Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enerjin buraya geldi esraaGünaydınnnnnnlarrrrrr günaydınlar bugünde sağlıklı beslenme diyet demiyorum sinirlerim bozuluyor sabahına uyandıkk tüm enerjimle sizleri kocaman kucaklıyorummmmm
Haydi inşallah arkadaşım.Günaydın Arkadaşlar
Cuma günü bildirim yapamadım kızım ile ilgileniyordum sürekli ve unutmuşum çok ama çok üzgünüm
oynakbasi34 kaptanım sana özelden numaramı yazayım mesaj çok iyi fikir.
Umarım herkes iyidir
Ben dün döndüm tatilden veee sabah tartıldım hala sabit 69 kilodayım bu yüzden çok çok mutluyum. Tatilde ister istemez kaçamaklarım oldu ama bir o kadar da aktiftim, sürekli yürüdüm ve sürekli yüzdüm, ee tabi kızımın peşinden koşmak da ekstra efor sarf ettirdi
Bugün yeni bir detoks programına başladım, 1 eylüle kadar 4 kilo daha vermem lazım
bende bilmiyorum cnm kızarıklıklarıda şans eseri fark ettim yanma kaşıntı ağrı yapmıyordu. sol ayağımdaki ödem gitti gibidamarlarım belli oluyor ama sağ ayağımda hala şişlik var. bugün aklıma şey geldi kan almada sabahtan akşama kadar oturup kan alıyoruz ondan mı ödem oluyor acaba servisteyken sürekli hastaları gezdiğimiz için hareket halindeydikGünaydın arkadaşlar.
Kaptan iyi haydi toparlamışsın biraz. İlaçlar iyi geldi demek.
Hasibe sana ne oldu ki. Normalde alerjik mi bünyen.
Abe şu an spora devam eden bir sen varsın. Nescafe yerine Türk kahvesi iç. Selülitlere iyi geliyor diyorlar.
facede grup cnm ''ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar'' grubun adıMerak ettim sistemi.
Geçmiş olasun canım.Bolbol su içmen lazım alerjini çabuk atlatmak için üstelik kabarcıklar belirirken su çekiyolar vücudunu susuz bırakıyorlar.Büyük ihtimalle ödem yüzünde ağır çıkıyosun.Slm kizlar
Bugun o kadar yogundukki sirt agrisindan mahvoldum resmen. Kani aliyorum, ignenin ucunu degistirip yeni pamuk aliyorum hoopp o arada yeni hasta oturmus oluyor. Tupunu aliyorum ismini dogruluyorum kani alip tekrar igne ve pamuk yenilerken yeni hasta oturuyor. Kafami kaldirip hastalarin suratina bakacak vaktim bile olmadi.
Cikistada carsida dolastim biraz tayin icin rayic belgesi aldim zabita mudurlugunden. Marketlere ugradim. Bir daha carsiya cikamazsam diye esnaf arkadaslarla vedalastim helallestim. Kotu oldum ayy bi ara aglayasim geldi.
Gelelim kiloya
Cuma: 103.9
Bugun 105.1
Dun aksam fark ettim ayaklarimin ustu sismis hamilelik zamanim gibi. Dunde adet oldum. Birde cumadan beri kollarimda kirmizi halka seklinde lekeler cikiyor. Dermatolojiye gittim alerji dedi ilac verdi ama gecince icmedim. Sabah tekrar vardi kizarikliklar. Vucudum bir seye tepki veriyor ama neye tam olarak anlamis degilim. Ogleden sonra kizarikliklar sonuyor ama yinede bugun ilaci almaya baslicam.
Dun kahvaltida 2 dlm ekmek peynir domates salatalik 1 haslama yumurta. Kahvaltiyi gec yaptigim icin oglen kahve ve 4 ceviz yedim. Aksam sehriye corba bulgurlu kabak yogurt
Bugun kahvaltida yarim zeytinli acma(esim birakti erken cikmak zorunda kaldim kahvalti yapamadim) ogle mercimek corba kiymali patlican yemegi yogurt ara sade kahve aksam taze fasulye kavurmasi ve yogurt
Ben de çok duzenli degil aslında dün 1 saat yürüdüm bugün sadece 3 kilometre yürümüşüm ikizlerden fırsat buldukça yapıyorum diyelim. Tam bir kahve tutkunuyum hangisine firsatım olursa o oluyor kahve makinesi bile günün tantanasında zor geliyor anlatamamGünaydın arkadaşlar.
Abe şu an spora devam eden bir sen varsın. Nescafe yerine Türk kahvesi iç. Selülitlere iyi geliyor diyorlar.
Sabahları aç karnına hindistan cevizi yağı veya çörekotu yagı denesene belki faydası olurBide benim kabızlık devam ediyor 5 gündür afedersiniz tuvalet yok bu yüzden stresten diyet yapasım gelmiyor ne kadar yemesemde tartıda eksi çıkacağıma artı oluyorum ben
Gunaydin kizlar
30 agustosta facede bir grupla yeni bir sisteme baslicam insallah o zaman duzene girerim. 30una kadar salmicam tabiki dikkat edicem. Bu arada gece ilac icmeyi unuttum yine su an hafif kizarikliklarim var. Bu aksam alarm kurcam artik unutmayayim diye
Günaydın arkadaşlar.
Slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım bildirim geldi bi baktım diyet gruplarindan
oynakbasi34 banu abla 80 kilodami ayrildim izine 79 kiloya düşünce aranizdayim tekrar
Birazdan bisiklet cevircem
Bide benim kabızlık devam ediyor 5 gündür afedersiniz tuvalet yok bu yüzden stresten diyet yapasım gelmiyor ne kadar yemesemde tartıda eksi çıkacağıma artı oluyorum ben
büyük ihtimalle öyle cnm sağolGeçmiş olasun canım.Bolbol su içmen lazım alerjini çabuk atlatmak için üstelik kabarcıklar belirirken su çekiyolar vücudunu susuz bırakıyorlar.Büyük ihtimalle ödem yüzünde ağır çıkıyosun.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kusura bakmayın bugün de ihmal ettim burayı yoğunluktan ama gündüz kızın Üniversite Kaydıyla bogustuk ama şükür tamamladık aksilik olmadan ♡♡♡♡
Artik Üniversiteli bir kizcem var
Akşam da Annemler ve Erkek kardeşim çaya geldiler Yarın tekrar Almanyaya dönüyorlar valla açıkçası yegenleri çok ozleyeceğim özellikle büyük kızı ( 4.5 yaşında ve okadar tatlı halacigim diyor ki ♡♡♡♡ )
Tam eve donecekleri zaman kuzum bana sarıldı ben Halamla kalacağım siz gidin diye Herkes neler vaat etti neler dedi eve dönsün diye ama kesinlikle siz gidin ben gelmiyorum dedi başka bir şey demedi koptum haline ♡♡♡♡
En sonunda hadi gece olurda ağlara getirir Eniştesi dedik nasılsa sokağın diğer ucu Annemler evi
Benim ufak kızla geceliklerini gidilerek ve sonra hemen uyudu kuzum ♡
Sabah kahvaltıya Anneme gidecegiz nasılsa bari Son gece kalsın dedim ♡
Valla fena alistirdi nasıl ayrilacagiz bilmem
Artık whatsuppdan bol bol görüşürüz yapacak bir şey yok
Aman ihmal etme ilaçlarını da çabuk geçsin Tekrar geçmiş olsun ♡
Çok şükür bugün daha iyiyim gerçi kuru öksürük var daha biraz ama eskiye göre geçti bile diyebilirim
Harikasın canım hemen bakıyorum Son bildirimin kaç kiloyla olmuş
Offf çok geçmiş olsun kabizlik gercekten cok zor
İstersen birde gece yatmadan kiraz saplı çay içmeyi dene bende ertesi sabah çok rahatlama sağlıyor hemde rahatsız etmeyecek şekilde ( ishal yapmıyor )
Birde çorba ve yoğurt ağırlıklı beslen ki bagirsaklar yumusasin ♡
Hayirli olsun kaptan her şey gönlünce olsun kızınızın
Bugunku menüm
Sabah peynirli yumurta zeytin 1 galeta
Araogun kahve badem günkurusu
Aksam 2 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
3 km yürüyüs maalesef bugun boyle
büyük ihtimalle öyle cnm sağol
sağol cnm. az önce içtim ilacımı unutmadan.
kızçenede hayırlı olsun tekrar. mezuniyetini de görürüz inşallah