• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın Arkadaşlar :KK200:

Cuma günü bildirim yapamadım kızım ile ilgileniyordum sürekli ve unutmuşum çok ama çok üzgünüm :KK43:
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım sana özelden numaramı yazayım mesaj çok iyi fikir.

Umarım herkes iyidir :KK200:

Ben dün döndüm tatilden veee sabah tartıldım hala sabit 69 kilodayım bu yüzden çok çok mutluyum. Tatilde ister istemez kaçamaklarım oldu ama bir o kadar da aktiftim, sürekli yürüdüm ve sürekli yüzdüm, ee tabi kızımın peşinden koşmak da ekstra efor sarf ettirdi :KK49:

Bugün yeni bir detoks programına başladım, 1 eylüle kadar 4 kilo daha vermem lazım :KK24:
Haydi inşallah arkadaşım.

Kızlar sizin için buraya tatlı atıştırmalık tarifleri bırakayım, belki seven olur :21:
Tarifler diyetisyen Melda Hanımın tarifleri; kendisinden danışmanlık alıyorum ara sıra..

Hurma marmeladını sabahları aç karnına gün aşırı tüketince kabızlığa iyi geliyor.

Yer fıstıklı bon bon ara öğünlerde müthiş gidiyor, tek ara öğünde 2 adeti geçmemek lazım.

İncirli chia pudingi kahvaltı olarak tüketilebilir ben çok beğendim.

HURMA MARMELADI: 1 kase çekirdeği çıkartılmış Medine hurma üzerine 1 çay bardağı kaynamış su koyuyoruz ve 1 dakika kadar suyun içerisinde bekletiyoruz. Bu bekletme işlemi sırasında hurmaları elimizle ovalıyoruz. Ardından hurma ile su karışımını el blender'ından geçiriyoruz ve hurmaların iyice yumuşamasını sağlıyoruz. İyice yumuşayan hurmalarımızı bir taşım kadar tencerede kaynatıyoruz.

YER FISTIKLI BONBON (6 adet top için)
✓ 8 adet Medine Hurma (yumuşamış olmalı)
✓ 20 adet tuzsuz yerfıstığı
✓ 1 yemek kaşığı sıcak su
✓ Hindistan cevizi, 1 tatlı kaşığı kakao
➢ Hurma ve suyu su rondodan geçiriyoruz.
➢ Kakao ve fıstıkları ekleyerek rondodan geçirmeye devam ediyoruz.
➢ Tariften 6 adet çıkacak şekilde yuvarlıyoruz.
➢ Hindistan ceviziyle kaplıyoruz.

İNCİRLİ CHIA PUDİNGİ: 2 yemek kaşığı chia tohumu + 1 adet kuru incir + 1 tam ceviz + 1 çay fincanı kadar (150 ml) laktozsuz veya light süt + 1 tatlı kaşığı kakao
(Chia’yı, kakaoyu, küçük küçük dilimlenmiş inciri akşamdan süte koyup iyice karıştırıyoruz, sabaha kadar buzdolabında bekletiyoruz. Üzerine cevizi ekliyoruz.)

slm kızlar
şimdiden acayip uykum var
Günaydın arkadaşlar.
Kaptan iyi haydi toparlamışsın biraz. İlaçlar iyi geldi demek.
Hasibe sana ne oldu ki. Normalde alerjik mi bünyen.
Abe şu an spora devam eden bir sen varsın. 👏👏Nescafe yerine Türk kahvesi iç. Selülitlere iyi geliyor diyorlar. 😋
bende bilmiyorum cnm kızarıklıklarıda şans eseri fark ettim yanma kaşıntı ağrı yapmıyordu. sol ayağımdaki ödem gitti gibidamarlarım belli oluyor ama sağ ayağımda hala şişlik var. bugün aklıma şey geldi kan almada sabahtan akşama kadar oturup kan alıyoruz ondan mı ödem oluyor acaba servisteyken sürekli hastaları gezdiğimiz için hareket halindeydik

Merak ettim sistemi.
facede grup cnm ''ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar'' grubun adı

Slm kizlar

Bugun o kadar yogundukki sirt agrisindan mahvoldum resmen. Kani aliyorum, ignenin ucunu degistirip yeni pamuk aliyorum hoopp o arada yeni hasta oturmus oluyor. Tupunu aliyorum ismini dogruluyorum kani alip tekrar igne ve pamuk yenilerken yeni hasta oturuyor. Kafami kaldirip hastalarin suratina bakacak vaktim bile olmadi.

Cikistada carsida dolastim biraz tayin icin rayic belgesi aldim zabita mudurlugunden. Marketlere ugradim. Bir daha carsiya cikamazsam diye esnaf arkadaslarla vedalastim helallestim. Kotu oldum ayy bi ara aglayasim geldi.

Gelelim kiloya
Cuma: 103.9
Bugun 105.1

Dun aksam fark ettim ayaklarimin ustu sismis hamilelik zamanim gibi. Dunde adet oldum. Birde cumadan beri kollarimda kirmizi halka seklinde lekeler cikiyor. Dermatolojiye gittim alerji dedi ilac verdi ama gecince icmedim. Sabah tekrar vardi kizarikliklar. Vucudum bir seye tepki veriyor ama neye tam olarak anlamis degilim. Ogleden sonra kizarikliklar sonuyor ama yinede bugun ilaci almaya baslicam.

Dun kahvaltida 2 dlm ekmek peynir domates salatalik 1 haslama yumurta. Kahvaltiyi gec yaptigim icin oglen kahve ve 4 ceviz yedim. Aksam sehriye corba bulgurlu kabak yogurt

Bugun kahvaltida yarim zeytinli acma(esim birakti erken cikmak zorunda kaldim kahvalti yapamadim) ogle mercimek corba kiymali patlican yemegi yogurt ara sade kahve aksam taze fasulye kavurmasi ve yogurt
Geçmiş olasun canım.Bolbol su içmen lazım alerjini çabuk atlatmak için üstelik kabarcıklar belirirken su çekiyolar vücudunu susuz bırakıyorlar.Büyük ihtimalle ödem yüzünde ağır çıkıyosun.

Merhaba arkadaşlar çok yoğunum malım kayıt haftası gün içerisinde yazamadım tam yatacağım yazayım dedim sabah 1 haşlanmış yumurta domates biber şekersiz çay Ekeml yok
Öğleyin ben iş yerinde arkadaşlara uyuyorum ya 😫 çeyrekten az fazla tost
Akşam domates salatası az menemen ekmek yok 3 4 çatal makarna
Su 3 litre

9
Günaydın arkadaşlar.
Abe şu an spora devam eden bir sen varsın. 👏👏Nescafe yerine Türk kahvesi iç. Selülitlere iyi geliyor diyorlar. 😋
Ben de çok duzenli degil aslında dün 1 saat yürüdüm bugün sadece 3 kilometre yürümüşüm ikizlerden fırsat buldukça yapıyorum diyelim. Tam bir kahve tutkunuyum hangisine firsatım olursa o oluyor kahve makinesi bile günün tantanasında zor geliyor anlatamam😫😫

Bide benim kabızlık devam ediyor 5 gündür afedersiniz tuvalet yok 😫 bu yüzden stresten diyet yapasım gelmiyor ne kadar yemesemde tartıda eksi çıkacağıma artı oluyorum ben
Sabahları aç karnına hindistan cevizi yağı veya çörekotu yagı denesene belki faydası olur

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Kusura bakmayın bugün de ihmal ettim burayı yoğunluktan ama gündüz kızın Üniversite Kaydıyla bogustuk ama şükür tamamladık aksilik olmadan ♡♡♡♡
Artik Üniversiteli bir kizcem var :D

Akşam da Annemler ve Erkek kardeşim çaya geldiler ;) Yarın tekrar Almanyaya dönüyorlar :( valla açıkçası yegenleri çok ozleyeceğim özellikle büyük kızı ( 4.5 yaşında ve okadar tatlı halacigim diyor ki ♡♡♡♡ )
Tam eve donecekleri zaman kuzum bana sarıldı ben Halamla kalacağım siz gidin diye :D Herkes neler vaat etti neler dedi eve dönsün diye ama kesinlikle siz gidin ben gelmiyorum dedi başka bir şey demedi :D koptum haline ♡♡♡♡

En sonunda hadi gece olurda ağlara getirir Eniştesi dedik nasılsa sokağın diğer ucu Annemler evi ;)
Benim ufak kızla geceliklerini gidilerek ve sonra hemen uyudu kuzum ♡
Sabah kahvaltıya Anneme gidecegiz nasılsa bari Son gece kalsın dedim ♡
Valla fena alistirdi nasıl ayrilacagiz bilmem :(

Artık whatsuppdan bol bol görüşürüz yapacak bir şey yok :D

Gunaydin kizlar

30 agustosta facede bir grupla yeni bir sisteme baslicam insallah o zaman duzene girerim. 30una kadar salmicam tabiki dikkat edicem. Bu arada gece ilac icmeyi unuttum yine su an hafif kizarikliklarim var. Bu aksam alarm kurcam artik unutmayayim diye :KK43:

Aman ihmal etme ilaçlarını da çabuk geçsin ;) Tekrar geçmiş olsun ♡

Günaydın arkadaşlar.

Çok şükür bugün daha iyiyim gerçi kuru öksürük var daha biraz ama eskiye göre geçti bile diyebilirim ;)

Slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım bildirim geldi bi baktım diyet gruplarindan😍
oynakbasi34 oynakbasi34 banu abla 80 kilodami ayrildim izine 79 kiloya düşünce aranizdayim tekrar 🥰

Birazdan bisiklet cevircem🤗

Harikasın canım ;) hemen bakıyorum Son bildirimin kaç kiloyla olmuş ;)

Bide benim kabızlık devam ediyor 5 gündür afedersiniz tuvalet yok 😫 bu yüzden stresten diyet yapasım gelmiyor ne kadar yemesemde tartıda eksi çıkacağıma artı oluyorum ben

Offf çok geçmiş olsun kabizlik gercekten cok zor :(
İstersen birde gece yatmadan kiraz saplı çay içmeyi dene bende ertesi sabah çok rahatlama sağlıyor hemde rahatsız etmeyecek şekilde ( ishal yapmıyor )
Birde çorba ve yoğurt ağırlıklı beslen ki bagirsaklar yumusasin ♡

Geçmiş olasun canım.Bolbol su içmen lazım alerjini çabuk atlatmak için üstelik kabarcıklar belirirken su çekiyolar vücudunu susuz bırakıyorlar.Büyük ihtimalle ödem yüzünde ağır çıkıyosun.
büyük ihtimalle öyle cnm sağol :KK200:

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Kusura bakmayın bugün de ihmal ettim burayı yoğunluktan ama gündüz kızın Üniversite Kaydıyla bogustuk ama şükür tamamladık aksilik olmadan ♡♡♡♡
Artik Üniversiteli bir kizcem var :KK70:

Akşam da Annemler ve Erkek kardeşim çaya geldiler :KK66: Yarın tekrar Almanyaya dönüyorlar :KK43: valla açıkçası yegenleri çok ozleyeceğim özellikle büyük kızı ( 4.5 yaşında ve okadar tatlı halacigim diyor ki ♡♡♡♡ )
Tam eve donecekleri zaman kuzum bana sarıldı ben Halamla kalacağım siz gidin diye :KK70: Herkes neler vaat etti neler dedi eve dönsün diye ama kesinlikle siz gidin ben gelmiyorum dedi başka bir şey demedi :KK70: koptum haline ♡♡♡♡

En sonunda hadi gece olurda ağlara getirir Eniştesi dedik nasılsa sokağın diğer ucu Annemler evi :KK66:
Benim ufak kızla geceliklerini gidilerek ve sonra hemen uyudu kuzum ♡
Sabah kahvaltıya Anneme gidecegiz nasılsa bari Son gece kalsın dedim ♡
Valla fena alistirdi nasıl ayrilacagiz bilmem :KK43:

Artık whatsuppdan bol bol görüşürüz yapacak bir şey yok :KK70:

Aman ihmal etme ilaçlarını da çabuk geçsin :KK66: Tekrar geçmiş olsun ♡

Çok şükür bugün daha iyiyim gerçi kuru öksürük var daha biraz ama eskiye göre geçti bile diyebilirim :KK66:

Harikasın canım :KK66: hemen bakıyorum Son bildirimin kaç kiloyla olmuş :KK66:

Offf çok geçmiş olsun kabizlik gercekten cok zor :KK43:
İstersen birde gece yatmadan kiraz saplı çay içmeyi dene bende ertesi sabah çok rahatlama sağlıyor hemde rahatsız etmeyecek şekilde ( ishal yapmıyor )
Birde çorba ve yoğurt ağırlıklı beslen ki bagirsaklar yumusasin ♡

sağol cnm. az önce içtim ilacımı unutmadan.
kızçenede hayırlı olsun tekrar. mezuniyetini de görürüz inşallah

Hayirli olsun kaptan her şey gönlünce olsun kızınızın

Sağ olasın canım ♡ okulu çok beğendi inşallah güzel arkadaşlıkları da olur ♡

Bugunku menüm
Sabah peynirli yumurta zeytin 1 galeta
Araogun kahve badem günkurusu
Aksam 2 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
3 km yürüyüs maalesef bugun boyle

Afiyet olsun canım ;) gayet güzel bir menü ♡

büyük ihtimalle öyle cnm sağol :KK200:

sağol cnm. az önce içtim ilacımı unutmadan.
kızçenede hayırlı olsun tekrar. mezuniyetini de görürüz inşallah

Allah razı olsun canım inşallah o günleri de görürüz ♡ Rabbim herkese nasip etsin ....Aminnn

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece malum yeğenim bizde kaldı yatiya ;) gerçi Annemler sabaha karşı da olsa Annemi isterim diye düşünüyorlardı ama kuzum deliksiz uyudu ♡♡♡♡
Tabi onun yerine ben tedirgin yatınca hem geç uyuyabildim hemde karga kahvaltısını yapmadan uyandım :D

Neyse kendime limonlu bir yeşil çay yaptım hem bogazlarima iyi gelir hemde sabah sabah bir metabolizmami şöyle bir sirkelemis olurum dedim ;)

Günaydın Yol Arkadaşlarım :KK200:

Dün ki menümü paylaşayım;

Sabah : kalkar kalkmaz 2 bardak detoks suyu, 1 saat sonra incirli chia pudingi
Sabah arası : 5 adet çiğ fındık + 1 sade türk kahvesi
Öğle : 6 yemek kaşığı bulgurlu kabak + 2 yemek kaşığı light yoğurt
Öğle arası : 3 adet mürdüm eriği + 5 adet çiğ badem + 1 fincan adaçayı
Akşam : 1 kase detoks çorba (kabak+mercimek) + bol yeşil salata
Akşam arası : 1 bardak maydanoz kürü (elma sirkesi+maydonoz+limon)
Su 4 litre civarı
Toplam alınan kalori 680
Spor : 30 dakika zumba, 30 dakika pilates, 30 dakika yürüyüş :KK52:

Back