olsun akıntı olsun ( tabi etkenlerden biri de Kilo hatta orada ücretsiz diyetisyen varmış ona da git istersen dedi Randevu almam lazım tabi ( gerçi listeleri benimde elimde dolu )
Muayenede spiralin ipini bulamadı Tabi ultrason cihazı olmayınca bakamadi yerinde mi değil mi ogleden sonra doğum hastanesine git hem ultrason ile bakılır hemde kan tahlilleri yaparlar dedi
gebelik testi yaptım bir şey yok görünüyor dedim ama belli olmaz o kandan bakılırsa daha iyi olur dedi
Ulen cidden Spiral kaydiysa ve ben hamile kaldiysam yeminle çok gülerim Çünkü bu sefer 3.cu kehaneti de tuturmus olurum
15 yaşında arkadaşımla sohbet ederken demiştim ileride 1 tane 20, 1 tane 30 yaşında dogururum eee Son bir tane de 40da dogururum menapoz öncesi olur diye dalga gecmistim kendimle D
2 tanesine dediğim gibi tuttu
Birde ilk Spiral takıldığında doktor bundan sonra rahatsın demişti bende bende bu şans varken kesin Spiral kayar hamile kalırım demiştim
Biri meyve mi dedi. Ay ben sadece meyve yiyerek yaşarım ya. Ama mecbur olunca insan bıkar mı ki.Gercekten süpermiş ben direk yesem olmuyormu muz yemeyi severim ama muz aromalı şeyleri içecek olsun kekdi puddingti hiç sevmem yada ne bileyim başka meyveyle yapılabilir mi acaba?
Esra maşallah çok güzel gitmiş. Hiç azımsama verdiğin miktarı. 100 gr bile olsa çaban var onda. Bir gecede 1 haftada almadık. Tabii zaman alacak vermemiz.Tabi canım memnuniyetle haftada 1 gün ana öğünler süt muz ara öğünlerde süt muz şeyda coşkunun detoksu aslında bana en kolay geleni yapıyorum :)
Bu haftasonu yapcam bende, domates sosu, patlıcan biber sebze dondurcam hep.Kızlar kışlık hazırlık yapıyor musunuz.
Çiğden bamya koydum dondurucuya. Olur mu acaba.