Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bu hafta kötü sonuçlardayım geçen hafta 82.7 bu hafta 83 regl olucam 2 gün sonra belkide onun şişliği
Ayy Esra sen 80 kilo için mi ameliyat düşündün. 80 ne ki. Çok rahat verirsin emin ol. Ben de 82 den düştüm 60 lara. Doğum sonrası.

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
Usagisan ( 81 /80.4 / 0.6/ % 0.74)
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / / / % )
Colombre ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg
esraas ( / / / % ) Yeni Üye, Başlangıç Tarihi 28 Temmuz, Başlangıç 85 kg, Hedef 60 kg

8. Takım Ortalaması; %

Geçmiş olsun kaptanım.Sıcak limonlu tavuk çorbası çok iyi gelir böyle zamanlarda.Gıcığada zencefil bal limonu karıştırıp gıcık geldikçe bi çay kaşığı kadar tut ağzında iyi gelecektir.Kendine iyi bakki çabuk atlatasın.

Ayy Esra sen 80 kilo için mi ameliyat düşündün. 80 ne ki. Çok rahat verirsin emin ol. Ben de 82 den düştüm 60 lara. Doğum sonrası.
İNŞALLAH BENDE DÜŞERİM BAZEN DOLUP TAŞIYORUM İŞTE BU ARALAR RUH SAĞLIĞIM SANIRIM PEK YERİNDE DEĞİL ÇOK DUYGUSALLAŞTIM HERŞEYİ KAFAYA TAKIYORUM GEÇİCİ BİR SÜREÇ YOL UZUN VE BENİ KORKUTUYOR AYNI YOLLARDAN DEFALARCA GEÇTİM DÜŞTÜM ALDIM DÜŞTÜM ALDIM YIPRANDIM O YÜZDEN BU DEFA GERÇEKTEN KALICI OLSUN İSTİYORUM

KAPTAN BEN YAZMIŞTIM SABAH AMA SANIRIM GÖRMEDİNİZ

Askolsun arkadasım 80 ler ne ki ben doguma 90 la gittim ikiz oldugu halde çıktıgimda 83 filandım 1 yılda ancak 82 filan gelebilmistim sıkı olmasada şubat ayindan beri dikkat ediyorum bugun ancak 72 olmusum zorla o da...Troit ve inatçı bir metabolizmam var aldıkları cok kıymetli asla kaybetmek istemiyorum acelesi yok ama gidecek vazgecme sakın en büyük hatan olur

Slm kizlar

Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1

Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.

Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Tekrar herkese hayırlı günler

Buraya yazdıktan sonra zorda olsa giyinip doktora gittim
Şansıma benim aile hekimi izindeymis ama yerine bakan Hâtun hiç bekletmedi direk muayeneye aldı

Doktor nerede üşütün sen böyle dedi hava sıcak diye hep vantilatör birde bayramda buzlu su içince bu hale geldim dedim
Bir poşet dolusu ilaç verdi resmen
Hatta günde 6 kere de hava makinesine baglanmam gerekiyor en sevmediğim şey aslında ama çabuk toparlanmamim tek yolu

Allah korumuş canım ♡ Rabbim eşini sizlere bagislamis gerçi tatil öncesi kötü olmuş ama olmadı araba kiralayın yada atıyorum çok yakın birinden emanet alın ( bizim eşimin arkadaşı sağ olsun arabamiz olduğu halde bazen bahçeye gitmeye niyetimiz olduğunu duyunca alın benimkini daha büyük çocuklar rahat eder der hep )

Başlangıç 63.1
Geçen hafta 61.7
Bu hafta 61.5
Giden 0.2 kg
Neyse ki artı çıkmadım şükür. Bir de Adet olup şu ödemi atsaydım iyiydi.

Tebrikler canım az da olsa eksiyle listeye dahil oluyorsun eminim haftaya çok çok güzel bir eksi gelecektir odemler de gidince ♡

Kızlar günaydın benim internet paketim yoktu hiç yazamadım bayramda tabi bir sürü kaçamak yaptım ama tartıldım geçen cuma 55.9 bu hafta 55.7

Süpersin canım eğer An itibaren her gün düzenli paylaşımın olursa haftaya seni de listeye dahil ederim

Ben bu hafta kötü sonuçlardayım geçen hafta 82.7 bu hafta 83 regl olucam 2 gün sonra belkide onun şişliği

Canım bu hafta listeye girecektin ama artiyla giriş maalesef olmuyor
Yani mecbur bir sonraki haftaya kalıyor senin giriş kural gereği

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / / / % )
Colombre ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg

8. Takım Ortalaması; %

Sağ olasın canım valla ilaçlara hemen başladım istemesemde icecegim yoksa zor geçecek bir yandan da dediğin gibi yaparım

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / 1.76 % )
Colombre ( 61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32 % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg

8. Takım Ortalaması; %

Slm kizlar

Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1

Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.

Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Aleyküm selam canım hadi bak bayram faslı da bitti senide daha sık görelim aramızda

Ben şu hastalığı da atayım bomba gibi geleceğim inşallah ♡♡♡♡
Anam 2 - 3 saatte bir hava makinesi beni deli ediyor ama baya rahatlatıyor o An Allahtan yoksa çekilecek gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…