• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar günaydın benim internet paketim yoktu hiç yazamadım bayramda tabi bir sürü kaçamak yaptım ama tartıldım geçen cuma 55.9 bu hafta 55.7 😉

Eklentiler

• 20ED37B6-C546-4946-83B4-756A84E458E5.jpeg
    20ED37B6-C546-4946-83B4-756A84E458E5.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 18
Ben bu hafta kötü sonuçlardayım geçen hafta 82.7 bu hafta 83 regl olucam 2 gün sonra belkide onun şişliği
Ayy Esra sen 80 kilo için mi ameliyat düşündün. 80 ne ki. Çok rahat verirsin emin ol. Ben de 82 den düştüm 60 lara. Doğum sonrası.

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
Usagisan ( 81 /80.4 / 0.6/ % 0.74)
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / / / % )
Colombre ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg
esraas ( / / / % ) Yeni Üye, Başlangıç Tarihi 28 Temmuz, Başlangıç 85 kg, Hedef 60 kg

8. Takım Ortalaması; %

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Dünden beri 3 kere istifrağ ettim ve ses iyice gitti :KK43: bugün doktora gideceğim sağlık ocağına :KK66: en azından şu bogazimda oluşan gicigi belki rahatlatacak bir şey verir :KK66:

Dünden beri doğru düzgün bir şeyde yemedim :KK43: aslında felaket açım ama bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor :KK43:

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu bende iyi gelir diye butun gun sıcak süt içerim diye düşünüyordum :KK66: sıcak su içmeye çalışırım bende hem bogazlarimi yumuşatır belki :KK66: dediğin gibi birde ıhlamur bol limonlu ♡
Geçmiş olsun kaptanım.Sıcak limonlu tavuk çorbası çok iyi gelir böyle zamanlarda.Gıcığada zencefil bal limonu karıştırıp gıcık geldikçe bi çay kaşığı kadar tut ağzında iyi gelecektir.Kendine iyi bakki çabuk atlatasın.:KK43:

Ayy Esra sen 80 kilo için mi ameliyat düşündün. 80 ne ki. Çok rahat verirsin emin ol. Ben de 82 den düştüm 60 lara. Doğum sonrası.
İNŞALLAH BENDE DÜŞERİM BAZEN DOLUP TAŞIYORUM İŞTE BU ARALAR RUH SAĞLIĞIM SANIRIM PEK YERİNDE DEĞİL ÇOK DUYGUSALLAŞTIM HERŞEYİ KAFAYA TAKIYORUM GEÇİCİ BİR SÜREÇ YOL UZUN VE BENİ KORKUTUYOR AYNI YOLLARDAN DEFALARCA GEÇTİM DÜŞTÜM ALDIM DÜŞTÜM ALDIM YIPRANDIM O YÜZDEN BU DEFA GERÇEKTEN KALICI OLSUN İSTİYORUM

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / / / % )
Colombre ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg
esraas ( / / / % ) Yeni Üye, Başlangıç Tarihi 28 Temmuz, Başlangıç 85 kg, Hedef 60 kg

8. Takım Ortalaması; %
KAPTAN BEN YAZMIŞTIM SABAH AMA SANIRIM GÖRMEDİNİZ

İNŞALLAH BENDE DÜŞERİM BAZEN DOLUP TAŞIYORUM İŞTE BU ARALAR RUH SAĞLIĞIM SANIRIM PEK YERİNDE DEĞİL ÇOK DUYGUSALLAŞTIM HERŞEYİ KAFAYA TAKIYORUM GEÇİCİ BİR SÜREÇ YOL UZUN VE BENİ KORKUTUYOR AYNI YOLLARDAN DEFALARCA GEÇTİM DÜŞTÜM ALDIM DÜŞTÜM ALDIM YIPRANDIM O YÜZDEN BU DEFA GERÇEKTEN KALICI OLSUN İSTİYORUM
Askolsun arkadasım 80 ler ne ki ben doguma 90 la gittim ikiz oldugu halde çıktıgimda 83 filandım 1 yılda ancak 82 filan gelebilmistim sıkı olmasada şubat ayindan beri dikkat ediyorum bugun ancak 72 olmusum zorla o da...Troit ve inatçı bir metabolizmam var aldıkları cok kıymetli asla kaybetmek istemiyorum🤭 acelesi yok ama gidecek vazgecme sakın en büyük hatan olur

Slm kizlar

Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1

Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Dünden beri 3 kere istifrağ ettim ve ses iyice gitti :KK43: bugün doktora gideceğim sağlık ocağına :KK66: en azından şu bogazimda oluşan gicigi belki rahatlatacak bir şey verir :KK66:

Dünden beri doğru düzgün bir şeyde yemedim :KK43: aslında felaket açım ama bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor :KK43:

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu bende iyi gelir diye butun gun sıcak süt içerim diye düşünüyordum :KK66: sıcak su içmeye çalışırım bende hem bogazlarimi yumuşatır belki :KK66: dediğin gibi birde ıhlamur bol limonlu ♡
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Tekrar herkese hayırlı günler ;)

Buraya yazdıktan sonra zorda olsa giyinip doktora gittim ;)
Şansıma benim aile hekimi izindeymis ama yerine bakan Hâtun hiç bekletmedi direk muayeneye aldı ;)

Doktor nerede üşütün sen böyle dedi :( hava sıcak diye hep vantilatör birde bayramda buzlu su içince bu hale geldim dedim ;)
Bir poşet dolusu ilaç verdi resmen :(
Hatta günde 6 kere de hava makinesine baglanmam gerekiyor :( en sevmediğim şey aslında ama çabuk toparlanmamim tek yolu ;)

Günaysın gençler..
geçmiş bayramınız kutlu olsun inş.
Allah affetsin bayramları sevmediğimden ötürü kutlamak aklıma gelmemişti.
bayramım berbat geçti. tabi Allah beterinden saklasın. ilk gnü çiftliğe gittik. eşim sattığı hayvanlaarı orada kesit. 8 tane büyük baş kesti. et sahiplerine ikram ve hizmetle geçti akşama kadar. bir ara hiç bitmeyecek sandım.
sonra biz eve geçtik. eşim gece işe gitti. ha bu arada arefe günü kaza yapmış eşim. çok dikkatsiz bir sürücüdür. tamam cana gelmesin de mala da gelmesin yani. kolay mı kazanılıyor!
perşembe günü şefim geldi işe bugün de ben.
tatilden beri evdeyim hep bunalmıştım iyi oldu işe gelmek. sözde pazartesi tatilimiz başlıyor yarın biz ankaraya gideceğiz ama arabamız yok :KK70:
heee bu arada et yemekten kısmet olmadı sayılır.

çok geçmiş olsun. et dokunmaz bence üşüttün mideyi ya dad karıştırdıysan ondan olmuştur. miden alışık olmasa bile bizim buralarda sabah aç karnına et yerler normalde bile :KK70: (tabi ben bunu yapamıyorum)

meyveye bayılırım. küçükken çok erken kalkardım. 5 gibi falan. akıllı bir çocuktum kimseye elleşmezdim dolaba girer meyve yerdim o geldi aklıma :KK70:
bana ilginç bir şekilde meyve hiç kilo yapmıyor. belki sana da yapmaz takip et bence.

bı kadar dertlenecek bir kiloda mısın?? mide ameliyatı dakolay değil ki. artık ümidin kalmadığı zaman olmalı. ne bileyim ben kendime hakim olamam yer ameliyatı faciaya çevirebilirim :KK70:

o ne biçim menü gıııı??
güya hastane. çok sağlıksız. çorba protein salata ayran meyve falan olsaymış. normalde diyette olmazken bile ben onları yiyemem. mideme oturur.

Allah korumuş canım ♡ Rabbim eşini sizlere bagislamis ;) gerçi tatil öncesi kötü olmuş ama olmadı araba kiralayın yada atıyorum çok yakın birinden emanet alın ( bizim eşimin arkadaşı sağ olsun arabamiz olduğu halde bazen bahçeye gitmeye niyetimiz olduğunu duyunca alın benimkini daha büyük çocuklar rahat eder der hep :D )

Başlangıç 63.1
Geçen hafta 61.7
Bu hafta 61.5
Giden 0.2 kg
Neyse ki artı çıkmadım şükür. Bir de Adet olup şu ödemi atsaydım iyiydi.

Tebrikler canım az da olsa eksiyle listeye dahil oluyorsun ;) eminim haftaya çok çok güzel bir eksi gelecektir odemler de gidince ♡

Kızlar günaydın benim internet paketim yoktu hiç yazamadım bayramda tabi bir sürü kaçamak yaptım ama tartıldım geçen cuma 55.9 bu hafta 55.7 😉

Süpersin canım ;) eğer An itibaren her gün düzenli paylaşımın olursa haftaya seni de listeye dahil ederim ;)

Ben bu hafta kötü sonuçlardayım geçen hafta 82.7 bu hafta 83 regl olucam 2 gün sonra belkide onun şişliği

Canım bu hafta listeye girecektin ama artiyla giriş maalesef olmuyor :(
Yani mecbur bir sonraki haftaya kalıyor senin giriş kural gereği ;)

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Geçmiş olsun kaptanım.Sıcak limonlu tavuk çorbası çok iyi gelir böyle zamanlarda.Gıcığada zencefil bal limonu karıştırıp gıcık geldikçe bi çay kaşığı kadar tut ağzında iyi gelecektir.Kendine iyi bakki çabuk atlatasın.:KK43:

Sağ olasın canım valla ilaçlara hemen başladım ;) istemesemde icecegim yoksa zor geçecek ;) bir yandan da dediğin gibi yaparım ;)

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / 1.76 % )
Colombre ( 61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32 % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg

8. Takım Ortalaması; %

Slm kizlar

Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1

Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.

Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Aleyküm selam canım ;) hadi bak bayram faslı da bitti senide daha sık görelim aramızda ;)

Ben şu hastalığı da atayım bomba gibi geleceğim inşallah ♡♡♡♡
Anam 2 - 3 saatte bir hava makinesi beni deli ediyor ama baya rahatlatıyor o An Allahtan ;) yoksa çekilecek gibi değil :(

Back