- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bende menümü paylaşayım.
Kahvaltı: 2 dilim sebzeli diyet börek (3yumurta,yarım paket yağsız lor peyniri,yarım bardak ıslatılmış ince bulgur,yarım çay bardağı sıvıyağ,yarım bağ semizotu,4 taze soğan) salatalık
Akşam: 1 haşlanmış tavuk but,köz patlıcan biber yoğurtlu
Ara: 1 bardak süt ve çiğ fındık
Spor: Yok malesef bu hafta hiç yapmadım
Su: Onuda sayamadım 2 lt içmişimdir sanırım
Allah Allah. Ne oldu sana böyle canım ya. İnşallah önemli bir şey değildir. Git hemen hastaneye. Ciğer filmi falan iste.Kızlar yahu bendeki sırf Grip değil mi acaba ?
Son mesajimdan sonra öksürürken resmen 3 kere kısa süreli bayilmisim
Allahtan büyük kızım metanetli de hemen müdahale etti kolonya falan koklatip ayaklarımı havaya dikti
Eşim erken yatmisti da onuda yeni uyandırdı Annem kacinciya bayılıyor bir baksana diye
Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorumoksurmekten korkuyorum resmen ya bayilirsam diye
İlaçların yan etkisini kontrol edin bence belki agır gelmis olabilirler tekrar gecmis olsun ihmal etmeyinSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabaha karşı ancak uyuyabildim ama.mecbur kızın yuzmesi için yine erkenden kalkıp evden çıktım
Şükür şu anda daha iyiyim ama gece bir kaç kere daha bayilacak gibi oldum
Eşim öğleden sonra hastaneye gidiyoruz bu böyle olmaz dedi
geçmiş olsun kaptanÇok teşekkür ederim kızlar ♡ Şükür 2 - 3 saattir öyle bir durum olmadısanırım öksürüğüm çok tutunca nefes yetmediginden oluyor
Şu anda felaket yağmur yağıyor burada ama eşim işten dönünce kesinlikle durmaz ille doktor diye tutturur
Normalde de daha evvel hava bağlandığı olmuştu ama ilk kez bu kadar sık yazmış ( sabah akşam Cortair diye bir şey kullanıyorum hava makinesine gün içinde de 4 kere ventolin kullanıyorumyani 3 saatte bir hava makinesine baglaniyorum )
hasibecim sen ne kadarda azimliydin.103 gorunce cok sasirdim seni.yanlis hatirlamiyorsam 93 -92 lere kadar inmistinSlm kizlar
Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1
Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Dikkat et kaptanim bi acile git bence,yada doktora.Allah esirgesinKızlar yahu bendeki sırf Grip değil mi acaba ?
Son mesajimdan sonra öksürürken resmen 3 kere kısa süreli bayilmisim
Allahtan büyük kızım metanetli de hemen müdahale etti kolonya falan koklatip ayaklarımı havaya dikti
Eşim erken yatmisti da onuda yeni uyandırdı Annem kacinciya bayılıyor bir baksana diye
Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorumoksurmekten korkuyorum resmen ya bayilirsam diye
Ramazandan sonra toparlanamadim cnm simdi aldiklarimi vericem diye ugrasiyorum iste. Akilsiz basin cezasini yine cekiyoruz anlayacaginhasibecim sen ne kadarda azimliydin.103 gorunce cok sasirdim seni.yanlis hatirlamiyorsam 93 -92 lere kadar inmistin
Senden ayni gayreti yine bekliyoruz grup olarak.ben de 84 te sayiyorum sukur ama biz bile dikkat edip 7 leri gorsek cok iyi olur
Ben sana guveniyorum cnm.evet ramazan bayram derken duzen bozuluyor.sen cok guzel menuler,detokslar yapardin.hemen verirsin eminim azicik gayretle.Iyi geceler kizlar
Sabah standart bir kahvalti yaptim 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir domates salatalik 2 zeytin
Ogle tarhana corbasi (ev toparliyordum sadece corba icip gecistirdim)
Aksam dokum tavada kofte yaptim yaninda salata ve ayran
Ramazandan sonra toparlanamadim cnm simdi aldiklarimi vericem diye ugrasiyorum iste. Akilsiz basin cezasini yine cekiyoruz anlayacagin
Insallah cnm. Su an ilk hedefim izine ayrildigim kiloya dusup tekrar listeye girebilmekBen sana guveniyorum cnm.evet ramazan bayram derken duzen bozuluyor.sen cok guzel menuler,detokslar yapardin.hemen verirsin eminim azicik gayretle.
Aslında kaçamak hiç yapmadım dersem yalan olur.Birkaç dilim börek birazda çikolata yemiş olabilirim.Şerbetli tatlılara dokunmadım bitekTebrikler en azından kaçamak yokhaftasonu tüm bayram yorgunluğunu atıp spora da başlarsın ♡
Çok geçmiş olsun canım.Öksürük nöbetin çok uzun sürüyor sanırım nefes almayı unutmuşun baksana.Umarım en kısa zamanda atlatırsın.Çok teşekkür ederim kızlar ♡ Şükür 2 - 3 saattir öyle bir durum olmadısanırım öksürüğüm çok tutunca nefes yetmediginden oluyor
Şu anda felaket yağmur yağıyor burada ama eşim işten dönünce kesinlikle durmaz ille doktor diye tutturur
Normalde de daha evvel hava bağlandığı olmuştu ama ilk kez bu kadar sık yazmış ( sabah akşam Cortair diye bir şey kullanıyorum hava makinesine gün içinde de 4 kere ventolin kullanıyorumyani 3 saatte bir hava makinesine baglaniyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?