• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünün menüsü:
1 tabak etli patlıcan
1 kase cacık
1 kase deniz börülcesi salatası
2 bardacık
1 sütlü kahve
Spor: yok :KK43:
Su: 1.5 lt
su içmeyi biraz daha fazlalaştırırsan sporsuzluk açığını da kapatabilirsin. Harika menü tebrik ederim :nazar:

Merhaba arkadaşlar çok yoğunum malım kayıt haftası gün içerisinde yazamadım tam yatacağım yazayım dedim sabah 1 haşlanmış yumurta domates biber şekersiz çay Ekeml yok
Öğleyin ben iş yerinde arkadaşlara uyuyorum ya 😫 çeyrekten az fazla tost
Akşam domates salatası az menemen ekmek yok 3 4 çatal makarna
Su 3 litre
Karbonhidrat ağırlıklı beslenme olmuş, mesela öğünlerine bol yeşillik ekleyebilirsen seni karbonhidrattan uzak tutabilir nacizane tavsiyem :KK200:

Bide benim kabızlık devam ediyor 5 gündür afedersiniz tuvalet yok 😫 bu yüzden stresten diyet yapasım gelmiyor ne kadar yemesemde tartıda eksi çıkacağıma artı oluyorum ben
Sana kabızlığın için 2 farklı öneride bulunayım ; sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytin yağına 1 çay kaşığı limon sıkıp içebilirsin ama kalkar kalkmaz hiç bir şey ağzına sürmeden ilk bunu yapmalısın

İkinci önerim ise; evinde hurma varsa hurma marmeladı tarifi vermiştim onu 1 tatlı kaşığı yine uyanır uyanmaz aç karnına yersen hemen bağırsaklar harekete geçiyor. Hava değişimi yaşadığımdan ben de 3 gündür tuvalete çıkamamıştım, bu sabah hurma marmelatından yedim ve çok şükür kabızlığım geçti

Bugunku menüm
Sabah peynirli yumurta zeytin 1 galeta
Araogun kahve badem günkurusu
Aksam 2 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
3 km yürüyüs maalesef bugun boyle
Çok düşük kalori olmuş, ama yediklerin harika, dayanabiliyorsan maşaallah :nazar:
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gece malum yeğenim bizde kaldı yatiya :KK66: gerçi Annemler sabaha karşı da olsa Annemi isterim diye düşünüyorlardı ama kuzum deliksiz uyudu ♡♡♡♡
Tabi onun yerine ben tedirgin yatınca hem geç uyuyabildim hemde karga kahvaltısını yapmadan uyandım :KK70:

Neyse kendime limonlu bir yeşil çay yaptım hem bogazlarima iyi gelir hemde sabah sabah bir metabolizmami şöyle bir sirkelemis olurum dedim :KK66:
Günaydın kaptanım, kızına tüm eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum, mezuniyetini de meslek sahibi oluşunu da görmenizi dilerim :dua:

Boğaz için adaçayı çok iyi geliyor Kaptanım tavsiye ederim :KK25:

su içmeyi biraz daha fazlalaştırırsan sporsuzluk açığını da kapatabilirsin. Harika menü tebrik ederim :nazar:

Karbonhidrat ağırlıklı beslenme olmuş, mesela öğünlerine bol yeşillik ekleyebilirsen seni karbonhidrattan uzak tutabilir nacizane tavsiyem :KK200:

Sana kabızlığın için 2 farklı öneride bulunayım ; sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytin yağına 1 çay kaşığı limon sıkıp içebilirsin ama kalkar kalkmaz hiç bir şey ağzına sürmeden ilk bunu yapmalısın

İkinci önerim ise; evinde hurma varsa hurma marmeladı tarifi vermiştim onu 1 tatlı kaşığı yine uyanır uyanmaz aç karnına yersen hemen bağırsaklar harekete geçiyor. Hava değişimi yaşadığımdan ben de 3 gündür tuvalete çıkamamıştım, bu sabah hurma marmelatından yedim ve çok şükür kabızlığım geçti

Çok düşük kalori olmuş, ama yediklerin harika, dayanabiliyorsan maşaallah :nazar:

Günaydın kaptanım, kızına tüm eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum, mezuniyetini de meslek sahibi oluşunu da görmenizi dilerim :dua:

Allah razı olsun canım ;) aslında adacayim da vardı iyi hatirlattin zorla da olsa iceyim bari ;)

Menüm arkadaşlar.
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
3.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n 15 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 14 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor 100 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 55 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Taze Fasulye 300 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Karışık Salata 185 kcal
Toplam 1149 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 200 kca

Off en son baktığımda 82,5 tu. Mide botoksu olacağım İstanbula gelince ve diyete başlayacağım ardından. Yemeği kesemiyorum malesef. İştahım çok açık 😢
Ayy canım ya sende kilo almışsın bayağı bende iki kilo fazlayım senden
Birazdan 1saat bisiklet çevircem dün akşam 40dk çevirsin
Mide botoksu ile ilgili diyet yöntemleri ve deneyimlerinde konular var memnun olanlarda hiç veremedim diyenlerde
Inş sen sonuç alırsın fiyati 6000 ve 8000 arasinda degisiyormus

Kabızlık tavsiyen için teşekkür ederim denşycemmmm 😂 birde karbonhidrata katılıyorum bütünde öyle oldu

Menüm arkadaşlar.
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
3.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n 15 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 14 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor 100 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 55 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Taze Fasulye 300 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Karışık Salata 185 kcal
Toplam 1149 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 200 kca
Sizin menilerinize bayılıyorum 😉 bende işe gitmeden kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama bir türlü kalkamıyorum 😉

Sabah bir haşlanmış yumurta çeyrek simit bir dilim peynir ekmek yok
Öğle yine okulda mezunlar buluşmasına özel pilav yapıldı bir kase pilav yedim tavuklu bir tane ayran 🙈🙈🙈😫😫😫ekmek yok
Akşam 4 5 yk bulgur pilavı yanına bamya cacık ekmek yok
Su 3 lt
Çok kötü biliyorum ama bir türlü bayram dönüşü motive olamadım olucam ama birde inşallah cunta kadar tuvalet sorunum çözülür toka ben çok + çıkarım 😫😫

Slm kizlar

Isten gec ciktim bugun tam mesai yaptim. Yanimdaki arkadas rahatsizlanmis gelemedi yerimede birini ayarlayamadi bashemsire. Dedim bugunluk kalirim sikinti olmaz. Eve gelincede hazirlik yaptim. Aksam komsular toplandik oturduk cay ictik vedalastik. Anca geldim eve once size bakayim dedim.

Mesaji yazarken uyukluyorum hatalarim olduysa kusuruma bakmayin

Mide botoksu ile ilgili diyet yöntemleri ve deneyimlerinde konular var memnun yok olanlarda hiç veremedim diyenlerde
Evet okudum ben de bayağı araştırdım. Verilen dozla ve bünye ile ilgili. Ben daha iyi bir fiyat teklifi aldım 😊
Botoksla beraber rejim mantığına girmek gerekiyormuş yoksa zor.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün itibariyle bende artık tam olması gerektiği gibi sıkı bir şekilde beslenmeme odaklaniyorum ;) Hastalığım geçti çok şükür ;) gerçi kuru öksürük devam ediyor ama daha fazla savsaklamanin alemi yok ;)

Sabahları yürüyüş yaparım diyordum ama bu kilolara zor gelecek bel ağrısından belli o yüzden evde Leslie yapmaya çalışırım ;) en azından evde çok mu belim ağrıdı az dinlenir öyle devam ederim ;)

Günaydın ben bugün dayanamadım ve tartıldım gözlerime hatta gözlerime ve hatta gözlerime inanamıyorum :) yarın detoks yapacağım ay bir süprizim varrr aaa dostlar

Bakkkk sabah sabah bu mesajı okurken yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu ♡♡♡♡♡ o detoksu da merak ettim ;) hadi bakalım inşallah harika sonuclar almaya devam edersin canım ;)

Off en son baktığımda 82,5 tu. Mide botoksu olacağım İstanbula gelince ve diyete başlayacağım ardından. Yemeği kesemiyorum malesef. İştahım çok açık 😢

Benim iştah da sadece sıkıntıdan açılıyor resmen :( sinir oldukça birseylere yada birilerine ( ki bu ara kizkardesim deli ediyor beni ) farkında olmadan fazla kaciriyorum :(
Ama dün eşimle de konuştuk kesinlikle bundan sonra sırf kendim için yaşayacağım ( bencilligi öğren artık Aşkım dedi resmen eşim :D ) zaten birilerine de verebilecegim en güzel cevap kesinlikle çok güzel zayıflamak olacak ;)

Selamlar herkese.
Kaptan hayırlı olsun kuzunun okulu inşallah. Ben de kaydını yaptırdım büyük kızımın. Pazartesi açılıyor okulu diye söyleniyordu en son. 😋
Yürüyüşümü yapabildim bugün nihayet. Devamı gelir inşallah.

Teşekkür ederim canım ;) Size de hayırlı olsun ♡ İnşallah çok güzel yerlere geldiklerini de görürüz ♡ Aminnnn

Mide botoksu ile ilgili diyet yöntemleri ve deneyimlerinde konular var memnun olanlarda hiç veremedim diyenlerde

Merak etme canım sende çabucak dönersin eski kilona ♡

Abowwww okadar pahalı mı bu mide botoksu :( bende 300 - 500 gibi bir şeydir diye düşünüyordum :D

Slm kizlar

Isten gec ciktim bugun tam mesai yaptim. Yanimdaki arkadas rahatsizlanmis gelemedi yerimede birini ayarlayamadi bashemsire. Dedim bugunluk kalirim sikinti olmaz. Eve gelincede hazirlik yaptim. Aksam komsular toplandik oturduk cay ictik vedalastik. Anca geldim eve once size bakayim dedim.

Mesaji yazarken uyukluyorum hatalarim olduysa kusuruma bakmayin

Allah yardımcın olsun gerçekten çok yogunmuşsun ;)

Evet okudum ben de bayağı araştırdım. Verilen dozla ve bünye ile ilgili. Ben daha iyi bir fiyat teklifi aldım 😊
Botoksla beraber rejim mantığına girmek gerekiyormuş yoksa zor.

Maalesef her çözümde hep o mantikta olmak gerekiyor ama hep diyorum o mantikta olabilsem zaten Kilo derdim olmazdı :D
Ben en sonunda komple gidip beyni değiştirmem lazım :D şu insülin direnci beni bu ara yine fena zorluyor :(
Dün alt tarafı 4 elma dilim fırın patates yedim resmen daha masadan kalkmadan gözlerim agirlasmaya başladı :( deli oldum ulen hiç mi nişastalı bir şey yiyemeyecegim :(

Back