- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
su içmeyi biraz daha fazlalaştırırsan sporsuzluk açığını da kapatabilirsin. Harika menü tebrik ederimBugünün menüsü:
1 tabak etli patlıcan
1 kase cacık
1 kase deniz börülcesi salatası
2 bardacık
1 sütlü kahve
Spor: yok
Su: 1.5 lt
Karbonhidrat ağırlıklı beslenme olmuş, mesela öğünlerine bol yeşillik ekleyebilirsen seni karbonhidrattan uzak tutabilir nacizane tavsiyemMerhaba arkadaşlar çok yoğunum malım kayıt haftası gün içerisinde yazamadım tam yatacağım yazayım dedim sabah 1 haşlanmış yumurta domates biber şekersiz çay Ekeml yok
Öğleyin ben iş yerinde arkadaşlara uyuyorum ya çeyrekten az fazla tost
Akşam domates salatası az menemen ekmek yok 3 4 çatal makarna
Su 3 litre
Sana kabızlığın için 2 farklı öneride bulunayım ; sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytin yağına 1 çay kaşığı limon sıkıp içebilirsin ama kalkar kalkmaz hiç bir şey ağzına sürmeden ilk bunu yapmalısınBide benim kabızlık devam ediyor 5 gündür afedersiniz tuvalet yok bu yüzden stresten diyet yapasım gelmiyor ne kadar yemesemde tartıda eksi çıkacağıma artı oluyorum ben
İkinci önerim ise; evinde hurma varsa hurma marmeladı tarifi vermiştim onu 1 tatlı kaşığı yine uyanır uyanmaz aç karnına yersen hemen bağırsaklar harekete geçiyor. Hava değişimi yaşadığımdan ben de 3 gündür tuvalete çıkamamıştım, bu sabah hurma marmelatından yedim ve çok şükür kabızlığım geçti
Çok düşük kalori olmuş, ama yediklerin harika, dayanabiliyorsan maşaallahBugunku menüm
Sabah peynirli yumurta zeytin 1 galeta
Araogun kahve badem günkurusu
Aksam 2 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
3 km yürüyüs maalesef bugun boyle
Günaydın kaptanım, kızına tüm eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum, mezuniyetini de meslek sahibi oluşunu da görmenizi dilerimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece malum yeğenim bizde kaldı yatiya gerçi Annemler sabaha karşı da olsa Annemi isterim diye düşünüyorlardı ama kuzum deliksiz uyudu ♡♡♡♡
Tabi onun yerine ben tedirgin yatınca hem geç uyuyabildim hemde karga kahvaltısını yapmadan uyandım
Neyse kendime limonlu bir yeşil çay yaptım hem bogazlarima iyi gelir hemde sabah sabah bir metabolizmami şöyle bir sirkelemis olurum dedim
Boğaz için adaçayı çok iyi geliyor Kaptanım tavsiye ederim