Yoktur yoktur. Menülerin ve sporun getirisi bu. Bravo.Günaydınnnn... Hayırlı cumalar...
Başlangıç 74.6
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 72.5
ben şoktayım regli oldum bitmek üzere tartıda bir aksilik yoktur insallah
Ayy Esra sen 80 kilo için mi ameliyat düşündün. 80 ne ki. Çok rahat verirsin emin ol. Ben de 82 den düştüm 60 lara. Doğum sonrası.Ben bu hafta kötü sonuçlardayım geçen hafta 82.7 bu hafta 83 regl olucam 2 gün sonra belkide onun şişliği
Yoktur yoktur. Menülerin ve sporun getirisi bu. Bravo.
Yoktur dimiçok zor kilo veriyorum tiroit hastasiyım 19 temmuzda 75.4 ile başlamıştım aslinda zorla bu kadar
Maşallah canım üstelikte bayram haftasıGünaydınnnn... Hayırlı cumalar...
Başlangıç 74.6
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 72.5
ben şoktayım regli oldum bitmek üzere tartıda bir aksilik yoktur insallah
Geçmiş olsun kaptanım.Sıcak limonlu tavuk çorbası çok iyi gelir böyle zamanlarda.Gıcığada zencefil bal limonu karıştırıp gıcık geldikçe bi çay kaşığı kadar tut ağzında iyi gelecektir.Kendine iyi bakki çabuk atlatasın.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. ...Aminnnn
Dünden beri 3 kere istifrağ ettim ve ses iyice gittibugün doktora gideceğim sağlık ocağına en azından şu bogazimda oluşan gicigi belki rahatlatacak bir şey verir
Dünden beri doğru düzgün bir şeyde yemedimaslında felaket açım ama bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu bende iyi gelir diye butun gun sıcak süt içerim diye düşünüyordumsıcak su içmeye çalışırım bende hem bogazlarimi yumuşatır belki dediğin gibi birde ıhlamur bol limonlu ♡
İNŞALLAH BENDE DÜŞERİM BAZEN DOLUP TAŞIYORUM İŞTE BU ARALAR RUH SAĞLIĞIM SANIRIM PEK YERİNDE DEĞİL ÇOK DUYGUSALLAŞTIM HERŞEYİ KAFAYA TAKIYORUM GEÇİCİ BİR SÜREÇ YOL UZUN VE BENİ KORKUTUYOR AYNI YOLLARDAN DEFALARCA GEÇTİM DÜŞTÜM ALDIM DÜŞTÜM ALDIM YIPRANDIM O YÜZDEN BU DEFA GERÇEKTEN KALICI OLSUN İSTİYORUMAyy Esra sen 80 kilo için mi ameliyat düşündün. 80 ne ki. Çok rahat verirsin emin ol. Ben de 82 den düştüm 60 lara. Doğum sonrası.
KAPTAN BEN YAZMIŞTIM SABAH AMA SANIRIM GÖRMEDİNİZ***8. TAKIM 635. ETAP***
Frytiop ( 68.3 / / / % )
Usagisan ( 81 /80.4 / 0.6/ % 0.74)
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / / / % )
Colombre ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg
esraas ( / / / % ) Yeni Üye, Başlangıç Tarihi 28 Temmuz, Başlangıç 85 kg, Hedef 60 kg
8. Takım Ortalaması; %
Askolsun arkadasım 80 ler ne ki ben doguma 90 la gittim ikiz oldugu halde çıktıgimda 83 filandım 1 yılda ancak 82 filan gelebilmistim sıkı olmasada şubat ayindan beri dikkat ediyorum bugun ancak 72 olmusum zorla o da...Troit ve inatçı bir metabolizmam var aldıkları cok kıymetli asla kaybetmek istemiyorumİNŞALLAH BENDE DÜŞERİM BAZEN DOLUP TAŞIYORUM İŞTE BU ARALAR RUH SAĞLIĞIM SANIRIM PEK YERİNDE DEĞİL ÇOK DUYGUSALLAŞTIM HERŞEYİ KAFAYA TAKIYORUM GEÇİCİ BİR SÜREÇ YOL UZUN VE BENİ KORKUTUYOR AYNI YOLLARDAN DEFALARCA GEÇTİM DÜŞTÜM ALDIM DÜŞTÜM ALDIM YIPRANDIM O YÜZDEN BU DEFA GERÇEKTEN KALICI OLSUN İSTİYORUM
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendineSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. ...Aminnnn
Dünden beri 3 kere istifrağ ettim ve ses iyice gittibugün doktora gideceğim sağlık ocağına en azından şu bogazimda oluşan gicigi belki rahatlatacak bir şey verir
Dünden beri doğru düzgün bir şeyde yemedimaslında felaket açım ama bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu bende iyi gelir diye butun gun sıcak süt içerim diye düşünüyordumsıcak su içmeye çalışırım bende hem bogazlarimi yumuşatır belki dediğin gibi birde ıhlamur bol limonlu ♡
Günaysın gençler..
geçmiş bayramınız kutlu olsun inş.
Allah affetsin bayramları sevmediğimden ötürü kutlamak aklıma gelmemişti.
bayramım berbat geçti. tabi Allah beterinden saklasın. ilk gnü çiftliğe gittik. eşim sattığı hayvanlaarı orada kesit. 8 tane büyük baş kesti. et sahiplerine ikram ve hizmetle geçti akşama kadar. bir ara hiç bitmeyecek sandım.
sonra biz eve geçtik. eşim gece işe gitti. ha bu arada arefe günü kaza yapmış eşim. çok dikkatsiz bir sürücüdür. tamam cana gelmesin de mala da gelmesin yani. kolay mı kazanılıyor!
perşembe günü şefim geldi işe bugün de ben.
tatilden beri evdeyim hep bunalmıştım iyi oldu işe gelmek. sözde pazartesi tatilimiz başlıyor yarın biz ankaraya gideceğiz ama arabamız yok
heee bu arada et yemekten kısmet olmadı sayılır.
çok geçmiş olsun. et dokunmaz bence üşüttün mideyi ya dad karıştırdıysan ondan olmuştur. miden alışık olmasa bile bizim buralarda sabah aç karnına et yerler normalde bile(tabi ben bunu yapamıyorum)
meyveye bayılırım. küçükken çok erken kalkardım. 5 gibi falan. akıllı bir çocuktum kimseye elleşmezdim dolaba girer meyve yerdim o geldi aklıma
bana ilginç bir şekilde meyve hiç kilo yapmıyor. belki sana da yapmaz takip et bence.
bı kadar dertlenecek bir kiloda mısın?? mide ameliyatı dakolay değil ki. artık ümidin kalmadığı zaman olmalı. ne bileyim ben kendime hakim olamam yer ameliyatı faciaya çevirebilirim
o ne biçim menü gıııı??
güya hastane. çok sağlıksız. çorba protein salata ayran meyve falan olsaymış. normalde diyette olmazken bile ben onları yiyemem. mideme oturur.
Başlangıç 63.1
Geçen hafta 61.7
Bu hafta 61.5
Giden 0.2 kg
Neyse ki artı çıkmadım şükür. Bir de Adet olup şu ödemi atsaydım iyiydi.
Kızlar günaydın benim internet paketim yoktu hiç yazamadım bayramda tabi bir sürü kaçamak yaptım ama tartıldım geçen cuma 55.9 bu hafta 55.7
Ben bu hafta kötü sonuçlardayım geçen hafta 82.7 bu hafta 83 regl olucam 2 gün sonra belkide onun şişliği
Geçmiş olsun kaptanım.Sıcak limonlu tavuk çorbası çok iyi gelir böyle zamanlarda.Gıcığada zencefil bal limonu karıştırıp gıcık geldikçe bi çay kaşığı kadar tut ağzında iyi gelecektir.Kendine iyi bakki çabuk atlatasın.
Slm kizlar
Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1
Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?