Bence çok iyi fikirSelamlar herkese. Takımca motivasyona ihtiyacımız var. Haftalık spor zorunluluğu mu getirsek şu kadar saat diye.
Tünaydınnn kızlar aşırııı mutluyumm çünkü bugün diyetimin 1.ayı bitti ve 6 kilo verdim. 74 kilodan 68 kiloya düştüm çoooooook şükürrrrgeriye kaldı 13 kilo vee onu da 2 ayda halledicem
Hemen dün ki menümü yazıyorum:
Sabah : kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı hurma marmelatı+2 bardak detoks suyu, 1 saat sonra kahvaltı lorlu yumurta salatası
Sabah arası : 2 adet ceviz + 1 fincan rezene çayı
Öğle : 1 porsiyon light ton balığı + roka salatası + 1 şişe maden suyu
Öğle arası : 1 kutu activia içine 1 adet mürdüm eriği 1 tatlı kaşığı chia ve tarçın
Akşam : 6 yk Kabaklı bulgur + yeşil salata
Akşam arası : inanılmaz tatlı krizine girdim 3 adet hurma yedim (regl öncesiyim o yüzden krizdeyim) + 1 fincan güçlü detoks çayı
Alınan kalori : 790 kcal
Spor : 50 dakika zumba + 40 dakika yürüyüş
Süpersin Dila tebriklerTünaydınnn kızlar aşırııı mutluyumm çünkü bugün diyetimin 1.ayı bitti ve 6 kilo verdim. 74 kilodan 68 kiloya düştüm çoooooook şükürrrrgeriye kaldı 13 kilo vee onu da 2 ayda halledicem
Hemen dün ki menümü yazıyorum:
Sabah : kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı hurma marmelatı+2 bardak detoks suyu, 1 saat sonra kahvaltı lorlu yumurta salatası
Sabah arası : 2 adet ceviz + 1 fincan rezene çayı
Öğle : 1 porsiyon light ton balığı + roka salatası + 1 şişe maden suyu
Öğle arası : 1 kutu activia içine 1 adet mürdüm eriği 1 tatlı kaşığı chia ve tarçın
Akşam : 6 yk Kabaklı bulgur + yeşil salata
Akşam arası : inanılmaz tatlı krizine girdim 3 adet hurma yedim (regl öncesiyim o yüzden krizdeyim) + 1 fincan güçlü detoks çayı
Alınan kalori : 790 kcal
Spor : 50 dakika zumba + 40 dakika yürüyüş
Tatlım nişana bir hafta kala süresiz ertelendi nişanimiz. Nasıl oldu neden oldu ben anlamadım. Zaten en son ben duymuştum nişan olayını...Hayırlısı olsun dedim fazla didiklemeyi sevmem . Gelecek olan yakinlarima planı bozmayacaksiniz dedim geldiler çok güzel bir bayram geçirdik.oynakbasi34 geçmiş olsun canım ..
Daha iyisindir umarım
Elhan napon ,nasıl geçti , nişan yaptinizmi ?
Hayirli olsun kaptanim,hangi bolumu kazani kizcen? Allah hakkinda hayirli olani versin her zmnSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kusura bakmayın bugün de ihmal ettim burayı yoğunluktan ama gündüz kızın Üniversite Kaydıyla bogustuk ama şükür tamamladık aksilik olmadan ♡♡♡♡
Artik Üniversiteli bir kizcem var
Akşam da Annemler ve Erkek kardeşim çaya geldilerYarın tekrar Almanyaya dönüyorlar valla açıkçası yegenleri çok ozleyeceğim özellikle büyük kızı ( 4.5 yaşında ve okadar tatlı halacigim diyor ki ♡♡♡♡ )
Tam eve donecekleri zaman kuzum bana sarıldı ben Halamla kalacağım siz gidin diyeHerkes neler vaat etti neler dedi eve dönsün diye ama kesinlikle siz gidin ben gelmiyorum dedi başka bir şey demedi koptum haline ♡♡♡♡
En sonunda hadi gece olurda ağlara getirir Eniştesi dedik nasılsa sokağın diğer ucu Annemler evi
Benim ufak kızla geceliklerini gidilerek ve sonra hemen uyudu kuzum ♡
Sabah kahvaltıya Anneme gidecegiz nasılsa bari Son gece kalsın dedim ♡
Valla fena alistirdi nasıl ayrilacagiz bilmem
Artık whatsuppdan bol bol görüşürüz yapacak bir şey yok
Aman ihmal etme ilaçlarını da çabuk geçsinTekrar geçmiş olsun ♡
Çok şükür bugün daha iyiyim gerçi kuru öksürük var daha biraz ama eskiye göre geçti bile diyebilirim
Harikasın canımhemen bakıyorum Son bildirimin kaç kiloyla olmuş
Offf çok geçmiş olsun kabizlik gercekten cok zor
İstersen birde gece yatmadan kiraz saplı çay içmeyi dene bende ertesi sabah çok rahatlama sağlıyor hemde rahatsız etmeyecek şekilde ( ishal yapmıyor )
Birde çorba ve yoğurt ağırlıklı beslen ki bagirsaklar yumusasin ♡
Tatlım nişana bir hafta kala süresiz ertelendi nişanimiz. Nasıl oldu neden oldu ben anlamadım. Zaten en son ben duymuştum nişan olayını...Hayırlısı olsun dedim fazla didiklemeyi sevmem . Gelecek olan yakinlarima planı bozmayacaksiniz dedim geldiler çok güzel bir bayram geçirdik.
Asibecim hasta mı oldu? Geçmişi okumadim. Koydeyim kayınpederin yaz evinde. Misafir var çay demliyorum şu an. Işığı gören cat kapı geliyor burada eski usul devam ediyor. Cok soğuk her gece soba yakiyorlarmis yaktirmadim durun ya biraz üşüyelim dedim. Cici kayınvalide kat kat hirkalarla geziyor güler misin ağlar mısın...Hafta içi döneceğiz Gemlik'e...Benim göbek aldı başını gitti...bazlamalar başımı yakacak biraz daha kalırsam..
Hayirli olsun kaptanim,hangi bolumu kazani kizcen? Allah hakkinda hayirli olani versin her zmn
Allah kolaylık versin arkadaşım. Bütün gün oturarak çalışmak zor. İnsan tabii kilo alır. O kadar yorulup spor yapmak ta hayal herhalde. Yaş kaçtı unuttum ben.Slm cnm sag saglim donun insallah evinize
Bende anlayamadigim nedenlerden dolayi kollarimda kizarikliklar cikti ve ayaklarimda odem olustu. Kan almada arkadas rahatsizlandi tam mesai calismaya basladim bashemsire birini ayarlayamadi giderayak kiyagim olsun dedim banane mesaim bitti diyip cekip gidemedim (lanet olsun icimdeki calisma ve hizmet askina) cok yorgunum cok yogunuz 3 gundur. Yarin son calisma gunum pazartesi gunu iliski kesicem insallah
Haydi bakalım Esra. İyi bir sonuç bekliyorum senden. En erken mezun sen olacaksın gibi duruyor. Hedefin kaç kg.İyi geceler kızlar tüm gün yoğunluktan yazamadım bizim işyeri tadilata girecek onun hazırlıkları vardı bugün detoks yaptım muz süt detoksu bişey yemedim başka
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı huzurlu cumalar olsun herkese.
Kaptan ihmal etme tabii. Kızına çok güldüm. Demek o kadar abla olası var kuzunun. Eşine de Allah şifa versin. Böbrek ağrısı çok zor. Küvet varsa doldurup girsin. Kolay düşüyor taşlar. Yoksa sıcak su torbası iyi geliyor.
Gelelim cuma sabahı bildirimine.
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.6
Giden 900 gr
Hedef 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?