asla vazgçemye niyetim yok . Allah bağılasın evlatlarını ve evlatlarımızıAskolsun arkadasım 80 ler ne ki ben doguma 90 la gittim ikiz oldugu halde çıktıgimda 83 filandım 1 yılda ancak 82 filan gelebilmistim sıkı olmasada şubat ayindan beri dikkat ediyorum bugun ancak 72 olmusum zorla o da...Troit ve inatçı bir metabolizmam var aldıkları cok kıymetli asla kaybetmek istemiyorumacelesi yok ama gidecek vazgecme sakın en büyük hatan olur
oynakbasi34 kaptanim selamlar, henuz listenizi paylasmadiniz her sey yolunda mi, yardima ihtiyaciniz var mi diye bir bakayim dedim.Ama halletmissiniz
Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.Valla fena hastayım hatta şu anda hava makinesine bagliyken buraya bakıyorumSon anda gelen olursa eksikleri duzeltirim olmadı kalır artık öyle
Bugün sonuç listeleri de bende ama sıkıntı yok hallederim onuda ♡
Teşekkür ederim alaka için ♡♡♡♡
Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.
Acil sifalar diliyorum.
Tabiki canim, ben buralardayim, sonuc listelerinede yardim ederim, iyi hissetmezsen kaptanim, sevgiler.Allah razı olsun canımşu makinede ilaç bitsin zorla da olsa yemek yiyip hemen listeleri duzenleyecegim geç olmadan Sıkıntı olursa rahatsız ederim seni ♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?